呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
<blockquote><blockquote>認真
如果想試下 可以去上環有間電子煙鋪
鬼佬開 平過mk好撚多
個鬼佬又好人
好想公開佢張卡片 同佢賣廣告

講啦
趁未有癲人低質會員入黎搞事
過黎呢面嘅都係正常
岀面啲post 都高質</blockquote>

擺到明做打
真係抵過出面好多</blockquote>
今日去睇下先

好似好多野睇

其實係mk好撚貴
唔係佢平
佢好好人的
冇人等緊 成日問佢勁多野都冇所謂

要講英文?

同問

小學雞英文都得啦
唔係香港人 唔會笑9你的

我一開始sd fb message比佢用中文,之後見到有巴打話唔係香港人先知。覺得自己好柒
Btw不如下期post唔好叫電子煙叫vapor 成日覺得concept唔同。又會引班友負皮
我本身無食開煙只玩無焦油無尼古丁嘅油去玩霧化

叫let's vape
Tugboat撚

爸打有無d 煙油推薦下?
上網求其search 太多眼亂
30ml 價錢幾十至幾百都有
將會用icare
將會用icare

想食果味定奶味
將會用icare

想食果味定奶味

icare要用70vg樓下 最好50vg
唔係會好易煨 煨左就要換芯
Kilo 隻yogurt 好正,個個fd試完都話好似
將會用icare

想食果味定奶味

奶呀
mocha呢d
將會用icare

想食果味定奶味

唔係會好易煨 煨左就要換芯

多謝提點
小弟
煙癮唔大 一日三幾枝
30ml食到幾耐?
<blockquote><blockquote>爸打有無d 煙油推薦下?
將會用icare

想食果味定奶味</blockquote>
唔係會好易煨 煨左就要換芯</blockquote>

多謝提點
小弟
煙癮唔大 一日三幾枝
30ml食到幾耐?

過來人同你講只會越食越多
你預一星期啦
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;爸打有無d 煙油推薦下?
將會用icare

想食果味定奶味&lt;/blockquote&gt;
唔係會好易煨 煨左就要換芯&lt;/blockquote&gt;

多謝提點
小弟
煙癮唔大 一日三幾枝
30ml食到幾耐?

你預一星期啦

咩咁大癮?
&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;爸打有無d 煙油推薦下?
將會用icare

想食果味定奶味&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
唔係會好易煨 煨左就要換芯&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

多謝提點
小弟
煙癮唔大 一日三幾枝
30ml食到幾耐?

你預一星期啦

咩咁大癮?

無野做起上黎試過一日食半支
利申:本身完全唔食煙
&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;爸打有無d 煙油推薦下?
將會用icare

想食果味定奶味&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;
唔係會好易煨 煨左就要換芯&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;

多謝提點
小弟
煙癮唔大 一日三幾枝
30ml食到幾耐?

你預一星期啦

咩咁大癮?

邊到買油咁

<blockquote><blockquote><blockquote>&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;爸打有無d 煙油推薦下?
將會用icare

想食果味定奶味&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
唔係會好易煨 煨左就要換芯&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

多謝提點
小弟
煙癮唔大 一日三幾枝
30ml食到幾耐?
</blockquote>
你預一星期啦</blockquote>

咩咁大癮? </blockquote>

已經唔係煙癮 當糖咁食
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;爸打有無d 煙油推薦下?
將會用icare

想食果味定奶味&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;
唔係會好易煨 煨左就要換芯&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;

多謝提點
小弟
煙癮唔大 一日三幾枝
30ml食到幾耐?
</blockquote>
你預一星期啦</blockquote>

咩咁大癮? </blockquote>

利申:本身完全唔食煙</blockquote>

邊到買油咁

前幾頁有間開左名
Tugboat撚

真野?
食左煙三年, 想試電子煙, 有無巴打有鋪頭推介?

個老細得閒既話會教你點用, 有得交流既鋪頭.

同埋想好d, 唔係一次性既電子煙第一次買要預幾多budget?
Btw不如下期post唔好叫電子煙叫vapor 成日覺得concept唔同。又會引班友負皮

叫let's vape

舊時高登post 好難爆post
懶得搵就開新post
試過一星期先有人回

不過 我覺得如果整合左資料可以開新post

點解耳機post 可以放鋪頭名
奕軒 金聲 淘寶店 小凡等等
我地放 會比人叫打手?

大家都放返鋪頭評價
之後開新post 再放第一頁
再改新名
有無得諗?
<blockquote>Btw不如下期post唔好叫電子煙叫vapor 成日覺得concept唔同。又會引班友負皮

叫let's vape</blockquote>

懶得搵就開新post
試過一星期先有人回

我地放 會比人叫打手?

大家都放返鋪頭評價
再改新名
有無得諗?

淘寶可以買gear
但買油犯法
犯法野私底下講好啦
出事就
我見上環網有Starter kits 同油賣

但有巴打又話香港搵唔到有尼古丁既油賣
淘寶先有

如果要取代紙煙 係咪最少都做哂上面兩步

有無巴打解答到

利申:想戒紙煙

丁油 要淘寶 or ig shop
我自己係ig shop
同一款油 淘寶120人仔 香港可以200hkd先有

係 如果你食開純煙
3mg油 你只會覺得頂到一半癮
會係咁食
同埋可能每三四日就食返一枝半枝頂下
如果食開薄荷煙 會好啲

最後 戒煙係靠意志
加油巴打
<blockquote>Btw不如下期post唔好叫電子煙叫vapor 成日覺得concept唔同。又會引班友負皮

叫let's vape</blockquote>

懶得搵就開新post
試過一星期先有人回

我地放 會比人叫打手?

大家都放返鋪頭評價
再改新名
有無得諗?

有得諗放埋其他鋪上嚟比較。比多啲新老手一齊討論
岩岩見到youtube有啲vape performance
當一種表演都好正
睇睇下又想玩呢套
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.4-c-s.w5003-14630418143.1.qKi8mz&amp;id=520516651079&amp;scene=taobao_shop

套餐三

巴打有咩feedback

依部主機幾抵玩
RX2/3 又平
Iqos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞