呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
我屌我果支成日留油

其實係咪正常

299連20ml
要左個蘋果味 好甜
唔知係咪食開煙唔慣太甜
299連20ml 要左個蘋果味 好甜 唔知係咪食開煙唔慣太甜

求pm邊間
299連20ml 要左個蘋果味 好甜 唔知係咪食開煙唔慣太甜
求pm邊間

Lihkg係咪未有pm
求pm邊間
Lihkg係咪未有pm

旺角銀行中心出西洋菜街左轉靠左行 有一個間樓上鋪
條樓梯口有廣告的 indrogxxxx
個店員都幾好 有教點用 上面好似可以試油 問過冇J
Icare同鬼佬價差不多 個度幾大 有位坐 有水飲
利申:非打手 打手死全家
買完食左唔夠兩次就無食,連真煙都戒撚埋
點解40w 感覺好熱
求煙圈教學
食番真煙好少煙 好唔過癮
新手入左Evo75 kit

電池淨係敢用bypass mode 唔敢亂set

用緊粒3.7v 電 有咩可以set

油用緊鮮奶咖啡 本身食開薄荷煙
怪怪地

用緊咩電?
求煙圈教學

吸完啖煙 吹小小出黎令氣流聚d煙係喉嚨
之後細細力咳出黎 果道力要慢慢練
個口O形 一開頭可以唔洗咁大 吹到bb圈先
之後再慢慢加大
練到細圈再同你講點練 加油
依家用緊ego aio,想升級既話有冇推介?
有時放枝aio係褲袋會自動開左機
求煙圈教學

吸完啖煙 吹小小出黎令氣流聚d煙係喉嚨
之後細細力咳出黎 果道力要慢慢練
個口O形 一開頭可以唔洗咁大 吹到bb圈先
之後再慢慢加大
練到細圈再同你講點練 加油

我練到細圈啦,有冇教學巴打 唔該
我Rx2/3😂

巴打邊到買?用咩coil 行tc
我Rx2/3😂

同埋咩價位
我講左要買成個星期都仲未買
諗住等埋雙12睇下會唔會冇得減
我Rx2/3😂

同埋咩價位

巴打咁充電部機會好快
買返部直充電池既機啦
我Rx2/3😂

澳洲買架
我Rx2/3😂

同埋咩價位

我買74澳元,我諗香港會平小小吧,加limitless rdta 37Aud
我屌我果支成日留油

其實係咪正常

就咁睇你個limitless個棉花腳做得太長
你邊個位成日漏?

怪怪地

做咩唔用功率mode
電壓大概範圍3.7-4.2試下

怪怪地

做咩唔用功率mode
電壓大概範圍3.7-4.2試下

其實會有乜分別 新手無知唔敢亂郁

功率mode 3.7-4.2V 依個係正常既電壓範圍
如果你比既電壓愈高 個發熱線就會紅得快
相反低電壓就會慢d 咁樣煙油個霧化程度都會唔一樣
如果你係用有多過一種味既煙油就會有分別 比如可能3.7V果陣有某種味特別明顯 4.2V又變左另一種
不過當你用花式線果陣又係另一種玩法
新手一問

宜家成日彈油 根本吸唔到 點算

一買番黎果陣無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞