呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
想戒煙。。。電子煙有無用

電子煙同介煙無關
你有心介唔用電子煙都介到,.

你地有冇食煙?

所以係用40W以下rta我先會用佢,.
70W唔洗一個鐘玩完
今日有新玩具到貨一陣去攞,.期待以久既雕刻雙電機

巴打分享下

等左好耐終於到

咩嚟架?好似好高級咁

低級野,.牌子係ASMODUS , 可以上佢網睇睇

之前睇中vicious ant dna167w個盒
好j到呢

螞蟻粒電唔得,.我FD都睇中戈部,.最後入左R150部雕刻版.

入18650架喎
but戈老母咁
用成品coil係咪有燶味=收得皮
好似好似燒咁

ps: istick pico 35watt 已經唔會禁超過5秒

換啦,.吸落個肺到,.唔好同佢慳
有燶味即係入面已經係好撚燶

但我今日先新買
想知會唔會係油或者我個鼻問題
因為一時時,入口唔覺,用鼻呼到嚟就覺

其實你知唔知咩叫燶味

所以係用40W以下rta我先會用佢,.
70W唔洗一個鐘玩完
今日有新玩具到貨一陣去攞,.期待以久既雕刻雙電機

巴打分享下

等左好耐終於到

咩嚟架?好似好高級咁

低級野,.牌子係ASMODUS , 可以上佢網睇睇

之前睇中vicious ant dna167w個盒
好j到呢

螞蟻粒電唔得,.我FD都睇中戈部,.最後入左R150部雕刻版.

入18650架喎
but戈老母咁

我以為你話250戈部,.
167好少見

電子煙同介煙無關

你地有冇食煙?

17年煙齡一日一包,.個仔出世就介左直到依家1年.
用成品coil係咪有燶味=收得皮
好似好似燒咁

ps: istick pico 35watt 已經唔會禁超過5秒

但我今日先新買

其實你知唔知咩叫燶味

轉隻甜啲嘅油油再試下先

但我今日先新買

其實你知唔知咩叫燶味

留名

生路歷程

中間果枝好型喎 邊度可以搵到
上網睇片啲人噴到勁多煙出黎玩花式

果啲係咪電子煙?

利申 對煙完全0知識 但想玩果隻

電子煙係宣稱冇致癌物質既煙
有啲有尼古丁,但香港法律禁止除左煙之外既野含尼古丁,所以香港既電子煙油係冇尼古丁
電子煙係用電力將煙油加熱霧化
再比你吸入身體

你都冇撚答到人地問題 仲話歐洲讀書

電子煙同介煙無關

你地有冇食煙?

食左十年,vape左兩個月,聖誕果陣d朋友俾枝煙我食左兩啖掉左,覺得好撚臭

電子煙同介煙無關

你地有冇食煙?

食左十年,vape左兩個月,聖誕果陣d朋友俾枝煙我食左兩啖掉左,覺得好撚臭

我冇食,一直都覺得食煙好臭,但電子煙一玩就上癮

RDA 未掌握到 買左個成品芯霧化器嚟用

漏油王

其實繞絲唔難,.睇影片好快上手,.
入貨準備過年

漏油王

呢個會好易漏油?
入貨準備過年

巴打d油係咩味道?

漏油王

呢個會好易漏油?

記得有油倉呢類入油時要關左個入氣口,倉內壓一失衡就會狂漏
入貨準備過年

巴打d油係咩味道?

左起小紅帽手工油Trabuco Portola 香草+煙草味 6MG,.
長糧,.6MG少少搶喉好好食

左23 係拖船 BIG LEAGUE CLOUDS Grape Clouds 3MG
葡萄加淡奶油味,.甜甜地易入口又唔貴,.長糧其二

第4支朋友俾佢話係瓜子味伏伏地未敢試

5係O.M.G WTF 3MG
算係食過蘋果味煙油入面最接近蘋果汁既,.真係好似飲緊蘋果汁咁

6.,7Daze 都係蘋果味,同WTF差唔多但平少少

最後係我最中意既 拖船 tugboat STILLSIPPEN 2MG
官方寫係 鮮西瓜和多汁藍莓泡在檸檬水里,.
食落口真心3種味都FEEL到出黎,.味道分離度好,.重點唔貴,.
呢支2MG感覺似5MG.,
入貨準備過年

巴打d油係咩味道?

左起小紅帽手工油Trabuco Portola 香草+煙草味 6MG,.

左23 係拖船 BIG LEAGUE CLOUDS Grape Clouds 3MG

算係食過蘋果味煙油入面最接近蘋果汁既,.真係好似飲緊蘋果汁咁

最後係我最中意既 拖船 tugboat STILLSIPPEN 2MG
食落口真心3種味都FEEL到出黎,.味道分離度好,.重點唔貴,.

巴打d油喺邊度買架?
入貨準備過年

巴打d油係咩味道?

巴打d油喺邊度買架?

淘記

巴打d油喺邊度買架?

淘記

有無店舖名?

巴打d油喺邊度買架?

淘記

有無店舖名?

一品,極客,小馬哥,大鋪唔怕假油。

淘記

有無店舖名?

一品,極客,小馬哥,大鋪唔怕假油。

去睇下先
之前食過12MG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞