Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
雖然日日係咁聽BS,但我都係今日先發現BS原來係無rap

你講起又係喎

係喎

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

BS有幾下yeah...我以為係李晟敏....

!!!!第一次副歌唱完之後 宰把聲勁似敏
可能我係過去既人
依家啲團既歌真係唔識欣賞
副歌都係重複重複
一係rap為主

我都係
我患左只有suju既歌先係最好聽既病

+1

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

我都覺!!!
你番來啦
對家知道一定嬲嬲豬
仲話自己編舞
成隻舞係度拍手算咩舞
仲有歌詞 翻譯成中文就係拍拍拍拍拍
無病呀嘛

邊隊咁弱x咁?
https://www.youtube.com/watch?v=OwcqmxRmGEA
今日MCD打榜
如果大雲咁樣中分 係好睇既

好好j
mr remove真係痴線!!
https://www.youtube.com/watch?v=OwcqmxRmGEA
今日MCD打榜
如果大雲咁樣中分 係好睇既

又要講d好sad既野
以前唔洗用dancer充撐場面
依家次次都要用

一開波得5個人 好空洞
對家知道一定嬲嬲豬
仲話自己編舞
成隻舞係度拍手算咩舞
仲有歌詞 翻譯成中文就係拍拍拍拍拍
無病呀嘛

Um...有cover過sj 歌的
未估到 陣間開估
上依家上左熱搜呀

正確

點解佢哋要改做數字? 實*?
M COUNTDOWN舞台
Black Suit https://www.youtube.com/watch?v=uv8mCFCH6yA
One More Chance https://www.youtube.com/watch?v=VKkJlKoUxug

大家都係睇啲offical既野

刷official好似有分!
光化門絲打今日無上過水
平時你召喚得我地多
今日我召喚番你

喂啊 好感動 記得me
今日係好日子 所以全日都冇時間睇連登
聽the lucky one 副歌成日都好期待個句biong biong biong 個段

一陣cut咗你去

頂🙈🙈🙈我想污了🙈🙈🙈🙈

Oh my god
唔掂檔

仲要李總個樣
我今晚訓唔著

我瞓唔著啦
路人飯睇團綜覺得大雲同銀赫好得意

hello 佢哋係好正
其實我覺得SJ啲曲同style同依家大勢嘅有啲分別 自mr simple之後Sj已經唔再唱啲超洗腦歌(好似twice首likely咁) 但係依家韓國人又越黎越中意啲勁洗腦嘅歌或者好多rap嘅比例大啲嘅歌

口水歌

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

我都覺!!!
你番來啦

係啊
回完一大堆

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

我都覺!!!
你番來啦

係啊
回完一大堆

冷靜少少 一番黎覆左成頁

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

我都覺!!!
你番來啦

係啊
回完一大堆

冷靜少少 一番黎覆左成頁

有效推post

唔係講笑 個眼妝真係好靚
想學

想學

想學+1 點解可以咁樣嫵媚+型格二合一
金希澈一出我心跳加速左

想學

想學+1 點解可以咁樣嫵媚+型格二合一
金希澈一出我心跳加速左

可以好man可以好嫵媚 真係得佢先做到

呢個眼妝都好想學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞