呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
屌咩 個個叫部mod個名出黎就問口吸定肺吸
主機唔係用黎吸架
佢要配霧化先食得
霧化先係決定口定肺吸既主要因素

Sor 可能當左佢買kit
留名
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>有冇巴打想入手機械桿但係怕危險
如果想入機械桿同煙圈大家可以交流下
利申:戒左煙依家淨係玩trick

我岩岩開始玩緊桿
用緊Sony vtc5電池 (應該安全 )</blockquote>

入手左支AV桿</blockquote>

玩桿睇你想玩幾多watt同幾大煙
vtc5 30a電既話最高120watt左右(先決條件係粒電滿電同埋0.13ohm左右)
如果想好快好大煙可以用awt40/50a電
但係條線就要對返岩個ohm 大約0.1
我就用緊0.08 大約180watt
以上都係用盡單電既做法
長按會有危險 但係180邊會長按
安全既唔玩到咁盡0.15-0.2都應該唔錯

Av桿玩耐左拋拋光同新既一樣</blockquote>

又學到多左野
我有5粒 AWT 40A電 不過用左係d機到</blockquote>
你地玩咁盡
我比自已limit係0.2ohm</blockquote>

玩煙圈習慣夠快夠大煙嘛
如果唔追到盡既話 對一對粒電a數同ohm's law就好安全

用緊咩桿

有4支 不過長用glas同vgod
咁講好易知我乜水
岩岩去thevape 買左支ijustsanana milk ejuice 陣味有少少椰子
老闆好人,幾靚仔
btw 第一支個制壞嘅同佢講即刻換過比我
屌咩 個個叫部mod個名出黎就問口吸定肺吸
主機唔係用黎吸架
佢要配霧化先食得
霧化先係決定口定肺吸既主要因素

Sor 可能當左佢買kit

你唔洗sor喎
<blockquote><blockquote>&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;有冇巴打想入手機械桿但係怕危險

我岩岩開始玩緊桿
用緊Sony vtc5電池 (應該安全 )&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

入手左支AV桿&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

vtc5 30a電既話最高120watt左右(先決條件係粒電滿電同埋0.13ohm左右)
以上都係用盡單電既做法

Av桿玩耐左拋拋光同新既一樣&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

又學到多左野
我有5粒 AWT 40A電 不過用左係d機到&lt;/blockquote&gt;
你地玩咁盡
我比自已limit係0.2ohm&lt;/blockquote&gt;

玩煙圈習慣夠快夠大煙嘛
如果唔追到盡既話 對一對粒電a數同ohm's law就好安全</blockquote>
用緊咩桿</blockquote>

有4支 不過長用glas同vgod
咁講好易知我乜水

唔識 好少識人係hk vape
Tugboat撚

巴打 個盒係邊買
岩岩去thevape 買左支ijustsanana milk ejuice 陣味有少少椰子
老闆好人,幾靚仔

ijusts 既朋友
有冇巴打想入手機械桿但係怕危險

我岩岩開始玩緊桿
用緊Sony vtc5電池 (應該安全

入手左支AV桿

以上都係用盡單電既做法

Av桿玩耐左拋拋光同新既一樣

高手在民間

我岩岩開始玩緊桿

入手左支AV桿

以上都係用盡單電既做法

順便問下做個參考
你用緊咩數據去到0.08ohm
老闆好人,幾靚仔

巴打同你一樣用左3日漏油漏到仆街
Target mini 巴打們點睇,諗住入手

你偏好 口吸定肺吸

有朋友用緊Target mini
個U型霧化器 完全無漏油
夠細 又易用
如果拎黎新手入門都可以
但40w 好快唔夠

有其他新手套裝 60w-80w
升級潛力都大啲

例如呢?救教

樓上巴打提供嘅

咁你可以睇下Cloupor mini 80w + 鸚鵡螺成品霧化器 500蚊樓下
好多新玩電子煙都係入依套先
遲下想玩DIY又唔洗轉主機

我岩岩開始玩緊桿

入手左支AV桿

以上都係用盡單電既做法

順便問下做個參考
你用緊咩數據去到0.08ohm

依家用開個頭玩緊quad coil
A1 22g 3mm 6圈x4
其他都有0.08-0.1。clapton, Staple staggered fused clapton,簡單既ss316L 22g都去到
想追ohm繞線可以參考下http://www.steam-engine.org/wirewiz.asp
唔識用再教你
老闆好人,幾靚仔

邊個位漏
電子煙有無平時食完真煙暈暈地嘅感覺

我從來無食過真煙
但一食有得丁嘅只係3mg 已經wing wing地

我從來無食過真煙
但一食有得丁嘅只係3mg 已經wing wing地

試下啲starter kits先 本身極少食 幾日一支果啲 啲油會唔會擺太耐過期之類
老闆好人,幾靚仔

邊個位漏

Atomizer base
老闆好人,幾靚仔

邊個位漏

Atomizer base

個air flow
<blockquote>電子煙有無平時食完真煙暈暈地嘅感覺

我從來無食過真煙
但一食有得丁嘅只係3mg 已經wing wing地 </blockquote>
試下啲starter kits先 本身極少食 幾日一支果啲 啲油會唔會擺太耐過期之類

冇食開煙就咪食有丁啦
&lt;blockquote&gt;電子煙有無平時食完真煙暈暈地嘅感覺

我從來無食過真煙
但一食有得丁嘅只係3mg 已經wing wing地 &lt;/blockquote&gt;

冇食開煙就咪食有丁啦

幾個朋友比我氹左落坑
佢地都三四日先一枝真煙
我就R佢地幾啖食下 睇下咩感覺同味
點知原來會咁
新手0知識想試下 巴打建議邊隻好
有冇巴打食耐咗覺得喉嚨好唔舒服?
用緊aspire k4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞