Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
@kyuin
【11.8总攻】各位蓝家妹子们,油管特攻队诚邀您今天晚上[耶]21点-23点[耶]炮轰black suit 油管MV,播放量还是不够。今晚目标保守500万。请有空的朋友们一定加入我们,咱们一起战斗吧!想想咱家时隔两年回归最多有两周打榜,大云在微博上都拜托咱们了,于心何忍啊[允悲]别忘啦,你攻不了吃亏,攻不了上当,就是今晚 21点到23点,两个小时,集中火力攻油管!!
@kyuin
【11.8总攻】各位蓝家妹子们,油管特攻队诚邀您今天晚上[耶]21点-23点[耶]炮轰black suit 油管MV,播放量还是不够。今晚目标保守500万。请有空的朋友们一定加入我们,咱们一起战斗吧!想想咱家时隔两年回归最多有两周打榜,大云在微博上都拜托咱们了,于心何忍啊[允悲]别忘啦,你攻不了吃亏,攻不了上当,就是今晚 21点到23点,两个小时,集中火力攻油管!!

終於忙完了 加入支持男人!!
@kyuin

@kyuin

好有動力要快取做完功課刷YT
@kyuin

welcome back!
Mv就4m

鍾真
@sanxz-eunhae
我是不是錯過了什麼
以防萬一有人跟我一樣錯過了,11月19日的人氣歌謠事前投票開始了!
投票期間:2017.11.06~2017.11.11
需下載멜론 아지톡 (MELON AZTALK) 的APP,有MELON帳號會直接連上
每日每帳號投1次票,每次選3首歌
2017.11.11晚上23:39(韓國時間)結束

看不到比數不清楚投票情況,大家加油💪💪
@sanxz-eunhae
我是不是錯過了什麼
以防萬一有人跟我一樣錯過了,11月19日的人氣歌謠事前投票開始了!
投票期間:2017.11.06~2017.11.11
需下載멜론 아지톡 (MELON AZTALK) 的APP,有MELON帳號會直接連上
每日每帳號投1次票,每次選3首歌
2017.11.11晚上23:39(韓國時間)結束

看不到比數不清楚投票情況,大家加油💪💪

笑到痴線 李恐龍係冠軍咩事啊

大家快改!!!!

大家快改!!!!

改了!

十萬!

十萬!

距離佢地去賣西裝只剩一半!!
岩岩我d同學話SJR好搞笑,仲話新歌好好聽
(佢地唔係fans,只係路人🙈🙈)

我d同學好有眼光
岩岩我d同學話SJR好搞笑,仲話新歌好好聽
(佢地唔係fans,只係路人🙈🙈)

我d同學好有眼光

最鐘意呢啲同學
我有個fd係exol話要瘋狂loop omc

但依家又變返第2
Naver搜尋排名曾經最高係15
之後就消失左
反而出現左一周偶像
週偶有下集
週偶有下集

2倍速sorry sorry
週偶有下集

2倍速sorry sorry

恐龍xi型到

十萬!

好叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞