呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike

香港買唔到含尼古丁煙油同比較貴
我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

好老實咁講,除非你有辦法直接同外國廠入到油
如果唔係香港好多實體店都係大陸拎貨
你比貴2~4倍價錢買番淘寶貨點解要比人食水

大陸電子煙市場大過香港好多,去有信譽鋪頭買就ok
利申:第一次玩用左1000幾港紙係香港買左set淘寶400蚊貨仔 之後就冇係香港買過

有無link

香港買唔到含尼古丁煙油同比較貴
我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

好老實咁講,除非你有辦法直接同外國廠入到油
如果唔係香港好多實體店都係大陸拎貨
你比貴2~4倍價錢買番淘寶貨點解要比人食水

大陸電子煙市場大過香港好多,去有信譽鋪頭買就ok
利申:第一次玩用左1000幾港紙係香港買左set淘寶400蚊貨仔 之後就冇係香港買過

有無link

自己去淘寶搵keywords

我又分享下,左邊果兩枝係Cosmic fog,紅色果枝聞落有少少果味,但係食落淨係得甜味 隔離果枝叫蜜糖牛奶味,但係食落差唔多,都係甜甜地 唔知係我d器材唔好定係佢d味真係咁,有少少失望
右邊果兩枝係Kilo嘅乳酪味同牛奶曲奇味,乳酪味酸酸地好正 牛奶曲奇暫時係我嘅至愛 搞到我想揾埋呢隻牌子嘅其他味道嚟試,佢有隻白色系列,巴打們知唔知道邊度有得賣?

Kilo 隻D奶我食落喉嚨勁痛
但上網睇d人review都話冇乜擊喉感 我r哂頭

我又分享下,左邊果兩枝係Cosmic fog,紅色果枝聞落有少少果味,但係食落淨係得甜味 隔離果枝叫蜜糖牛奶味,但係食落差唔多,都係甜甜地 唔知係我d器材唔好定係佢d味真係咁,有少少失望
右邊果兩枝係Kilo嘅乳酪味同牛奶曲奇味,乳酪味酸酸地好正 牛奶曲奇暫時係我嘅至愛 搞到我想揾埋呢隻牌子嘅其他味道嚟試,佢有隻白色系列,巴打們知唔知道邊度有得賣?

Kilo 隻D奶我食落喉嚨勁痛
但上網睇d人review都話冇乜擊喉感 我r哂頭

我食開50W都唔係好覺
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

利申:食開煙
200W機有咩好推介?
宜家個Subox mini好似唔夠推大W數嘅coil

SMOK R200, SMOK H-Priv, IPV 5, fuchai 213都係兩舊電就去到200W嘅機

不如貴小小買 G版 好玩D

如果淘SMOANT BATTLESTAR 200W點睇?rip tripper 都話好

都無乜唔好,我都考慮過呢部,不過顯示資訊唔夠fuchai多,外形又唔係我特別鍾意,就買咗fuchai
第一次食888原來咁好食
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

istick pico 75W,又細又平,套裝淘記賣200幾人仔,不過如果第時你玩DIY霧化器要加墊片
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

istick pico 75W,又細又平,套裝淘記賣200幾人仔,不過如果第時你玩DIY霧化器要加墊片

pico用家呢邊
我用開22霧化多所以1 d問題都冇
細細部夠曬做
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

pico用家呢邊
我用開22霧化多所以1 d問題都冇
細細部夠曬做

納米巴
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

想請巴打問係咪加左散熱片 如果裝個24 都會頂住電池 要鬆左個霧化器先開到電池蓋?
同埋係咪加一塊散熱片就就可以裝到24mm?? 有啲想買個梅林mini
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

想請巴打問係咪加左散熱片 如果裝個24 都會頂住電池 要鬆左個霧化器先開到電池蓋?
同埋係咪加一塊散熱片就就可以裝到24mm?? 有啲想買個梅林mini

用緊pico搭單問
我換左eleaf原廠rba coil,佢粒芯寫1ohm,20-30W,係咪只代表佢繞好畀我嗰條wire?
我想玩翻0.2-0.3ohm係咪自己繞就得? 唔洗限住1ohm?
joytech芯片實際出力有虛標,滿電開75實際上連65都無
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

係,想唔鬆霧化器就要裝夠兩塊散熱片,我用另一部機玩24mm霧化器
想問玩口感型 純粹想戒煙
唔洗要大煙 係咪五子棋已經係最好嘅選擇
不過見佢有好多精工版 是但買隻316鋼水嘅就可以?
而家食緊3mg冇咩感覺 用緊pico kit set
係咪應該要轉食6mg用口吸?諗住買隻五子棋

五子棋已經過時,新出大把rta好過五子棋,唔同牌子油個擊喉感都唔同,試下搵啲煙草味3~6mg,包你有感。
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

用緊pico搭單問
我換左eleaf原廠rba coil,佢粒芯寫1ohm,20-30W,係咪只代表佢繞好畀我嗰條wire?
我想玩翻0.2-0.3ohm係咪自己繞就得? 唔洗限住1ohm?

五子棋已經過時,新出大把rta好過五子棋,唔同牌子油個擊喉感都唔同,試下搵啲煙草味3~6mg,包你有感。

點會過時 我都仲用緊
唔食油唔漏油 好用喎
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

係,想唔鬆霧化器就要裝夠兩塊散熱片,我用另一部機玩24mm霧化器

Merlin mini
放置play中
裝散熱片真係好撚樣衰

點會過時 我都仲用緊
唔食油唔漏油 好用喎

入油煩,五子棋係第一隻被C版量產化所以俾人推到上神枱,我用過既RTA都俾佢好。
新手想入坑
但係真係想太多種類

有冇巴打推薦下

用緊pico搭單問

理論上應該無呢個限制,1ohm嘅coil你做到發燒又得,推唔起又得,咁限制黎有咩謂

點會過時 我都仲用緊
唔食油唔漏油 好用喎

入油煩,五子棋係第一隻被C版量產化所以俾人推到上神枱,我用過既RTA都俾佢好。

我都用過唔少rta
只能話各有各好
我就係鐘意佢唔食油
1tank可以食一日 口感又唔會差

點會過時 我都仲用緊
唔食油唔漏油 好用喎

我都用過唔少rta
只能話各有各好
我就係鐘意佢唔食油

食唔食油係睇你絲同棉點整,個a影響不大。

點會過時 我都仲用緊
唔食油唔漏油 好用喎

我都用過唔少rta
只能話各有各好
我就係鐘意佢唔食油

食唔食油係睇你絲同棉點整,個a影響不大。

有d強制雙發食油量點同強制單發比
我只能話只要你鐘意個霧化
咁佢就一日都唔會係過時野

其實係無口感定無丁感,無丁感轉5子都幫你唔到,買支丁來溝最實際,不過溝丁係危險動作,十份油溝一份丁已經多咗3丁,溝完仲要撈混曬先可以食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞