Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
⚠D-DAY!!!!!!!!!!!
⚠從40天開始到數 現在終於到了回歸的日子!!!!! 真的是覺得非常緊張!!!!!!!
⚠統整一下現階段的代辦事項:
⚠1.油管 明天台灣時間5點公佈<black suit>MV 目前目標: 首日500w 兩日800w 首周1500w!!
⚠2.銷量 基本上首周代購團都已截止 接著就是等拆專啦XD
⚠3.Melon 明天台灣時間5點公佈全專音源 在現在所有打歌節目占比幾乎一半左右 有能力的一起幫忙刷吧 先附上目前韓飯的統一歌單 推測因為不知道時長 所以先這樣安排 明天更新新的會在附上的!
⚠4.MCD 非常重要的打榜節目 下周開始事前投票 目前正處於註冊帳號和熟悉規則階段 有能力的幫忙多註冊帳號 有時間的親請多多養號 分為海外區及日本區 可参考#靠北SuperJunior13178
⚠5.ShowChampion冠軍秀投票 另一大重要打榜節目 目前正處於11月最受期待歌手投票階段 看似不重要 但因為事前投票也完全是一樣的App一樣的模式 所以有必要提前把帳號和App準備好 練練手(一機一天3票)#靠北SuperJunior13118
⚠6.AAA 特哥主持的大獎 年內唯一可能提名的大獎
⚠7.Vapp直播節目點❤ 現在達到達一億說真的都有點難了 不過在晚上7點開播前還是能刷多少就刷多少 但音源公布後 還是以音源為主!
⚠以上都找的到教程 請善用搜尋功能!!!

⚠加油! 這麼多事情總有一件事情是你能做的 一起加油!! 希望能拿下首周!! 也希望能給他們久違的一位!!
(from fb)

可以的話都搞搞melon

我呢個研究左好耐都唔可以係itunes註冊唔到韓國Apple id, 我記得幾年前係apple 機註冊到

而家係咪得taobao先可以實名+ 充值?

係APPLE STORE呢? 我昨晚都OK
不過要信用卡(但之後可DEL)

有識人自己APPLE俾錢用到MELON 但我就taobao既

我 用android嫁,本身打算itunes幫android比錢,而家睇黎就唔work啦

請問你係咪實名後先可以充值? 你用嘅taobao係邊間可否推介?

⚠從40天開始到數 現在終於到了回歸的日子!!!!! 真的是覺得非常緊張!!!!!!!
⚠1.油管 明天台灣時間5點公佈<black suit>MV 目前目標: 首日500w 兩日800w 首周1500w!!
⚠3.Melon 明天台灣時間5點公佈全專音源 在現在所有打歌節目占比幾乎一半左右 有能力的一起幫忙刷吧 先附上目前韓飯的統一歌單 推測因為不知道時長 所以先這樣安排 明天更新新的會在附上的!
⚠4.MCD 非常重要的打榜節目 下周開始事前投票 目前正處於註冊帳號和熟悉規則階段 有能力的幫忙多註冊帳號 有時間的親請多多養號 分為海外區及日本區 可参考#靠北SuperJunior13178
⚠5.ShowChampion冠軍秀投票 另一大重要打榜節目 目前正處於11月最受期待歌手投票階段 看似不重要 但因為事前投票也完全是一樣的App一樣的模式 所以有必要提前把帳號和App準備好 練練手(一機一天3票)#靠北SuperJunior13118
⚠7.Vapp直播節目點❤ 現在達到達一億說真的都有點難了 不過在晚上7點開播前還是能刷多少就刷多少 但音源公布後 還是以音源為主!

⚠加油! 這麼多事情總有一件事情是你能做的 一起加油!! 希望能拿下首周!! 也希望能給他們久違的一位!!
(from fb)

用Android無得直接買
然後就唔識點搞

我都android

呢張真係....
嗚呀
利特講既野有淚點

(from fb)

我呢個研究左好耐都唔可以係itunes註冊唔到韓國Apple id, 我記得幾年前係apple 機註冊到

而家係咪得taobao先可以實名+ 充值?

係APPLE STORE呢? 我昨晚都OK
不過要信用卡(但之後可DEL)

有識人自己APPLE俾錢用到MELON 但我就taobao既

我 用android嫁,本身打算itunes幫android比錢,而家睇黎就唔work啦

請問你係咪實名後先可以充值? 你用嘅taobao係邊間可否推介?

上面俾了~

(from fb)

用Android無得直接買
然後就唔識點搞

我都android

ok嗎?
唔知點解po唔到相..
一直想放張係海望住後面張相 而佢望緊係始源
唔知點解po唔到相..

係wo 搞到我要自己搵網up
關於東海既新聞標題
真係每一張新聞圖都好靚仔

东海,‘令人瞩目的外貌’
东海,‘真帅呢’
Super Junior 东海,像眼神演技般的pose
东海,Black Suit完美消化
Super Junior 东海,帅气的象征
Super Junior 东海,漫斯男外貌
唔知點解po唔到相..

見到發佈會即刻睇下始源會唔會出現
點知都係無

好可愛!!!!
關於東海既新聞標題
真係每一張新聞圖都好靚仔

东海,‘令人瞩目的外貌’
东海,‘真帅呢’
Super Junior 东海,像眼神演技般的pose
东海,Black Suit完美消化
Super Junior 东海,帅气的象征
Super Junior 东海,漫斯男外貌

Naver搜尋榜第一
컴백 수퍼주니어
Po唔到圖呀

sweet到
今日vlive勁短但見到希范
仲有心痛馬始
今日vlive勁短但見到希范
仲有心痛馬始

短到喊
馬始仲要攰到可以係咁嘈既環境下訓著左

原來東海只係出道左2年😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞