Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

package 同yes24都會試下

yes 24 唔係要實名咩?
我就會試下買唔買到package

我問左人借地址 開到account用自己個名
我諗可以掛 唔係黃牛點黎d飛
唔知package幾時賣呢

佢係電話認證,我之前d &e fanmeeting想去卡左係電話認證到

點解唔買package既?
利申: 冇經驗

驚無 開後咖

開後咖?

開定後路

佢係電話認證,我之前d &e fanmeeting想去卡左係電話認證到

點解唔買package既?
利申: 冇經驗

驚無 開後咖

開後咖?

開定後路

@阿飘_everyday好开心
音乐银行录制 黑口罩 强仁 上台前一起喊了다죽여

Melon跌到73 點解首歌咁好冇人聽

係紫頭既李赫宰

買package?

我係fd 搭fd拎左個電話號碼
請問 係咪一定要用電話認證?

我未買過韓國演唱會門票,但就上網睇左話sm 賣親都係實名手機認證,即係一個人嘅手機只可登記一個名,仲話登記左就無得改。

不過你朋友係韓國個邊佢一定最熟!你問左佢先啊,希望你得啦

我買過一次
唔知有無改
我個時係照打電話 地址
但可以揀電郵認證同現場拎飛
應該要打埋身份證明文件

電話 地址用韓國?

出黎喇

出黎喇

好掛住佢啊
琴日圭去左,今日係強仁

出黎喇

好掛住佢啊
琴日圭去左,今日係強仁

大家都係suju

超近鏡

嘩 近到呢
近到驚

超近鏡

近到驚

超近鏡

近到驚

太近見我偶像會嚇親

超近鏡

嘩 近到呢
近到驚

睇到少少眼妝

佢地d眼妝好正

超近鏡

近到驚

太近見我偶像會嚇親

笑左
1.M count down 投票
http://mwave.interest.me/mcountdown/vote/vote
每個賬號一日一票
一個IP可以投10次
所以有10個AC就可以投10次😂
暫時第一 Keep住佢!

2.AAA 投票
13號完結

3.Idol champion

每日各3票
總共兩個投票活動要投
keep住第一 12同13號就完啦

melon歌單

聽左幾次歌單就將非主打既調下位
另外將一首black suit調去尾二
有人話係整點前5分鐘播black suit會有效啲(?
週偶真係超好笑
東海好可愛好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞