Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

順便一題 第2張最低既評論寫
知道“防彈”呢個名 但唔知佢地既人樣

難得係講人話既韓網民
講得好好 仲可以拎十年前既商品同依家流行黎比
證明呢件商品非常出色
周偶已經出左中字
字幕組太勁...
但係!
禁娛 繼續努力打榜

繼續努力打榜

未到最後都唔好放棄
奉上海寶寶為大家加油!

唔好傷心難過
本身SJ經歷12年仲出專輯同班新世代組合鬥
已經係好勁係我眼中
依家無幾多個2世代既團仲出黎打歌
解散既解散 唔再上音樂節目 只係開con
所以SJ本身存在已經係一個奇蹟
仲有時間 繼續努力唔好放棄

即使成績係點 SJ 永遠都係ELF既寶貝
佢地其實唔需要再證明d咩比人睇
但當然有獎既話緊係最好啦

順便一題 第2張最低既評論寫
知道“防彈”呢個名 但唔知佢地既人樣

難得係講人話既韓網民
講得好好 仲可以拎十年前既商品同依家流行黎比
證明呢件商品非常出色

原本韓國仲有人好似我地一樣咁諗
周偶已經出左中字
字幕組太勁...
但係!
禁娛 繼續努力打榜

延後娛樂
一起努力刷YT, melon, 投票

其實見到呢張圖真係好開心
我自己一早已經睇開左
畢竟2年時間,娛樂圈既變化係可以用改朝換代黎形容
佢地仲要係韓國既娛樂圈,競爭係癲到難以形容
出八輯佢地都係主要回報番我地FANS等待既心
同埋等佢地係韓國有番啲noise
而今次見到韓國網民既回應
自己覺得elf既努力係冇白費
雖然一位未必拎到
但大家都繼續努力拎好成績
回報番老少年咁比心機出既呢一輯碟
作為男飯既我,差啲想喊
終於420萬
唔係講笑 依家先覺得有d進展
每聽完一次再禁 都會進左2萬-3萬view到

我自己一早已經睇開左
雖然一位未必拎到
作為男飯既我,差啲想喊

原來得一係巴打
又多左11萬 好撚開心
又多左11萬 好撚開心

好7 係多左萬1

我自己一早已經睇開左
雖然一位未必拎到
作為男飯既我,差啲想喊

原來得一係巴打

係呀,巴打
下年GRAD左先可以好似樓上啲絲打咁大手購入

大家唔好頹 繼續加油刷MV啊
要盡力比最好嘅成績佢地

一直升緊!!
一齊黎J下 記住去投票!!

有多一部手機既就去再拎多個ac(微博 寶藍腎斗士 可以問佢拎)
keep住個第一!
171109 利特 ins更新【翻譯:象肘肘】【CR. 寶藍映像】

..2년2개월만에 다시 시작하는 무대 많이 비우고 버렸지만 줄어든 멤버 만큼이나 커져버린 부담감..하지만 오랜만에 만나는 여려분들 때문에 그 모든것들을 다 털고 설레는 마음만 가진채 달려갈수있을거 같습니다 자 이제 달려야죠?.. ^^..

..時隔2年兩個月才再次開始的舞台
雖然舞台變空了很多
但是減少的成員數相當於我變大的負擔感..
可是因為是時隔很久才相見的各位
好像才使這所有的一切
都讓人能懷著一顆緊張和悸動的心而奔跑
那麼現在要奔跑起來了吧^ ^..

藝聲評論:是我上傳的照片耶? h h

==========================
Fighting ! !

tvN綜藝節目《人生酒館》將於今晚迎來SuperJunior成員,退役還沒有多長時間的銀赫與神童分享了在軍隊的故事,銀赫直言“在軍隊表演的時候,真的要表演到相當好才會有掌聲,所以我在軍隊裡唱功和舞蹈實力都有所增長”,隨后還分享了為了拿到休假証認真努力卻最終未能成型的趣聞。
當天因提及SJ的心酸過往,錄影棚化為淚海,提起最近飽受腿痛折磨的金希澈,銀赫坦言“我應該多照顧哥一點才是,真的很抱歉”,神童也不無感激地表示“如果沒有金希澈在綜藝節目裡的活躍表現,SJ不會在綜藝上這麼順順利利”,聽到成員們的心聲,金希澈眼眶濕潤地表示“我真的不喜歡在綜藝節目裡哭來著”,隨后公開的成員們父母的感人趣聞,更是讓在場的人哭哭笑笑。
Cr 鳳凰天使TSKS

癡線睇呢集喊死都得
圭今日休假去左睇打榜!!!
171109.mcd初舞台SJ錄制.
今天錄了兩遍喔!太帥啦!黑西裝白襯衫!主要是領帶沒有系好,就鬆鬆垮垮的那種....特別!!額請自行想象!然后副歌部分哥哥一直領舞!帥帥帥氣的dance擔當!
上台的時候李赫宰說good morning 現在韓國時間11點40了好嘛我的哥... 以往一貫的問候>>李赫宰問我們,你們吃飽了嗎,大家說內∼ 然后宰宰說真難過(슬프다~~
最后ending 問候宰宰還飛吻給大家,讓大家快去吃飯,還比心心❤❤❤❤還停在待機室外面好久和大家揮揮手打招呼…
ps. 最后一段副歌還有抖胯,嗯~東海下場時也有和粉絲握手,希澈最后一段副歌跳了舞∼都是很暖的司機哥哥們!!
Cr 純_purehyuk
171109兩點出逃秀
聽眾問藝聲哪時要剪劉海,藝聲說他的劉海其實沒有很長,是髮型關係,他不想每次都一樣的髮型所以這次走復古風格。
成員一直要他剪,最後就變成一位公約,一位的話藝聲要剪一公分。
東海:那第二兩公分、第三三公分...
希澈:那要是像以前在台灣121周怎麼辦?

為左大云去剪頭髮 大家努力!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞