Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

btw金鐘云認真個樣真係好好J

最愛佢個股黑道風
小心臟承受唔到

最愛佢個股黑道風
小心臟承受唔到

呢張好正
Oh my god
唔掂檔

仲要李總個樣
我今晚訓唔著

我頭先loop左呢到好多次

你地唔講我無留意
銀魚扭得最認真,加埋個樣

最愛佢個股黑道風
小心臟承受唔到

呢張好正

有氣場😎
M COUNTDOWN舞台
Black Suit https://www.youtube.com/watch?v=uv8mCFCH6yA
One More Chance https://www.youtube.com/watch?v=VKkJlKoUxug

大家都係睇啲offical既野

我終於有時間睇啦
OMC live真係好正啊
全員主唱咪就係呢d囉
係12年idol嘅功力啊
(我忍唔住係地鐵睇,唱一句load廿秒 )

M COUNTDOWN舞台
Black Suit https://www.youtube.com/watch?v=uv8mCFCH6yA
One More Chance https://www.youtube.com/watch?v=VKkJlKoUxug

大家都係睇啲offical既野

我終於有時間睇啦
OMC live真係好正啊
全員主唱咪就係呢d囉
係12年idol嘅功力啊
(我忍唔住係地鐵睇,唱一句load廿秒 )

我都岩岩睇左
李東海係omc個髮型好好睇
成個望落去好似好乖好無辜既小男孩咁

眼神!
Oh my god
唔掂檔

仲要李總個樣
我今晚訓唔著

你地唔講我無留意

個樣真係好撩
路人飯睇團綜覺得大雲同銀赫好得意

我都覺啊 黎緊仲會上rm
路人飯睇團綜覺得大雲同銀赫好得意

我都覺啊 黎緊仲會上rm

佢兩個真係愈來愈可愛
Oh my god
唔掂檔

仲要李總個樣
我今晚訓唔著

你地唔講我無留意

個樣真係好撩

好正

其實見到呢張圖真係好開心
我自己一早已經睇開左
畢竟2年時間,娛樂圈既變化係可以用改朝換代黎形容
佢地仲要係韓國既娛樂圈,競爭係癲到難以形容
出八輯佢地都係主要回報番我地FANS等待既心
同埋等佢地係韓國有番啲noise
而今次見到韓國網民既回應
自己覺得elf既努力係冇白費
雖然一位未必拎到
但大家都繼續努力拎好成績
回報番老少年咁比心機出既呢一輯碟
作為男飯既我,差啲想喊

男飯!!!
今日冇上連登 見到大家推咗130個 好欣慰
見到有人建議攻Soribada
前輩團之前回歸melon都係麻麻
但naver好高 連埋投票銷量都拎到4個一位
Melon主要要刷 但其他多機會刷到上去既盡量推高

一齊黎J下 記住去投票!!

眼鏡宰

tvN綜藝節目《人生酒館》將於今晚迎來SuperJunior成員,退役還沒有多長時間的銀赫與神童分享了在軍隊的故事,銀赫直言“在軍隊表演的時候,真的要表演到相當好才會有掌聲,所以我在軍隊裡唱功和舞蹈實力都有所增長”,隨后還分享了為了拿到休假証認真努力卻最終未能成型的趣聞。
當天因提及SJ的心酸過往,錄影棚化為淚海,提起最近飽受腿痛折磨的金希澈,銀赫坦言“我應該多照顧哥一點才是,真的很抱歉”,神童也不無感激地表示“如果沒有金希澈在綜藝節目裡的活躍表現,SJ不會在綜藝上這麼順順利利”,聽到成員們的心聲,金希澈眼眶濕潤地表示“我真的不喜歡在綜藝節目裡哭來著”,隨后公開的成員們父母的感人趣聞,更是讓在場的人哭哭笑笑。
Cr 鳳凰天使TSKS

癡線睇呢集喊死都得

圭今日休假去左睇打榜!!!

171109兩點出逃秀
聽眾問藝聲哪時要剪劉海,藝聲說他的劉海其實沒有很長,是髮型關係,他不想每次都一樣的髮型所以這次走復古風格。
成員一直要他剪,最後就變成一位公約,一位的話藝聲要剪一公分。
東海:那第二兩公分、第三三公分...
希澈:那要是像以前在台灣121周怎麼辦?

為左大云去剪頭髮 大家努力!

光頭
@浅光ShallowBlue:【电台】171109 两点出逃电台直播:
李东海出道六七年 还在街上被别的星探递名片
金钟云说:我刚出道没多久的时候 收到我们公司的名片[费解]
[翻译:小蝇]

順便一題 第2張最低既評論寫
知道“防彈”呢個名 但唔知佢地既人樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞