呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
想問咁多位高手點睇果枝 KOOPOR MINI 2?

我係新手黎,上淘寶見到呢枝好似唔錯又可以轉mode咁,呢枝野適唔適合新手用架?

我係新手黎,上淘寶見到呢枝好似唔錯又可以轉mode咁,呢枝野適唔適合新手用架?

基本款功能夠用。

vtc mini 好D,有bypass mode,如果要細部就istick pico,不過用24mm霧化器要裝墊片

vtc mini 好D,有bypass mode,如果要細部就istick pico,不過用24mm霧化器要裝墊片

Bypass mode有咩好處?

Bypass mode有咩好處?

電池電量直出霧化器,唔會變壓,輸出功率就睇個霧化器嘅電阻同電池當時嘅電壓係幾多,想玩RDA同機械桿嘅人可以先試下呢個mode。仲有,玩電子煙舊電好重要,唔好隨便鴨寮街買電,要用持續出到起碼20A嘅電,否則舊電好快熱同打柴。
新貨到

結衣BB豬食左非0mg嘅油係咪會翻唔到轉頭
Bypass即係有保護芯片既機械桿mod,最好搵粒30a以上電黎玩
結衣BB豬食左非0mg嘅油係咪會翻唔到轉頭

唔會,同一款油有無mg風味都有差異,我0mg都有食開,搵唔到先買有mg,言而淘記好少0mg賣。
新貨到

手工檸檬正
新貨到

手工檸檬正

似檸茶唔加糖咁

我又分享下,左邊果兩枝係Cosmic fog,紅色果枝聞落有少少果味,但係食落淨係得甜味 隔離果枝叫蜜糖牛奶味,但係食落差唔多,都係甜甜地 唔知係我d器材唔好定係佢d味真係咁,有少少失望
右邊果兩枝係Kilo嘅乳酪味同牛奶曲奇味,乳酪味酸酸地好正 牛奶曲奇暫時係我嘅至愛 搞到我想揾埋呢隻牌子嘅其他味道嚟試,佢有隻白色系列,巴打們知唔知道邊度有得賣?
200W機有咩好推介?
宜家個Subox mini好似唔夠推大W數嘅coil
200W機有咩好推介?

Wismec RX2/3
可三電200w同雙電150w之間換,.最重要唔貴,.300有找
新手食開成品嘢,有咩diy霧化器推介?

用緊eVIC VTC MINI

法老王
上絲最簡單,唔洗點處理線腳。

有滴油同儲油,你係想揾邊種?儲油就法師Mage,滴油可以選Tsunami,大煙滴油就Kennedy 24,另外法師Combo就可以兩用,儲油滴油都得。
200W機有咩好推介?

SMOK R200, SMOK H-Priv, IPV 5, fuchai 213都係兩舊電就去到200W嘅機
200W機有咩好推介?

SMOK R200, SMOK H-Priv, IPV 5, fuchai 213都係兩舊電就去到200W嘅機

不如貴小小買 G版 好玩D
又忍唔住手買左野
200W機有咩好推介?

不如貴小小買 G版 好玩D

如果淘SMOANT BATTLESTAR 200W點睇?rip tripper 都話好
又忍唔住手買左野

係咩味?
又忍唔住手買左野

係咩味?

哈蜜瓜
用成品coil係咪有燶味=收得皮
好似好似燒咁

ps: istick pico 35watt 已經唔會禁超過5秒

換啦,.吸落個肺到,.唔好同佢慳
有燶味即係入面已經係好撚燶

但我今日先新買
想知會唔會係油或者我個鼻問題
因為一時時,入口唔覺,用鼻呼到嚟就覺

經過兩日好似終於有結論,我係識分燶味嘅
有時chur得高watt同耐真係會burnt,即刻有燶味,但等一陣索翻煙油好似就會蓋過翻陣燶味,應該無燶得哂成個coil
窮撚玩命繼續用緊,唔想coil貴過煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞