呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
上網睇片啲人噴到勁多煙出黎玩花式

果啲係咪電子煙?

利申 對煙完全0知識 但想玩果隻

電子煙係宣稱冇致癌物質既煙
有啲有尼古丁,但香港法律禁止除左煙之外既野含尼古丁,所以香港既電子煙油係冇尼古丁
電子煙係用電力將煙油加熱霧化
再比你吸入身體

香港法律禁止食毒品,咁d道友食個d係唔係糖黎

請問係咩霧化器
食開捲煙

都想學下電子煙
留名

捲煙轉電子煙琴日先買,澳洲食煙好撚貴 350 一包50g 煙
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過
利伸:已睇中一隻電子煙

香港買唔到含尼古丁煙油同比較貴
我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

好老實咁講,除非你有辦法直接同外國廠入到油
如果唔係香港好多實體店都係大陸拎貨
你比貴2~4倍價錢買番淘寶貨點解要比人食水

大陸電子煙市場大過香港好多,去有信譽鋪頭買就ok
利申:第一次玩用左1000幾港紙係香港買左set淘寶400蚊貨仔 之後就冇係香港買過

有冇淘寶keywords
直接搵電子煙液出唔到result
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過

我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

利申:第一次玩用左1000幾港紙係香港買左set淘寶400蚊貨仔 之後就冇係香港買過

打電子煙出一大堆喎
開鋪頭名怕比人話打手
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過

我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

打電子煙出一大堆喎
開鋪頭名怕比人話打手

唔緊要丫
俾條淘寶link參考一下丫
iqos 香港邊度有
iqos 香港邊度有

好難買

上淘寶吧
有無平令正好介紹

同埋係咪平過食煙
有無平令正好介紹

同埋係咪平過食煙

如果煙癮唔大(例如我呢啲就算食開卷煙都冇癮果啲)咁一定係平啲
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過

我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

打電子煙出一大堆喎
開鋪頭名怕比人話打手

唔緊要丫

係囉,巴打開個名
因為我真係search唔到
以前食過 桃味好撚正

而家仲有冇食?
巴打知唔知邊到買信得過

我買開淘寶

唔驚啲油唔安全咩

打電子煙出一大堆喎
開鋪頭名怕比人話打手

唔緊要丫

係囉,巴打開個名
因為我真係search唔到

煙友幫、尼祿、新義合、小馬哥
iqos ~~ 感覺健康過食煙油

Iqos本身係煙黎喎

Iqos本身係煙黎喎

佢如果用番iqos出嘅紙煙就可以做到冇焦油冇丁但又好似食緊煙咁

Btw想健康就咪食煙啦

Iqos本身係煙黎喎

佢如果用番iqos出嘅紙煙就可以做到冇焦油冇丁但又好似食緊煙咁

Btw想健康就咪食煙啦

有尼古丁,無焦油同某啲燒出嚟既化合物

我食真煙食左廿年,好易喉嚨痛同病
但戒左真煙食iqos 之後,無喉嚨痛過
可能吸落去嘅始終唔係燃燒嘅煙而係水蒸氣
我身邊朋友都轉晒iqos
iqos 香港邊度有

試下搵下facebook,見過有

我食真煙食左廿年,好易喉嚨痛同病
但戒左真煙食iqos 之後,無喉嚨痛過
可能吸落去嘅始終唔係燃燒嘅煙而係水蒸氣
我身邊朋友都轉晒iqos

紙煙有二千幾種有害物質(淨計驗得出),最傷係焦油同一氧化碳,尼古丁會令你上癮一直想食,但你又唔可以淨係選擇吸收尼古丁而唔吸其他有害物質

所以好多戒煙都用尼古丁替代療法,好似貼片同香口膠個d,電子煙都係其中一種

Iqos本身係煙黎喎

Btw想健康就咪食煙啦

可以健康啲淨食尼古丁點解唔咁做?

Iqos本身係煙黎喎

Btw想健康就咪食煙啦

可以健康啲淨食尼古丁點解唔咁做?

其實食 iqos 之前食少左好多煙
成個星期都食唔到一包
iqos 幾貴喎部機

吸油就咪攪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞