Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

音源YT仲唔刷就要比大雲哥打

用拖鞋打!!!!

為大家送上精神食糧 加油繼續一齊刷MV同投票

omc隻碟我抽中左藝聲,有無人抽中左東海可以交換呀

我估呢到大部份人仲等緊d碟,遲d再討論

努力打榜先!!

音源YT仲唔刷就要比大雲哥打

用拖鞋打!!!!

上面個幅勁夾
melon勁跌啊 刷到都快點刷啦

點解可以咁差
係咪最差今次
@宝蓝海下的妖娆
大家都用韩饭的歌单吧,或者把你自己的歌单调整下主打就三四首,不然会扣分的,刷了半天还倒扣分那真是件很槽心的事吧[允悲]扣分就是,听歌的id和歌单主打数量位置成正比的,但是咱家是反比所以一直掉扣分,咱家号少,然后歌单不正确所以bs一直扣分排名下降,omc因为成正比所以有上升 ​​​​
#superjunior##利特# 八辑手写信翻译:
To E.L.F.漂亮的双手上...
一直感谢你们 爱你们
无论何时都不变地在那个位置上等待着..
不放弃地一直在那个地方..
对我们来说犹如森林一样存在各位
总是心怀歉意
谢谢 再次谢谢你们!
有开始但却没有结束的
我们和你们之间的见面。
比起现在
更期待以后我们之间的关系。
真心地爱你们。

From 这世上只属于你们的特
柔弱而又简单的 利特!!

翻译By 特吧字幕组

做野喇大家!
melon
16:00 KST
black suit 75(-7)
one more chance 出榜 ​​​​

shit!!!!!
melon
16:00 KST
black suit 75(-7)
one more chance 出榜 ​​​​

shit!!!!!

CR @洗呀洗呀洗菜菜
一直感谢你们 爱你们
总是心怀歉意
谢谢 再次谢谢你们!
有开始但却没有结束的
我们和你们之间的见面。
比起现在
真心地爱你们。

翻译By 特吧字幕组

做野喇大家!

即刻買多幾隻碟
@希天才-Devil
茶蛋防弹和咱们得歌单,知道问题在哪了么。我们的主打排的太多了,然而我们的ID又少,也就是说ID数量和播放次数严重不成正比啊,会被系统判定恶意刷榜而扣分啊,omc会涨是因为我们排的少但是计入的有效次数多啊。所以用nh的歌单,同时减少主打的数量,维持在四到五次!剩下的不变,懂了么![泪][泪] ​​​​
一直感谢你们 爱你们
总是心怀歉意
谢谢 再次谢谢你们!
有开始但却没有结束的
我们和你们之间的见面。
比起现在
真心地爱你们。

翻译By 特吧字幕组

做野喇大家!

即刻買多幾隻碟

@希天才-Devil
茶蛋防弹和咱们得歌单,知道问题在哪了么。我们的主打排的太多了,然而我们的ID又少,也就是说ID数量和播放次数严重不成正比啊,会被系统判定恶意刷榜而扣分啊,omc会涨是因为我们排的少但是计入的有效次数多啊。所以用nh的歌单,同时减少主打的数量,维持在四到五次!剩下的不变,懂了么![泪][泪] ​​​​

升番喇升番喇
想問清楚啲野
MELON刷音源個度
係咪整好左個PLAYLIST
禁完循環播放之後係咪就可以唔洗理佢

黑西裝版本東海的信 中文翻譯

“你們好 我是東海呀!
等了好久了對吧?我也是^_^
這次是努力准備后出來的專輯
所以你們要給我們多多的愛哦!!
字體變漂亮了很多對吧? 我練習了呢!!
因為E.L.F^_^
以后也還會成為不管什麼都很努力的東海的><
所以要期待哦.
我愛你們”

Cr 海小魚的月亮
唔係講笑個mv 仲係得三百萬都無
好想死

黑西裝版本東海的信 中文翻譯

“你們好 我是東海呀!
等了好久了對吧?我也是^_^
這次是努力准備后出來的專輯
所以你們要給我們多多的愛哦!!
字體變漂亮了很多對吧? 我練習了呢!!
因為E.L.F^_^
以后也還會成為不管什麼都很努力的東海的><
所以要期待哦.
我愛你們”

Cr 海小魚的月亮

啲字都仲係好難睇😂😂
死啦 張張相都咁靚 啲錢要無啦
好想死

5點芒叉BLOCK B出新歌喇
24小時都只係得3字頭
好想死

24小時都只係得3字頭

返屋企要狂刷
返工只可以長開手機刷音源
好想死

24小時都只係得3字頭

Youtube最好睇幾次清一次cookie
好想死

24小時都只係得3字頭

好想死

24小時都只係得3字頭

雖然佢地自己都話都唔care,但講真成績好佢地一定仲開心 同埋俾其他人知SJ仲係好有人氣都好吖
好想死

24小時都只係得3字頭

雖然佢地自己都話都唔care,但講真成績好佢地一定仲開心 同埋俾其他人知SJ仲係好有人氣都好吖

邊個會真係睇化唔睇成續呀
好想死

24小時都只係得3字頭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞