呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
iqos 幾貴喎部機

吸油就咪攪

淘寶都要千幾蚊
巴打你介唔介意係淘寶買
如果介意既話咁係香港任何一間都冇問題
如果冇made in China 既情意結可以上淘寶 禁店鋪搵
絲語煙業
我既300新手set同之後上至2500既機械桿都係佢到買

新手係推Vtcmini /克萊鵬x3 / 克萊鵬mini /target /cks dagger
大部份都係外國出target好似係國產
買既同時最好買埋一個叫鸚鵡螺既成品芯霧化器
買多幾粒成品芯
唔識唔緊要可以問個客服 都幾好人

點解要買多個霧化?
因為原裝霧化 十個有九個都漏油
唔知點解
玩左入門野先 日後有方向想玩大煙玩口感
再追求

之前係高登save 底左
非打手
可以留意下
YouTube channel. Room 86
間野係好景
我自己未幫襯過佢地
但會留意佢地
我自己都係岩岩玩滴油

睇佢片起碼學到繞絲野
之後再自己睇外國utuber
iqos ~~ 感覺健康過食煙油

我食真煙食左廿年,好易喉嚨痛同病
但戒左真煙食iqos 之後,無喉嚨痛過
可能吸落去嘅始終唔係燃燒嘅煙而係水蒸氣
我身邊朋友都轉晒iqos

紙煙有二千幾種有害物質(淨計驗得出),最傷係焦油同一氧化碳,尼古丁會令你上癮一直想食,但你又唔可以淨係選擇吸收尼古丁而唔吸其他有害物質

所以好多戒煙都用尼古丁替代療法,好似貼片同香口膠個d,電子煙都係其中一種

可以係mytv 追返明珠台
有一集係講電子煙
得返十日
就係講呢樣野
答案係幾正面
巴打你介唔介意係淘寶買
如果冇made in China 既情意結可以上淘寶 禁店鋪搵
絲語煙業

新手係推Vtcmini /克萊鵬x3 / 克萊鵬mini /target /cks dagger
買多幾粒成品芯

點解要買多個霧化?
唔知點解
再追求

Thz bro
我其實係想買icare pcc/icare mini新手set
貪佢唔洗撳掣買霧化,攞上手就食得
巴打點睇?
另外想問下coil 係咪食一隻油就要換一隻新既coil
有無人用電子煙戒煙
有無人用電子煙戒煙

幫助不大
有無巴打識吹煙圈 求教學
無尼古丁係未無禁易上癮
其實如果巴打唔係想戒煙嘅就唔好開始食電子煙 始終唔係啲咩健康野
我電子煙斷斷續續食左一年
其實如果巴打唔係想戒煙嘅就唔好開始食電子煙 始終唔係啲咩健康野
我電子煙斷斷續續食左一年

我轉咗電子煙反而食少咗 因為煙油貴
我就唔反對人地食煙 不過岩記起呢篇野
不妨三思
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20160521/55131488

專家:電子煙致癌物較香煙高250倍

呢隻一次性無得比
入面咩油 咩棉無人知

反而真係有機盒 霧化器係唔同
巴打你介唔介意係淘寶買
絲語煙業

買多幾粒成品芯

點解要買多個霧化?
唔知點解
再追求

Thz bro
我其實係想買icare pcc/icare mini新手set
巴打點睇?

係幾方便架
大約2ml 容量 夠用一日
見外國人用呢個玩trick
不過呢個係無底深坑
驚你好快嫌唔夠大煙

食另一隻油 要換棉花姐
懶嘅可以低watt 數 盡量燒哂舊油
之後就滴新油
但係棉花 無印買 二三十蚊 百幾塊
一塊可以分三四次用
日日換都用成年

可以睇下先
究竟邊樣真係有害
BBC都有得睇

生路歷程

say個hi先

say個hi先

生路歷程

流水巴

生路歷程

流水巴

你咪坑王
<blockquote>

生路歷程

流水巴</blockquote>

你咪坑王

買買買
Cape撚全面進場
vape撚全面進場
巴打你介唔介意係淘寶買
絲語煙業

買多幾粒成品芯

點解要買多個霧化?
唔知點解
再追求

Thz bro
巴打點睇?

係幾方便架
大約2ml 容量 夠用一日
見外國人用呢個玩trick
不過呢個係無底深坑
驚你好快嫌唔夠大煙

食另一隻油 要換棉花姐
懶嘅可以低watt 數 盡量燒哂舊油
之後就滴新油
但係棉花 無印買 二三十蚊 百幾塊
一塊可以分三四次用
日日換都用成年

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞