Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
MCD 未開始
MBC投緊 好難先開始反超大家快投
idol champ好易投
google -> idol champ, 我係apkpure個到download, 大約10 mb左右,可以連fb, kakao等account

要投2 次
1. main page第一項,click入去搵sj, 按右方個vote logo 3 次,每次click完等等佢會同你講仲有幾多票,click到出sj total 有幾多% 為止

第二項投票:
click vote logo->
向下拉到第5 項,click入去投sj 3次,一樣直到出%

新歌單!!

唔係主打唔好放一開始?

跟韓國個邊啦
可能都係謠傳黎

有見到人話放一開始都得
擔心既就放第2啦
大陛個D話試左成晚似係最有效

//@SJ_Voter投票组:#SuperJunior# 另外强调一下,大家的歌单不要全部都统一,可以更改一下非主打的顺序,所有的歌单全部一样会容易被后台判断为刷榜哦~❤❤一起努力

好!!!
vlive笑死
vlive笑死

李東海成日唔知做乜
仲有紅燒外婆肉d fd
google -> idol champ, 我係apkpure個到download, 大約10 mb左右,可以連fb, kakao等account

要投2 次
1. main page第一項,click入去搵sj, 按右方個vote logo 3 次,每次click完等等佢會同你講仲有幾多票,click到出sj total 有幾多% 為止

第二項投票:

感謝!
Melon omc跌到100

努力刷!!!!

努力刷!!!!

omc升返2 98
左bs跌到55

努力刷!!!!

omc升返2 98
但bs跌到55

要投2 次

第二項投票:

@Lam_ELF
登入後不要登出!不要登出!不要登出!
因為會顯示帳號異常,之後就登不進了!!

要投2 次

第二項投票:

@Lam_ELF
登入後不要登出!不要登出!不要登出!
因為會顯示帳號異常,之後就登不進了!!

@SJ_AllAbout教程
冠军秀第一天投完不用退账号
第二天可以直接继续投
拜托不要乱传好多人退了都登不上了[跪了][跪了] ​​​​

........................??
omc隻碟我抽中左藝聲,有無人抽中左東海可以交換呀

咁快既你!
melon勁跌啊 刷到都快點刷啦
melon勁跌啊 刷到都快點刷啦

新歌單!!

唔係主打唔好放一開始?

跟韓國個邊啦
可能都係謠傳黎

有見到人話放一開始都得
擔心既就放第2啦
大陛個D話試左成晚似係最有效

//@SJ_Voter投票组:#SuperJunior# 另外强调一下,大家的歌单不要全部都统一,可以更改一下非主打的顺序,所有的歌单全部一样会容易被后台判断为刷榜哦~❤❤一起努力

為大家送上精神食糧 加油繼續一齊刷MV同投票

我估呢到大部份人仲等緊d碟,遲d再討論

咁快既你!

咁快既!! 好想要藝聲啊><

音源YT仲唔刷就要比大雲哥打

咁快既你!

快到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞