呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
有冇ching推介邊隻油好似888咁 涼得嚟又有d其他味?

Btw 小綠人好難食

我唔建議食馬油

之前有巴打推介果隻紫鴨...

馬油係home made 相對美油安全好多,不過,我都有自己溝油
淘寶有冇邊間賣多d 0mg ge鋪
睇極大部分都係3mg 6mg

0mg油一時時有,巴打有無TG ,我可以share d淘過嘅舖俾你

http://telegram.me/sittang
嚟緊去大阪
去當地d vape店買幾樽油返香港諗唔諗得過
嚟緊去大阪
去當地d vape店買幾樽油返香港諗唔諗得過

日本有隻蠟封油,有隻叫斬鐵劍,我覺得一世人點都試一次

新買 吸左兩啖發現有呢個問題

可能係連續吸既時候煙油未完全霧化導致有冷凝

可以試下掉轉支野著一著 唔好超過兩秒 連續著7至10下

另一個可能係d油入左吸氣管 睇下有冇位置未擰實漏左入去

真係work!想問點解嘅?

應該係未吸哂既蒸氣留左係吸氣管度

我唔建議食馬油

馬油係home made 相對美油安全好多,不過,我都有自己溝油

美油又好似冇馬油咁多單一口味 好多都混合味 食完都未必知自己食緊咩味
想退坑
有無人想收R150+Mage

Cheers vapefam

我唔建議食馬油

美油又好似冇馬油咁多單一口味 好多都混合味 食完都未必知自己食緊咩味

馬油homemade你冇事下話
馬油安全過美油

美油set得唔好先會mix埋一齊
set得好層次感係馬油拍馬都比唔上

Cheers vapefam

正啊

馬油安全過美油

Sorry 我諗我講得衰 我意思馬油係home made , 相對美油就安全好多, 至於美油層次好過馬油我絕對同意,馬油好易積碳,試過同一setting,食馬油會糊哂條絲,美油就食成個月都唔起碳,所以我有得揀,我一定唔食馬油。
屌…買左d 油要聽晚先到呀…

馬油安全過美油

Sorry 我諗我講得衰 我意思馬油係home made , 相對美油就安全好多, 至於美油層次好過馬油我絕對同意,馬油好易積碳,試過同一setting,食馬油會糊哂條絲,美油就食成個月都唔起碳,所以我有得揀,我一定唔食馬油。

馬油都唔係homemade啦
homemade點大量出貨同品質管制啊

雖然美油話安全
但都過有大廠有加違法物料入去
宜家食唔死就算鳩掃
巴打們我買左滴油霧化器,炸油炸到我仆街 有無咩tips?

棉量唔岩
再整過

馬油安全過美油

馬油都唔係homemade啦
homemade點大量出貨同品質管制啊

雖然美油話安全
但都過有大廠有加違法物料入去
宜家食唔死就算鳩掃

馬油有好多唔出名係homemade, 呢層都係上次電子煙展啲廠商講,反正我信,加上馬油你真係認為有品質管理??

巴打用咩棉?我用無印棉,用之前會掹鬆再卷返,會綿啲同小啲炸油,btw 用咩RDA?

好撚爽 食到停唔到

溝咗薄荷油唔再怕鼻塞

好撚爽 食到停唔到

溝咗薄荷油唔再怕鼻塞

coilart mage?

巴打用咩棉?我用無印棉,用之前會掹鬆再卷返,會綿啲同小啲炸油,btw 用咩RDA?

Litmitless RDA 24

通常都係棉太少,試吓㩒低少少條芯,機械桿?定盒仔?如果係盒仔試吓低w少少

好撚爽 食到停唔到

溝咗薄荷油唔再怕鼻塞

coilart mage?

今次d棉塞得幾靚仔,補油夠快

通常都係棉太少,試吓㩒低少少條芯,機械桿?定盒仔?如果係盒仔試吓低w少少

盒仔,已經用30W,今日自己整發熱線,穿綿花,試左幾下正常,一吸,仆你個街 着左火

巴打個滴油係邊買

盒仔,已經用30W,今日自己整發熱線,穿綿花,試左幾下正常,一吸,仆你個街 着左火

著火 你乾燒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞