Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
成隻碟高汁到
Runaway

其實對官方野再無期待
但求支手燈唔好咁柒

完全係
3M !!!
日日開住無痕咁刷播完禁F5 會唔會唔計?

最好唔好F5 閂視窗開youtube重新search

其實最好就唔好咁嘅 不過返工冇計啦~~

唔好開auto refresh阿!!!!

要睇一次 交叉一次視窗 上youtube 打super junior 去search左再直接禁黎睇先計架!!
⚠️⚠️⚠️MCD事前投票已开始⚠️⚠️⚠
全球网:️不需要翻墙【如果网页打不开就连上VPN】需换IP,一个账号一天一票,一个IP十票,换IP无限投
日网:需要翻墙,一个账号一天一票,一个IP无限投
截止时间:下星期一北京时间早8:00
🔹肾斗士提供投票账号,领取ID请私信,说明能否换IP能否翻墙,需要多少个全球网账号/日网账号,10个起发,ID仅在本周内可以使用,禁止私留,请不要浪费大家时间。
请每天晚上23:00前把票投掉,否则浪费了票数
🔹教程http://t.cn/RWqTcKd
🔹在登录页面登录后直接跳转投票页面
手机换IP方法:①开关流量②更换vpn线路
电脑换IP方法:①开关路由器②更换vpn线路

Cr 宝蓝肾斗士_NKNO
提提大家!
如果已經拎到碟
入面有genie 100次試聽卷
記得拎黎刷音源

唔知幾時有

來了!!

人生第一場演唱會黎啦!!!!

恭喜

gogogo
其實我都係第一次見suju (圭賢除外)

人生第一場演唱會+1
身邊冇人鍾意sj,跪求同伴一齊去睇,唔想第一次睇con就要獨睇

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

其實可唔可以問下得一巴打點解會鐘意suju

初頭覺得美人啊好好聽
之後番學咁岩有2個fd又有聽
佢地介紹我睇佢地啲綜藝同聽番之前啲歌
之後就鍾意左佢地
初時真係覺得個個樣都一樣
之後好努力咁搵一個最靚仔既
果時就開始分到啲人 覺得最靚仔係利特
但之後慢慢覺得銀赫跳舞好型又搞笑就變左本命了

來了!!

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1
身邊冇人鍾意sj,跪求同伴一齊去睇,唔想第一次睇con就要獨睇

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

有緣大家到時相認下
如果搶到飛

一定要買最頭
頂 一開IG 勁多snl 劇透

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

其實可唔可以問下得一巴打點解會鐘意suju

初頭覺得美人啊好好聽
之後番學咁岩有2個fd又有聽
佢地介紹我睇佢地啲綜藝同聽番之前啲歌
之後就鍾意左佢地
初時真係覺得個個樣都一樣
之後好努力咁搵一個最靚仔既
果時就開始分到啲人 覺得最靚仔係利特
但之後慢慢覺得銀赫跳舞好型又搞笑就變左本命了

好有taste 呀你
我同親男仔講佢地都唔識欣賞

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

有緣大家到時相認下
如果搶到飛

一定要買最頭

最頭見啦大家
頂 一開IG 勁多snl 劇透

係囉
大家救救西瓜
跌得好厲害
大家救救西瓜
跌得好厲害

有Keep住刷
刷到開始懷疑人生

點解刷嚟刷去都跌
我剛剛係wb攞多咗一個瓜嚟刷
大家救救西瓜
跌得好厲害

有Keep住刷
刷到開始懷疑人生

點解刷嚟刷去都跌

再跌落去就跌出100名啦
大家救救西瓜
跌得好厲害

有Keep住刷
刷到開始懷疑人生

點解刷嚟刷去都跌

係咪大家開始放棄啦
大家救救西瓜
跌得好厲害

有Keep住刷
刷到開始懷疑人生

點解刷嚟刷去都跌

係咪大家開始放棄啦

升咗dd
經過今晚SNL 女裝外貌一位駛唔駛投過

有無人同我有一樣感覺
個個玩呢啲都會好high好正
但睇住海玩呢啲覺得佢比人污辱左
特別睇到佢比人摸真係好想大叫放開個男仔
海只可以遠觀不可褻玩 或者只可比李赫宰褻玩

有無人同我有一樣感覺

覺啊!!!!!!!
海海個feel太乾淨純粹
只有李赫啱佢

有無人同我有一樣感覺

覺啊!!!!!!!
海海個feel太乾淨純粹
只有李赫啱佢

李東海個眼神好純粹,見到佢俾人摸個心真係唔舒服
屌 忍唔住睇左金希澈 好撚癡線!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞