呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike

比你參考下 雖然唔係靚
24g 3.0 6圈

點樣決定用幾多W架?油係咪多d好d?但係我之前又彈油,今日食左幾口,覺得好熱仲係咁咳 早知用返成品芯嘅霧化器

低ohm咪要大watt黎推 緊係熱啦屌
你0.19ohm要成72watt推啊

有個白痴問題,係咪用調壓機就一定唔會爆炸/有危險?有咩安全上嘅野要注意?

玩咁低ohm冇咩謂
燒紅曬絲未?
塞好棉落多d油
等佢吸到個coil上面有層油
咁就唔會著火
著火只會係乾燒冇油先會出現

今日唔敢禁到燒紅絲,驚爆炸
之前著火搞到有陰影
btw釘橋巴打

比你參考下 雖然唔係靚
24g 3.0 6圈

巴打又撓得幾靚
啱啱試左隻馬油迷彩鴨 覺得好甜

今日唔敢禁到燒紅絲,驚爆炸
之前著火搞到有陰影
btw釘橋巴打

比你參考下 雖然唔係靚
24g 3.0 6圈

點樣決定用幾多W架?油係咪多d好d?但係我之前又彈油,今日食左幾口,覺得好熱仲係咁咳 早知用返成品芯嘅霧化器

巴打你試下撓3.0 同唔好咁近條電極柱

馬油我覺得都係偏甜,同好快食到厭

比你參考下 雖然唔係靚
24g 3.0 6圈

我通常燒絲燒到咁平均,就好少有彈油問題

up多左張

謝謝你

比你參考下 雖然唔係靚
24g 3.0 6圈

有個白痴問題,係咪用調壓機就一定唔會爆炸/有危險?有咩安全上嘅野要注意?

電池唔好破皮
一爛要重包or換
外國好多白痴唔care電池搞到爆同燒傷
用盒都爆
油唔好比佢流入機
簡單黎講用盒就只有呢d

電池唔好破皮
一爛要重包or換
外國好多白痴唔care電池搞到爆同燒傷
用盒都爆
油唔好比佢流入機
簡單黎講用盒就只有呢d

收到

謝謝你

絲一定要燒全紅先塞棉
唔係會發熱唔平均同ohm數唔啱

謝謝你

絲一定要燒全紅先塞棉

聽日再試過 加大返個W數先

謝謝你

絲一定要燒全紅先塞棉

你係要整高個ohm
唔係加大watt
你已經話熱仲加大watt
澳洲 巴打想入門
有食開紙煙
但因為太貴 想入呢邊坑
想試下
大煙 玩下tick
味道次要
2~3日一支
應該會長玩

絲一定要燒全紅先塞棉

你係要整高個ohm
唔係加大watt

點樣整高個ohm? 同用幾多W先係適合?多謝巴打細心解答我問題

絲一定要燒全紅先塞棉

你係要整高個ohm
唔係加大watt

點樣整高個ohm? 同用幾多W先係適合?多謝巴打細心解答我問題

你新手買22g已經錯左
你下次買24g or 26g啦
今次試下3.0 7or8圈

用50w上下推 應該入到口
但就會幾大煙下
唔知你想玩煙定口感 難推

你係要整高個ohm
唔係加大watt

你新手買22g已經錯左

但就會幾大煙下

應該係口感,之前買左隻kilo牛奶曲奇味煙油覺得好正 ,果陣都係用巴打介紹嘅target mini嚟vape,跟住想更上一層樓,希望可以食到枝油嘅味道更濃,就學人買個大W嘅調壓盒同滴油霧化,點知同今日都仲未食到一啖好過之前嘅..

你係要整高個ohm
唔係加大watt

你新手買22g已經錯左

但就會幾大煙下

應該係口感,之前買左隻kilo牛奶曲奇味煙油覺得好正 ,果陣都係用巴打介紹嘅target mini嚟vape,跟住想更上一層樓,希望可以食到枝油嘅味道更濃,就學人買個大W嘅調壓盒同滴油霧化,點知同今日都仲未食到一啖好過之前嘅..

要口感買過d絲啦 22食咩鬼野口感
個coil要set係進氣口上面先會出味
密撓 唔好好似上次咁鬆撓
24g 3.0 5圈 應該ok
利申:玩口感唔玩煙

馬油我覺得都係偏甜,同好快食到厭

呢隻直程綿花糖咁既味
澳洲 巴打想入門
有食開紙煙
但因為太貴 想入呢邊坑
想試下
大煙 玩下tick
味道次要
2~3日一支
應該會長玩

澳洲 巴打想入門
有食開紙煙
但因為太貴 想入呢邊坑
想試下
大煙 玩下tick
味道次要
2~3日一支
應該會長玩

目前首選i just s

你係要整高個ohm
唔係加大watt

燒絲夾靚佢,cooldown 咗再燒,由中間開始紅,如果有啲位特別紅,就拉鬆少少佢再夾過

你係要整高個ohm
唔係加大watt

燒絲夾靚佢,cooldown 咗再燒,由中間開始紅,如果有啲位特別紅,就拉鬆少少佢再夾過

收到巴打
澳洲 巴打想入門
有食開紙煙
但因為太貴 想入呢邊坑
想試下
大煙 玩下tick
味道次要
2~3日一支
應該會長玩

目前首選i just s

長玩買盒 你玩煙玩rda要睇ohm
ijust咩都冇得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞