呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
比班仆街叫我換,但係我而加先玩左一個星期有冇雖要玩到咁勁
電子煙好撚柒
食iQOS嘅手足枝煙壞左未
用左十個月就壞撚左

而加諗住換而個再加後邊個Rdta 霧化氣,難唔難換發熱線同棉花?唔該

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅
Touch mon個款都唔錯嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

但我自己上個月頭第一次整
繞絲到穿棉 用左我兩個鐘

要你換rtda
你無工具 又可以氹你買套kit
有哂工具 繞絲棒 剪鉗 鉗個啲

而加諗住換而個再加後邊個Rdta 霧化氣,難唔難換發熱線同棉花?唔該

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda

因為我自己都想玩下,想睇下你地有冇其他意見

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda

我睇另外個隻rta 定唔知咩,食10幾淡要滴油好煩

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda

買啦 第一次整到好有成功感
初體驗

https://youtu.be/V4llalGQud4

如果真係買左可以睇下

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda

初體驗

如果真係買左可以睇下

個人建議 唔好買rdta
想儲油買coilart mega或者近排新出既merlin mini

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda

初體驗

如果真係買左可以睇下

想儲油買coilart mega或者近排新出既merlin mini

Merlin mini
我都想買 單絲 雙絲隨時轉好正

倩女巴打
因為咩推薦
比班仆街叫我換,但係我而加先玩左一個星期有冇雖要玩到咁勁

有無咁勁有埋時間。好撚型

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda

初體驗

如果真係買左可以睇下

Merlin mini

倩女巴打
因為咩推薦

因為我前前後後買過4隻rdta
得vgod果隻設計唔錯 個設計同入油位都好細心
但係導油方面始終差一節
當你導油慢d油唔夠你走去滴油既話 滴得唔好會落左airflow到漏油出黎 當然你可以打斜滴咁就冇事
Mega同merlin mini佢導油因為個tank果到密封可以逼到d油落綿花到 唔會怕索唔切油 (我150watt食都冇事)
重有好多大大小小分別 不過我怕彈app唔打咁多住 唔明既再問
想問下淘寶邊間運藍莓爆珠黎香港

如果香港邊度買到

如果香港邊度買到

順豐
朋友試過買一set野連兩枝有得丁

香港嘅 (非打手
IG shop
Mr.vape.king
都係順豐寄

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda

初體驗

如果真係買左可以睇下

Merlin mini

倩女巴打
因為咩推薦

但係導油方面始終差一節
當你導油慢d油唔夠你走去滴油既話 滴得唔好會落左airflow到漏油出黎 當然你可以打斜滴咁就冇事
Mega同merlin mini佢導油因為個tank果到密封可以逼到d油落綿花到 唔會怕索唔切油 (我150watt食都冇事)
重有好多大大小小分別 不過我怕彈app唔打咁多住 唔明既再問

想問merlin mini 個發熱絲位大唔大?
單發 個圈最大可以幾大 35? 40?
雙發 又可以幾大?

我自己真心想買
留意多排先
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>

上網評語
Rx2/3 也似ok嘅

換棉花同發熱絲
如果熟手左會無咁難

要你換rtda
有哂工具 繞絲棒 剪鉗 鉗個啲</blockquote>

因為我自己都想玩下,想睇下你地有冇其他意見</blockquote>

初體驗

如果真係買左可以睇下</blockquote>

想儲油買coilart mega或者近排新出既merlin mini</blockquote>

Merlin mini

倩女巴打
因為咩推薦 </blockquote>

但係導油方面始終差一節

Avocado好唔錯 個人覺得好過Limitless果隻
食左就十年煙
食開紅萬
如果轉食電子煙有無建議
iqos 香港邊度有

好難買

上淘寶吧

eBay 有信心點
iqos ~~ 感覺健康過食煙油

Iqos本身係煙黎喎

佢如果用番iqos出嘅紙煙就可以做到冇焦油冇丁但又好似食緊煙咁

Btw想健康就咪食煙啦

一樣有丁!係無左焦油

如果香港邊度買到

順豐
朋友試過買一set野連兩枝有得丁

香港嘅 (非打手
IG shop
Mr.vape.king
都係順豐寄

唔係間間都肯,問左客服先就最好
我訂開油同電池個d都係集運
想問幾樣野

新手玩Top box mini 好唔好
煙油有冇水果味
平時食煙 個身都有陣煙味,電子煙會唔會都係咁大陣味? thx
想問幾樣野

煙油有冇水果味
平時食煙 個身都有陣煙味,電子煙會唔會都係咁大陣味? thx

想問幾樣野

煙油有冇水果味

我用緊topbox mini
新手岩用
因為唔洗理太多
氣孔會滲下油

有大把水果果
手指 衫無煙味
只會有淡淡嘅你隻水果味
食左就十年煙
食開紅萬
如果轉食電子煙有無建議

淘寶
有啲60w-80w 新手裝
可以一試
上幾頁有link可以搵搵

有啲純煙味嘅油
可以試lucky 13
Or
Innevape 金裝純煙草
想問幾樣野

煙油有冇水果味

我用緊topbox mini
新手岩用
因為唔洗理太多
氣孔會滲下油

有大把水果果
手指 衫無煙味
只會有淡淡嘅你隻水果味

突然好有興趣
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞