呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
新手0知識想試下 巴打建議邊隻好

一齊落坑 eleaf ijust s

如果本身非煙民就揀nicotine-free ejuice

本身都係煙民 一日一包黑冰/黑萬
Tugboat撚

巴打 個盒係邊買

上返佢官網訂
運費都打撚死人
但唔想用clone
又好鍾情tugboat嘅潑墨boxmod
所以照屌!
好似計埋運千七左右返到嚟
上面個aeolus rda都好出色
用緊p3+鸚鵡螺,但係好似好淡咁
Iqos果隻香港邊到有?但代購佢果d marlboro煙彈入境又點計?計埋19支煙?
本身想買icare樓上見到巴打推薦eleaf ijust s
而家諗住買eleaf ijust s
Btw 除左鬼佬仲有邊度比較平 唔係好得閒去個邊又好心郁想轉
係啲印度佬鋪度買過一支 佢開價80鎊講價講到50鎊
有支似牛奶盒包裝嘅,白色盒,好香好正 但唔記得咗叫咩
本身想買icare樓上見到巴打推薦eleaf ijust s
而家諗住買eleaf ijust s
Btw 除左鬼佬仲有邊度比較平 唔係好得閒去個邊又好心郁想轉

Vape bull 有冇巴打聽過 聽日去睇下
有無人整合下唔同牌子唔同味嘅ejuice推介/介紹
依家玩緊Moo Liquid Baana Milk,
陣味都幾shisha,又好甜,不過會有陣椰子味幾得意。
係啲印度佬鋪度買過一支 佢開價80鎊講價講到50鎊
有支似牛奶盒包裝嘅,白色盒,好香好正 但唔記得咗叫咩

英國買?唔上amazon?
80都傾到50你就知食水有幾深

有隻日本小紅帽 叫做咩斬鐵劍 想有種「來回地獄又折返人間」既感覺既話一定要試

一開始食fuse而家轉左枝多煙小小

有隻日本小紅帽 叫做咩斬鐵劍 想有種「來回地獄又折返人間」既感覺既話一定要試

D人講果個系列麻麻地 同埋斬鐵劍冇記錯係強薄荷
新手入門

睇中 VTC mini / Pico
岩唔岩玩

另外問過TB 話集運唔收 點搞

你問佢地通常都係咁答
我果部rx2/3都係直接寄去集運再送番香港

D人講果個系列麻麻地 同埋斬鐵劍冇記錯係強薄荷

完全唔覺係薄荷,直接上腦成個tank 直頭可以換過個
新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答

你個rx23 邊間買?share 黎丫我有興趣
岩岩買左target mini同Black Flag Risen Original 有咩要注意?希望可以戒到煙

基本上用成品霧化器果陣
記得d煙油唔好入落個倉之後用好耐都用唔晒
因為放得太耐都會漏油同埋d煙油都會冇咁濃味
最好一開始搵下自己一日個份量 慢慢用晒先再加油
以前食開一枝枝 上星期轉左呢隻

只會愈玩愈升級,慢慢就會追求味道口感各樣

我都食緊呢隻

Subbox mini
其實個口冇野比佢做係唔係好苦惱

So要搵野吸下?
有冇巴打想入手機械桿但係怕危險
如果想入機械桿同煙圈大家可以交流下
利申:戒左煙依家淨係玩trick

我岩岩開始玩緊桿
用緊Sony vtc5電池 (應該安全

入手左支AV桿

玩桿睇你想玩幾多watt同幾大煙
vtc5 30a電既話最高120watt左右(先決條件係粒電滿電同埋0.13ohm左右)
如果想好快好大煙可以用awt40/50a電
但係條線就要對返岩個ohm 大約0.1
我就用緊0.08 大約180watt
以上都係用盡單電既做法
長按會有危險 但係180邊會長按
安全既唔玩到咁盡0.15-0.2都應該唔錯

Av桿玩耐左拋拋光同新既一樣

順便問下做個參考
你用緊咩數據去到0.08ohm

依家用開個頭玩緊quad coil
A1 22g 3mm 6圈x4
其他都有0.08-0.1。clapton, Staple staggered fused clapton,簡單既ss316L 22g都去到
想追ohm繞線可以參考下http://www.steam-engine.org/wirewiz.asp
唔識用再教你

唔該晒
不過我都好似冇咁大既RDA放得落quad coil

我果個22mm頭黎

手工達人
其實個口冇野比佢做係唔係好苦惱

So要搵野吸下?

其實戒煙真係要搵啲野做下 所以vaping 幫助好大
唔建議未食過煙既人開始vape 始終對身體唔同
有無巴打真係食過新舊版vgod
聽講舊版 煙量大過新版
但新版係味道行先 好味左

真定假

Vgod系列全部都係主打大煙架
新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答

仲有啲電邊間買好 淘寶信唔信得過?
見到有間sony vtc5 75人仔買一送一
新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答

部機我就係呢個賣家買
http://e22a.com/h.1UtXVv?cv=AAelwbhS&sm=7195a3
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check
新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答

部機我就係呢個賣家買
http://e22a.com/h.1UtXVv?cv=AAelwbhS&sm=7195a3
電池我通常會買AWT果隻紅皮電 around 35-45人仔一粒 千其唔好買廿幾蚊果d 我已經中過伏 同埋佢有d 驗證碼可以比你上番官網check

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用
新手入門

岩唔岩玩

你問佢地通常都係咁答

部機我就係呢個賣家買

紅皮 國產貨信得過?
你粒紅皮用左幾耐?cum 唔cum 用

btw thanks
中伏點伏法 想聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞