呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
有冇人用halo煙油?

用緊 0mg
有冇人用halo煙油?

用緊 0mg

咩味,好食?

已入手icare
買左超勁既薄荷味
諗住下次試下水果味
新手淨係想學人吹下煙圈,可以買邊隻玩下?最好無尼古丁同焦油

Budget幾多 ?
煙油揀無尼古丁就得

Budget 冇限,我係外國讀緊書,見d鬼佬食得幾正,想試下
新手淨係想學人吹下煙圈,可以買邊隻玩下?最好無尼古丁同焦油

Budget幾多 ?
煙油揀無尼古丁就得

Budget 冇限,我係外國讀緊書,見d鬼佬食得幾正,想試下

外國直接去實體店 佢地會教曬你玩
and外國同香港唔同價
你比budget實體幫你執
淘寶買大陸油驚唔驚奶野
下個月去日本
遊客買唔買得佢地d 丁油

電子煙出入境有無巴打試過

日本冇丁油 犯法
岩岩買左支 100mg/500ml 尼古丁
我想問下如果我想入3mg係我支30ml e juice到
係唔係3/100*30= 每ml有0.3尼古丁? 好驚放多左會死
淘寶買大陸油驚唔驚奶野

要靠你自己喇
有冇人用halo煙油?

用緊 0mg

咩味,好食?

Prime 15煙草味 我個人感覺麻麻
Tribeca 我就覺得唔錯
買左pico
有冇人用halo煙油?

用緊 0mg

咩味,好食?

等緊subzero 同 twisted tribeca
大家覺得 KANGER KBOX 200W TEMPERATURE 好定 wismec Reuleaux rx2/3好,唔該咁多位巴打應該今日買
大家覺得 KANGER KBOX 200W TEMPERATURE 好定 wismec Reuleaux rx2/3好,唔該咁多位巴打應該今日買

Kanger 平60蚊
有冇人用halo煙油?

用緊 0mg

咩味,好食?

等緊subzero 同 twisted tribeca

Subzero做調油架

Kanger 平60蚊

我自己就用緊RX2/3 上官網更新個frameware 可以上到250W(3電)仲有pre heat功能幾正 做個參考

Kanger 平60蚊

我自己就用緊RX2/3 上官網更新個frameware 可以上到250W(3電)仲有pre heat功能幾正 做個參考

一陣買
Icare kit係咪玩唔到煙圈
Ijust s又可唔可以?
新手想買過平平地又可以玩圈既野
Icare kit係咪玩唔到煙圈
Ijust s又可唔可以?
新手想買過平平地又可以玩圈既野

煙圈rda rdta為佳
60w既新手kit 都可以輕鬆出圈
希望幫到你
岩岩訂左枝Reuleaux RX75
各位有咩評價

我Rx2/3😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞