Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

171112人氣歌謠預錄
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

原來snl 3分鐘男友最尾有呢幕
好多謝製作組
見到佢地少少樣已經好開心

好多謝製作組

人生第一場演唱會黎啦!!!!

恭喜

gogogo
其實我都係第一次見suju (圭賢除外)

人生第一場演唱會+1
身邊冇人鍾意sj,跪求同伴一齊去睇,唔想第一次睇con就要獨睇

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

其實可唔可以問下得一巴打點解會鐘意suju

初頭覺得美人啊好好聽
之後番學咁岩有2個fd又有聽
佢地介紹我睇佢地啲綜藝同聽番之前啲歌
之後就鍾意左佢地
初時真係覺得個個樣都一樣
之後好努力咁搵一個最靚仔既
果時就開始分到啲人 覺得最靚仔係利特
但之後慢慢覺得銀赫跳舞好型又搞笑就變左本命了

好有taste 呀你
我同親男仔講佢地都唔識欣賞

依家身邊冇人聽韓文歌
EVEN女團歌都唔會聽
好難搵到知音人
即使係最初叫我睇個2個FD其實都唔係話好鍾意KPOP

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1
身邊冇人鍾意sj,跪求同伴一齊去睇,唔想第一次睇con就要獨睇

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

初頭覺得美人啊好好聽
之後就鍾意左佢地

好有taste 呀你

依家身邊冇人聽韓文歌
EVEN女團歌都唔會聽
好難搵到知音人

呢樣真,係現實生活想搵人傾下kpop都冇
d人唔係唔鍾意韓國野,就頂多都係睇下綜藝韓劇就算
搵唔到知音人

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

初頭覺得美人啊好好聽
之後就鍾意左佢地

好有taste 呀你

依家身邊冇人聽韓文歌
EVEN女團歌都唔會聽
好難搵到知音人

搵唔到知音人

講起韓國野
得罪講句,韓國野食真係最垃圾

好多謝製作組

好夠膽
好想佢地快啲番齊黎
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

感動
但尋晚好似好大件事
海外飯被排斥 冇乜人入到人氣歌謠 都冇乜人食到餐車
仲要俾人趕走
心疼海外飯同中飯 都心疼哥哥們 對我哋心意傳唔到俾我哋不得止仲可能中伏

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

初頭覺得美人啊好好聽
之後就鍾意左佢地

好有taste 呀你

依家身邊冇人聽韓文歌
EVEN女團歌都唔會聽
好難搵到知音人

搵唔到知音人

講起韓國野
得罪講句,韓國野食真係最垃圾

Agger

正啊
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

感動
但尋晚好似好大件事
仲要俾人趕走
心疼海外飯同中飯 都心疼哥哥們 對我哋心意傳唔到俾我哋不得止仲可能中伏

@just_for_2H:我看他們出來時還怕大家吃年糕被辣到,還提醒要喝牛奶,他們也不知道,那應援不是所有人都能吃到吧,他們明明那麼暖

心疼死
@christinaD心
171112 #李赫宰##李东海##金钟云#
1️⃣cr:eSTARstar
①哥哥们在说官方应援棒的事,说应援棒像一个武器,所以当我们打架的时候也可以用,赫宰还说我们是“ever lasting fighters”【李赫宰你过来[拜拜]我第一个打的就是你[顶]】
②原推看见海海打了两次赫宰的屁股[吃瓜]
③当饭提到SNL的海海时,哥哥们让他带好名牌
④在赫宰开玩笑后,大云生气的走向了他,然后海海插到了他们中间没让大云打成,然后赫宰就一直躲在海海后面,让海海做掩护【李赫宰最近不惹大云就难受是不是[二哈],我海威武[吃瓜]】

2️⃣cr:kyril_
①东海从舞台下来离开的时候,在车里坐在靠近粉丝的那侧边挥手边飞吻【应该就是刚才海海ins发的那则视频】
②大云又想和赫宰打闹的时候,海海突然过来保护赫宰,然后大云就开始闹海海,还把海海推向赫宰,最后是大云从后面抱住了海海【大云干得好呀[吃瓜]】
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

感動
但尋晚好似好大件事
仲要俾人趕走

@just_for_2H:我看他們出來時還怕大家吃年糕被辣到,還提醒要喝牛奶,他們也不知道,那應援不是所有人都能吃到吧,他們明明那麼暖

心疼死

咁凍既天氣等咁耐又入唔到
心疼海外飯
SM真係SJ既最大anti

俾邊個排斥?人氣歌謠
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

感動
但尋晚好似好大件事
仲要俾人趕走

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

感動
但尋晚好似好大件事
仲要俾人趕走

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

人氣歌謠將海外飯排到好後 搞到好多冇買專嘅韓飯基本上只要有身份證就入得
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

感動
但尋晚好似好大件事
仲要俾人趕走

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

人氣歌謠將海外飯排到好後 搞到好多冇買專嘅韓飯基本上只要有身份證就入得

好慘 海外飯永遠低人一等
但明明海外飯先係出力個班
偶吧給飯的食物應援車💓
世界最好的愛豆😭😭😭

Cr miheexp

全世界最暖既偶像

感動
但尋晚好似好大件事
仲要俾人趕走

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

海外飯真係好委屈,花咁多時間精力同錢,最後都得唔到尊重
發生咁多事,得罪講句 韓飯有時真係幾自私

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

野就海外飯做最多 福利就比返晒韓飯
show champion投票去到聽日朝早8點完!!
大家係8點前起到身既就去投!

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

唔係有時 係勁自私!
持住自己係韓國人有特權 優待
碟又唔係買得多 音源又唔刷 又想拎哂所有優待
仲要今日sbs 入哂所有韓飯入 先得210-220 人
仲要仲要連應援都唔q識!!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞