Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
唔係講笑個mv 仲係得三百萬都無
好想死

5點芒叉BLOCK B出新歌喇
24小時都只係得3字頭

驚遲啲想刷都冇得刷
好想死

24小時都只係得3字頭

3M !!!
日日開住無痕咁刷播完禁F5 會唔會唔計?
3M !!!

Youtube最好睇幾次清一次cookie

Chrome用無痕式得唔得?
好想死

24小時都只係得3字頭

其實應該點都會有下次啊🤔🤔
我自己諗 仲有兩個當緊兵
而且佢地合約好似話係去到19年
佢地都有講話19年會再出
我相信佢地將來一定會一齊離開SM 自行創業 既
但呢啲絕對唔係泡沫 係回憶 唔好傷心啦
好想死

24小時都只係得3字頭

想問清楚啲野
MELON刷音源個度
係咪整好左個PLAYLIST
禁完循環播放之後係咪就可以唔洗理佢

可以咁講 但最好每一小時清緩存一次

黑西裝版本東海的信 中文翻譯

“你們好 我是東海呀!
等了好久了對吧?我也是^_^
這次是努力准備后出來的專輯
所以你們要給我們多多的愛哦!!
字體變漂亮了很多對吧? 我練習了呢!!
因為E.L.F^_^
以后也還會成為不管什麼都很努力的東海的><
所以要期待哦.
我愛你們”

Cr 海小魚的月亮

好想死

死都唔吐出嚟嘅youtube
好想死

24小時都只係得3字頭

返屋企要狂刷
返工只可以長開手機刷音源

Youtube最好睇幾次清一次cookie

唔好登入唔好playlist
3M !!!

最好唔好F5 閂視窗開youtube重新search
3M !!!

有見過話唔好開無痕,唔好一個視窗禁好多分頁
171107 東海IG更新
我們一起去拍攝一起去吃飯吧 ^^

諗起認哥問未單獨食過飯點借錢
始源 八輯 小卡圖和信❤

信內容:
我愛的ELF們…
等待了我們這麼久的時間,
會為你們創造暖心又幸福的回憶的!
想念你們. 非常…❤

Cr ForSiwon始源個站

其實我覺得絲打你嘅同事有d問題喎
唔鐘意都唔代表要係歌迷面前踩多兩腳架
是說可以同佢講你隊野過左三年仲係度先同我講啦

其實我覺得絲打你嘅同事有d問題喎
唔鐘意都唔代表要係歌迷面前踩多兩腳架
是說可以同佢講你隊野過左三年仲係度先同我講啦

咪係
搭車見到有人同我一樣刷緊mv
大家繼續加油,唔好放棄
3M !!!

有見過話唔好開無痕,唔好一個視窗禁好多分頁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞