呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
以前食開一枝枝 上星期轉左呢隻

我都係用呢隻
食iqos, 都算係電子煙

去日本見過 想試 但係香港點買?

I just s 送個3個都燶哂個味好難頂,食之前全部都有落油係d 棉花到,但係都無用,我想問我而種霧化器,可唔可以換其他?我睇我而個coil同其他唔一樣,我而個唔洗拎條發熱線上係電池位,點算呀巴打 琴日睇哂片點搞都無用

I just s 送個3個都燶哂個味好難頂,食之前全部都有落油係d 棉花到,但係都無用,我想問我而種霧化器,可唔可以換其他?我睇我而個coil同其他唔一樣,我而個唔洗拎條發熱線上係電池位,點算呀巴打 琴日睇哂片點搞都無用

成品芯唔通用
一係再買芯 一係換霧化
有無懶人新手包 淘寶店介紹加教學
新手入門

睇中 VTC mini / Pico
岩唔岩玩

另外問過TB 話集運唔收 點搞

你問佢地通常都係咁答
我果部rx2/3都係直接寄去集運再送番香港

你個rx23 邊間買?share 黎丫我有興趣

仲有啲電邊間買好 淘寶信唔信得過?
見到有間sony vtc5 75人仔買一送一

部機我就係呢個賣家買
http://e22a.com/h.1UtXVv?cv=AAelwbhS&sm=7195a3
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用

btw thanks
中伏點伏法 想聽下

紅皮如果係真野 幾好用架 電量大
我如果唔用大watt數 部rx 2/3 3粒電可以用1個星期
果次貪平見到有個人賣廿幾蚊人仔一粒紅皮 (當時我買果d都45蚊) 咁就諗都冇諗直接買左兩粒
拎到手之後就上官網check個驗證碼 話搵唔到依個number (心諗都知中伏 )咁本身就想用係桿到,但係假野就廢事喇 用番係mod到算 但係粒電差電差到好似快差咁 平時一粒全紅真既紅皮差滿電都要成3-4小時 佢果粒同我由1格電去到滿電用左30分鐘 之後我就丟0左算數
新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答
我果部rx2/3都係直接寄去集運再送番香港

你個rx23 邊間買?share 黎丫我有興趣

見到有間sony vtc5 75人仔買一送一

部機我就係呢個賣家買
http://e22a.com/h.1UtXVv?cv=AAelwbhS&sm=7195a3
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用

btw thanks
中伏點伏法 想聽下

我如果唔用大watt數 部rx 2/3 3粒電可以用1個星期
果次貪平見到有個人賣廿幾蚊人仔一粒紅皮 (當時我買果d都45蚊) 咁就諗都冇諗直接買左兩粒
拎到手之後就上官網check個驗證碼 話搵唔到依個number (心諗都知中伏 )咁本身就想用係桿到,但係假野就廢事喇 用番係mod到算 但係粒電差電差到好似快差咁 平時一粒全紅真既紅皮差滿電都要成3-4小時 佢果粒同我由1格電去到滿電用左30分鐘 之後我就丟0左算數

重申多次非打手
如果香港買可以去etankvapor買 有awt黃皮黑皮(因為買開)
淘寶買有一間可以電同油順豐直接寄香港.無伏 轉頭post link

入完油有冇等半個鐘先用

睇 vpbus 大陸論壇, 有頁推介d 牌子會有link 上tmall taobao
好似係官方淘寶店

btw, 有d 套餐跟個霧化器...咩鸚鵡頭...過15w 會燒....即係點

睇 vpbus 大陸論壇, 有頁推介d 牌子會有link 上tmall taobao
好似係官方淘寶店

btw, 有d 套餐跟個霧化器...咩鸚鵡頭...過15w 會燒....即係點

唔係過15w會燒 係因為鸚鵡螺係成品霧化器 佢個成器芯係做1.幾ohm 如果你比太高w數落去 佢會發熱得好快 就會燒左個棉花 而你又拆唔開黎換番 所以會成品芯就會報廢 除非有「𤓓」味你都唔介意喇
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答
我果部rx2/3都係直接寄去集運再送番香港</blockquote>

你個rx23 邊間買?share 黎丫我有興趣</blockquote>

見到有間sony vtc5 75人仔買一送一</blockquote>

部機我就係呢個賣家買
http://e22a.com/h.1UtXVv?cv=AAelwbhS&amp;sm=7195a3
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check</blockquote>

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用</blockquote>

btw thanks
中伏點伏法 想聽下</blockquote>

拎到手之後就上官網check個驗證碼 話搵唔到依個number (心諗都知中伏 )咁本身就想用係桿到,但係假野就廢事喇 用番係mod到算 但係粒電差電差到好似快差咁 平時一粒全紅真既紅皮差滿電都要成3-4小時 佢果粒同我由1格電去到滿電用左30分鐘 之後我就丟0左算數</blockquote>

重申多次非打手
如果香港買可以去etankvapor買 有awt黃皮黑皮(因為買開)
淘寶買有一間可以電同油順豐直接寄香港.無伏 轉頭post link

我地都係公開討論邊間去過好姐自己試過覺得唔好咪唔再去,我又覺得無話打唔打手

好似係官方淘寶店

唔係過15w會燒 係因為鸚鵡螺係成品霧化器 佢個成器芯係做1.幾ohm 如果你比太高w數落去 佢會發熱得好快 就會燒左個棉花 而你又拆唔開黎換番 所以會成品芯就會報廢 除非有「𤓓」味你都唔介意喇

咁即係呢款係for 抽吸..唔會大煙果隻? 類似icare 效果? 同埋唔好玩 > 50 VG o既油?

咁部80w 機係方便日後想玩大煙, 就咁換個霧化器就得?

咁如果純粹想食下唔同油, 抽下煙果種感覺 icare 呢類都夠屌
以前成日食,不過屋企人依家唔係成日燒俾我食

好似係官方淘寶店

咁即係呢款係for 抽吸..唔會大煙果隻? 類似icare 效果? 同埋唔好玩 &gt; 50 VG o既油?

咁如果純粹想食下唔同油, 抽下煙果種感覺 icare 呢類都夠屌

正確 鸚鵡螺係比口吸用既同埋口感型霧化器
但係玩唔玩到高VG就要睇個供油孔既大細
部80w係for埋你遲下玩大煙都用到
Icare都可以
不過如果你目的是想試煙油 咁你遲下玩耐左應該都會試唔同霧化器 因為唔同霧化器對煙油既解析都有分別

入完油有冇等半個鐘先用

巴打點食?
一禁就禁實幾秒
扯一大啖 之後一下噴哂再扯一大啖?
如果係 可能你燒油 快過棉花導油
搞到慢慢有dry heat情況
之後就....

不過你依家得兩個選擇
一係買返芯
一係買過個霧化器
可以順便留意下個氣孔係上方個啲
用桿用到收左兩舊電皮
接觸不良

入完油有冇等半個鐘先用

等左一日 上網睇d鬼佬都過ijust2 個coil好on9,我睇I just s個設計同2都係一樣
用桿用到收左兩舊電皮
接觸不良

有冇試左買番塊電池皮再整
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答
我果部rx2/3都係直接寄去集運再送番香港&lt;/blockquote&gt;

你個rx23 邊間買?share 黎丫我有興趣&lt;/blockquote&gt;

見到有間sony vtc5 75人仔買一送一&lt;/blockquote&gt;

部機我就係呢個賣家買
http://e22a.com/h.1UtXVv?cv=AAelwbhS&amp;sm=7195a3
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check&lt;/blockquote&gt;

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用&lt;/blockquote&gt;

btw thanks
中伏點伏法 想聽下&lt;/blockquote&gt;

拎到手之後就上官網check個驗證碼 話搵唔到依個number (心諗都知中伏 )咁本身就想用係桿到,但係假野就廢事喇 用番係mod到算 但係粒電差電差到好似快差咁 平時一粒全紅真既紅皮差滿電都要成3-4小時 佢果粒同我由1格電去到滿電用左30分鐘 之後我就丟0左算數&lt;/blockquote&gt;

重申多次非打手

我地都係公開討論邊間去過好姐自己試過覺得唔好咪唔再去,我又覺得無話打唔打手

岩呀 直接開名好過呀
根據之前巴打提供

淘寶店
絲語都係一間唔錯嘅鋪頭 巴打推薦

之前我都整合左少少
要追追post
歡迎巴打們補充

入完油有冇等半個鐘先用

巴打點食?
一禁就禁實幾秒
扯一大啖 之後一下噴哂再扯一大啖?
如果係 可能你燒油 快過棉花導油
搞到慢慢有dry heat情況
之後就....

不過你依家得兩個選擇
一係買返芯
一係買過個霧化器
可以順便留意下個氣孔係上方個啲

換芯姐係發熱線加棉花?成個換有冇換第二個brand? I just s個霧化氣好差

好似係官方淘寶店

咁即係呢款係for 抽吸..唔會大煙果隻? 類似icare 效果? 同埋唔好玩 &gt; 50 VG o既油?

正確 鸚鵡螺係比口吸用既同埋口感型霧化器
但係玩唔玩到高VG就要睇個供油孔既大細
部80w係for埋你遲下玩大煙都用到
Icare都可以

想買隻同真煙咁上下大煙要買邊隻霧化器?
有無邊隻抵玩既霧化器係可以燒煙草?
&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答
我果部rx2/3都係直接寄去集運再送番香港&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

你個rx23 邊間買?share 黎丫我有興趣&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

見到有間sony vtc5 75人仔買一送一&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

部機我就係呢個賣家買
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

btw thanks
中伏點伏法 想聽下&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

拎到手之後就上官網check個驗證碼 話搵唔到依個number (心諗都知中伏 )咁本身就想用係桿到,但係假野就廢事喇 用番係mod到算 但係粒電差電差到好似快差咁 平時一粒全紅真既紅皮差滿電都要成3-4小時 佢果粒同我由1格電去到滿電用左30分鐘 之後我就丟0左算數&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

重申多次非打手

岩呀 直接開名好過呀
根據之前巴打提供

淘寶店

之前我都整合左少少
要追追post
歡迎巴打們補充

我睇開呢幾間,屍語試過唔止一次冇貨唔出聲比第樣我
我屌爆佢全家之後就冇幫襯過
&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答
我果部rx2/3都係直接寄去集運再送番香港&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

你個rx23 邊間買?share 黎丫我有興趣&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

見到有間sony vtc5 75人仔買一送一&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

部機我就係呢個賣家買
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

btw thanks
中伏點伏法 想聽下&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

拎到手之後就上官網check個驗證碼 話搵唔到依個number (心諗都知中伏 )咁本身就想用係桿到,但係假野就廢事喇 用番係mod到算 但係粒電差電差到好似快差咁 平時一粒全紅真既紅皮差滿電都要成3-4小時 佢果粒同我由1格電去到滿電用左30分鐘 之後我就丟0左算數&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

重申多次非打手

岩呀 直接開名好過呀
根據之前巴打提供

淘寶店

之前我都整合左少少
要追追post
歡迎巴打們補充

絲語真係唔錯 我都係睇高登個post 先買
啲油幾好

咁我去絲語入番三粒紅皮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞