呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
扭ijust s 扭到隻手生水泡
今日想換下個霧化
扭又扭左一輪 整好吸個陣好似吸油咁仲漏到成手都係
禁制個聲唔同左
係咪我未鎖實個霧化
扭ijust s 扭到隻手生水泡
今日想換下個霧化
扭又扭左一輪 整好吸個陣好似吸油咁仲漏到成手都係
禁制個聲唔同左
係咪我未鎖實個霧化

有無咁難扭??
會漏同唔同聲多數係個芯未裝實,.睇睇佢
近期新常用單電機係1VP部dna75
細細部好揸手係用電快,.
絲就用316整Flat Clapton 同 Staggered Fused Clapton,.
要口感有要大煙又有

絲就用316整Flat Clapton 同 Staggered Fused Clapton,.
要口感有要大煙又有

巴打用咁粗嘅發熱線有咩好處?
要口感有要大煙又有

巴打用咁粗嘅發熱線有咩好處?

同Ω情況下粗絲比幼絲圈數更多,絲接觸綿花面積更多,煙量更大

放左兩日假之後d綿花變左咁嘅色,係咪唔可以再用?d發熱線要唔要再撓過?

放左兩日假之後d綿花變左咁嘅色,係咪唔可以再用?d發熱線要唔要再撓過?

有啲油係咁,正常,加油燒兩野就ok,絲完全唔合格,建議你買個繞絲器黎繞。
仲有你綿花糊左。
再練習下先
要口感有要大煙又有

dna單電倒水咁
佢電量要求好鬼高
要口感有要大煙又有

dna單電倒水咁
佢電量要求好鬼高

所以係用40W以下rta我先會用佢,.
70W唔洗一個鐘玩完
今日有新玩具到貨一陣去攞,.期待以久既雕刻雙電機
要口感有要大煙又有

dna單電倒水咁
佢電量要求好鬼高

70W唔洗一個鐘玩完

巴打分享下
玩左6日就買到咁 上晒癮
要口感有要大煙又有

dna單電倒水咁
佢電量要求好鬼高

70W唔洗一個鐘玩完

巴打分享下

等左好耐終於到

70W唔洗一個鐘玩完

巴打分享下

等左好耐終於到

咩嚟架?好似好高級咁
玩左6日就買到咁 上晒癮

我都係,成日想試新野
lm

70W唔洗一個鐘玩完

巴打分享下

等左好耐終於到

咩嚟架?好似好高級咁

低級野,.牌子係ASMODUS , 可以上佢網睇睇

70W唔洗一個鐘玩完

巴打分享下

等左好耐終於到

咩嚟架?好似好高級咁

之前睇中vicious ant dna167w個盒
好j到呢

70W唔洗一個鐘玩完

巴打分享下

等左好耐終於到

咩嚟架?好似好高級咁

之前睇中vicious ant dna167w個盒
好j到呢

螞蟻粒電唔得,.我FD都睇中戈部,.最後入左R150部雕刻版.
想戒煙。。。電子煙有無用
用成品coil係咪有燶味=收得皮
好似好似燒咁

ps: istick pico 35watt 已經唔會禁超過5秒
好似好似燒咁

ps: istick pico 35watt 已經唔會禁超過5秒

換啦,.吸落個肺到,.唔好同佢慳
有燶味即係入面已經係好撚燶
想戒煙。。。電子煙有無用

電子煙同介煙無關
你有心介唔用電子煙都介到,.
好似好似燒咁

換啦,.吸落個肺到,.唔好同佢慳
有燶味即係入面已經係好撚燶

但我今日先新買
想知會唔會係油或者我個鼻問題
因為一時時,入口唔覺,用鼻呼到嚟就覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞