呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
倩女巴玩trick用邊款油?

我用緊voopjuice 好撚甜
想搵隻水果味
想試下fresh or vgod

試下Naked 水果油

Naked唔錯 very cool同all melon都好食
重有steamworks果隻jade key 水果味 好食
我依家食開10ml果d自己溝再加一大半vg 20ml變50ml
同埋Biso日本油

兩位巴打
用rosev3 0.8食翠貝卡 少少deep都頂唔順
今日入手左target mini 細細部大大煙

幾好用
同幾跌得
褲袋跌落地都唔爆

I just s 送個3個都燶哂個味好難頂,食之前全部都有落油係d 棉花到,但係都無用,我想問我而種霧化器,可唔可以換其他?我睇我而個coil同其他唔一樣,我而個唔洗拎條發熱線上係電池位,點算呀巴打 琴日睇哂片點搞都無用

入完油有冇等半個鐘先用

巴打點食?
一禁就禁實幾秒
扯一大啖 之後一下噴哂再扯一大啖?
如果係 可能你燒油 快過棉花導油
搞到慢慢有dry heat情況
之後就....

不過你依家得兩個選擇
一係買返芯
一係買過個霧化器
可以順便留意下個氣孔係上方個啲

換芯姐係發熱線加棉花?成個換有冇換第二個brand? I just s個霧化氣好差

Aspire Nautilus X
呢個應該可以放心

一係呢個
vaporesso mini
唔知難唔難搵呢個
淘寶都唔多

係唔係連埋個tank都換埋架而d,姐係成個頂都換哂?唔該哂

舊個個成個轉岀黎 放埋一二邊

之後成個轉上去 就可以開心使用

巴打你覺得我換過第二隻好定換tank 好, 我而支買42澳元,個tank 35蚊 ,我而支無得換電,無得較W數

如果係咁
你買個調壓盒啦 單雙電都無所謂住
揀個最少60w

好似我自己咁
我自己新手裝係topbox mini 75w
個霧化器都會漏
依家試玩緊滴油 檢測到幾多omh
又可以較watt數 我都未開高過60
過熱會唔比接電
我禁極都唔會有煙 等返十秒先再得

之後你再問下你個間野
加多個tank有無平

Thanks bro

其實咩霧化氣都可以換只要個霧化氣頂到個W數
今日入手左target mini 細細部大大煙

I just s 送個3個都燶哂個味好難頂,食之前全部都有落油係d 棉花到,但係都無用,我想問我而種霧化器,可唔可以換其他?我睇我而個coil同其他唔一樣,我而個唔洗拎條發熱線上係電池位,點算呀巴打 琴日睇哂片點搞都無用

入完油有冇等半個鐘先用

巴打點食?
一禁就禁實幾秒
之後就....

不過你依家得兩個選擇
一係買返芯
一係買過個霧化器

換芯姐係發熱線加棉花?成個換有冇換第二個brand? I just s個霧化氣好差

呢個應該可以放心

一係呢個
唔知難唔難搵呢個
淘寶都唔多

巴打你覺得我換過第二隻好定換tank 好, 我而支買42澳元,個tank 35蚊 ,我而支無得換電,無得較W數

如果係咁
揀個最少60w

好似我自己咁
個霧化器都會漏
過熱會唔比接電

之後你再問下你個間野
加多個tank有無平

Thanks bro

其實係唔係咩霧化氣都可以換只要個霧化氣頂到個W數?

入完油有冇等半個鐘先用

巴打點食?
一禁就禁實幾秒
之後就....

不過你依家得兩個選擇
一係買返芯
一係買過個霧化器

呢個應該可以放心

一係呢個
唔知難唔難搵呢個
淘寶都唔多

如果係咁
揀個最少60w

好似我自己咁
個霧化器都會漏
過熱會唔比接電

之後你再問下你個間野
加多個tank有無平

Thanks bro

要睇size其實,同埋w數係部mod就番霧化器setting而唔係霧化器就番部機

入完油有冇等半個鐘先用

巴打點食?
一禁就禁實幾秒
之後就....

不過你依家得兩個選擇
一係買返芯
一係買過個霧化器

呢個應該可以放心

一係呢個
唔知難唔難搵呢個
淘寶都唔多

如果係咁
揀個最少60w

好似我自己咁
個霧化器都會漏
過熱會唔比接電

之後你再問下你個間野
加多個tank有無平

Thanks bro

要睇size其實,同埋w數係部mod就番霧化器setting而唔係霧化器就番部機

Thanks bro
想問下啲油去到邊個位就要加?係咪唔可以食到底?

如果玩儲油個芯有個位會見到棉花,唔好低過佢比佢吸到油就ok

超級新手 唔想食紙煙
呢隻係咪好廢?

超級新手 唔想食紙煙
呢隻係咪好廢?

我成日驚呢d會爆

超級新手 唔想食紙煙
呢隻係咪好廢?

就咁睇都覺得好流
買set好少少200零蚊真係唔中意都冇野講
你買呢d如果比左個差體驗你我會覺得好可惜

超級新手 唔想食紙煙
呢隻係咪好廢?

就咁睇都覺得好流
買set好少少200零蚊真係唔中意都冇野講
你買呢d如果比左個差體驗你我會覺得好可惜

依啲第一定二代唔好試啦

超級新手 唔想食紙煙
呢隻係咪好廢?

依類電子煙好易令人冇好既體驗
happy friday~~
返工時間睇下淘咩油先

新手手快快買左呢隻 係咪好難換棉

睇落似現成換芯,成粒換應該唔會難
新手如果咩都唔識
係咪應該上網求其買個set試下先
定係有邊d地方會有for beginner既新手set賣?
想試好耐

尋日去左西營盤搵個鬼佬 佢話呢隻岩beginner
巴打點睇

巴打點睇

依隻如果想玩好d又要再買過第2d機 因為冇得換個頭
不過都唔錯既 用依支都玩到煙圈

新手手快快買左呢隻 係咪好難換棉

睇落似現成換芯,成粒換應該唔會難

部機掂嫁唔會後悔
圖入面果個成品芯黎 換就成粒換
其他就睇你會唔會自己繞線

巴打點睇

依隻如果想玩好d又要再買過第2d機 因為冇得換個頭
不過都唔錯既 用依支都玩到煙圈

巴打可唔可以講多少少咩係玩好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞