呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike

你係要整高個ohm
唔係加大watt
你已經話熱仲加大watt

點樣整高個ohm? 同用幾多W先係適合?多謝巴打細心解答我問題

燒絲夾靚佢,cooldown 咗再燒,由中間開始紅,如果有啲位特別紅,就拉鬆少少佢再夾過

收到巴打

拎陶瓷夾刮佢幾下就ok啦

燒絲夾靚佢,cooldown 咗再燒,由中間開始紅,如果有啲位特別紅,就拉鬆少少佢再夾過

收到巴打

拎陶瓷夾刮佢幾下就ok啦

巴打早晨

目前首選i just s

長玩買盒 你玩煙玩rda要睇ohm
ijust咩都冇得睇

我先試一個月睇下 再買多個盒 話就澳洲冇得買合成丁油
但可以買丁自己合
有冇路數買純丁

巴打們我今日進步左少少,終於吸到
不過d煙比較熱,吸得唔大啖,同去到最後食到有燶味

但係我用呢枝可以吸到好大啖,可以吸5秒左右,d味道比而家仲濃

但係我用呢枝可以吸到好大啖,可以吸5秒左右,d味道比而家仲濃

個coil做得好衰
0.9x ohm用50w咩都死啦 人地正常用15w上下
12w唔熱你咪吸到

個coil做得好衰
12w唔熱你咪吸到

sor我睇錯ohm 0.32唔洗用到50w 43watt左右
你覺熱咪自已教低d
真係高watt越好咩 唔好癲啦

個coil做得好衰
12w唔熱你咪吸到

sor我睇錯ohm 0.32唔洗用到50w 43watt左右
你覺熱咪自已教低d

Sorry 巴打 我太蠢 淨係想享受下vape嘅快感,希望d味可以濃郁d 以為大W會好d

個coil做得好衰
12w唔熱你咪吸到

你覺熱咪自已教低d

Sorry 巴打 我太蠢 淨係想享受下vape嘅快感,希望d味可以濃郁d 以為大W會好d

唔係大w就好架記得
要配合返個ohm
太大watt數會燒傷喉嚨
watt數冇一定standard
睇你自已鐘意最緊要
熱咪教低watt d
唔夠力就高返d
直到搵到自已最舒服既設定
4.2x4.2/ohm=watt
你可以記住條式以後計
但coil方面要再加油一下
特登鬆撓定唔識搞

你覺熱咪自已教低d

唔係大w就好架記得
要配合返個ohm
睇你自已鐘意最緊要
熱咪教低watt d
唔夠力就高返d
你可以記住條式以後計
特登鬆撓定唔識搞

已經撓左成十幾次,算係比較好嘅一次嚟
成日第一下會斜曬,尾果幾圈先撓得貼d
我想問機身係rx23 霧化係merlin mini
咁我應該要買幾多omg發熱線同幾wa去食?
唔該曬

你覺熱咪自已教低d

唔係大w就好架記得
要配合返個ohm
睇你自已鐘意最緊要
熱咪教低watt d
唔夠力就高返d
你可以記住條式以後計
特登鬆撓定唔識搞

已經撓左成十幾次,算係比較好嘅一次嚟
成日第一下會斜曬,尾果幾圈先撓得貼d

買個撓線神器啦
唔好玩死自已
我想問機身係rx23 霧化係merlin mini
咁我應該要買幾多omg發熱線同幾wa去食?
唔該曬

merlin單雙發都有 唔知你點玩
要買就買24,26g夠玩

個coil做得好衰
12w唔熱你咪吸到

你覺熱咪自已教低d

巴打,如果你住屯門附近,我可以幫你撓

你覺熱咪自已教低d

港島撚

你覺熱咪自已教低d

港島撚

https://m.youtube.com/watch?v=DEYV3UUSask
買呢d好易

港島撚

https://m.youtube.com/watch?v=DEYV3UUSask
買呢d好易

原來有呢d工具

港島撚

買呢d好易

原來有呢d工具

應該hk vape 都有呢d既 貴就貴d
但可以叫佢教你玩 d錢當偷師都抵

港島撚

買呢d好易

原來有呢d工具

我就咁淘左套鐵棍仔就咁撓,我用呢啲反而唔順手
想買個細d size既RDA 因為用緊Joyetech Vtc Mini
有冇推介?
想買個細d size既RDA 因為用緊Joyetech Vtc Mini
有冇推介?

我買左rip trippers design 嘅pharaoh dripper tank ,佢自己就盛讚,坊間評語都不錯
我發現跟rip trippers 既推介9 成冇錯

Btw 下次可以係第一頁 加多小小 新手教學

利申 用左3 日 睇哂rip 既片學到好多野

即刻睇下先

係呀,件嘢係差嘅話,佢會真屌,好過有啲乜鳩都讚
玩左3年,.有咩唔明可以問我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞