Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

@just_for_2H:我看他們出來時還怕大家吃年糕被辣到,還提醒要喝牛奶,他們也不知道,那應援不是所有人都能吃到吧,他們明明那麼暖

心疼死

咁凍既天氣等咁耐又入唔到
心疼海外飯
SM真係SJ既最大anti

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

人氣歌謠將海外飯排到好後 搞到好多冇買專嘅韓飯基本上只要有身份證就入得

好慘 海外飯永遠低人一等
但明明海外飯先係出力個班

海外飯真係好委屈,花咁多時間精力同錢,最後都得唔到尊重
發生咁多事,得罪講句 韓飯有時真係幾自私

野就海外飯做最多 福利就比返晒韓飯

佢哋乜都冇做仲要呷醋
show champion投票去到聽日朝早8點完!!
大家係8點前起到身既就去投!

好!!!!

@just_for_2H:我看他們出來時還怕大家吃年糕被辣到,還提醒要喝牛奶,他們也不知道,那應援不是所有人都能吃到吧,他們明明那麼暖

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

人氣歌謠將海外飯排到好後 搞到好多冇買專嘅韓飯基本上只要有身份證就入得

唔係有時 係勁自私!
持住自己係韓國人有特權 優待
碟又唔係買得多 音源又唔刷 又想拎哂所有優待
仲要今日sbs 入哂所有韓飯入 先得210-220 人
仲要仲要連應援都唔q識!!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

真係好垃圾

心疼死

心疼海外飯

俾邊個排斥?人氣歌謠

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

唔係有時 係勁自私!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

成日發生呢D事又搞到SUJU做左磨心

有人講係簽名會同咗特哥講呢件事
我唔知佢自稱特哥知既用意係咩
但特哥有咩辦法
唔知做咩有人要鬧埋哥哥
佢哋上weibo 係ig打中文 仲唔夠證明佢哋愛海外飯咩?
sm 人歌 韓飯
suju都冇計啦
一抽入魂 東海

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

唔係有時 係勁自私!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

但特哥有咩辦法
唔知做咩有人要鬧埋哥哥
sm 人歌 韓飯
suju都冇計啦

點解乜野都要話比特哥聽
有團員唔回歸又講比佢聽
其實特哥都要聽公司講架啦
特哥都唔想架
交收左兩隻碟 但我未拆
一抽入魂 東海

歡迎

人地帶張身份證就入得架啦
交收左兩隻碟 但我未拆

咁快 我一隻都冇
一抽入魂 東海

歡迎

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

唔係有時 係勁自私!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

但特哥有咩辦法
唔知做咩有人要鬧埋哥哥
sm 人歌 韓飯
suju都冇計啦

點解乜野都要話比特哥聽
有團員唔回歸又講比佢聽
特哥都唔想架

俾佢知盞佢心疼同難做啦

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

唔係有時 係勁自私!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

但特哥有咩辦法
唔知做咩有人要鬧埋哥哥
sm 人歌 韓飯
suju都冇計啦

點解乜野都要話比特哥聽
有團員唔回歸又講比佢聽
特哥都唔想架

俾佢知盞佢心疼同難做啦

想點樣???
想用大雲小卡換東海小卡
Tg: https://t.me/velvetred1998

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

唔係有時 係勁自私!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

但特哥有咩辦法
唔知做咩有人要鬧埋哥哥
sm 人歌 韓飯
suju都冇計啦

點解乜野都要話比特哥聽
有團員唔回歸又講比佢聽
特哥都唔想架

俾佢知盞佢心疼同難做啦

想點樣???

就算無海外飯同佢地講
我估大帥應該都會同佢地講啦
依家咁樣講完又點
唔通要佢地出聲明咩
飯圈之間既野唔好要佢地難做啦
何況我覺得會搞到咁都係現場工作人員處理不當
如果韓國人優先一開始就應該話一早講明

老實講俾佢地知道都唔可以做d咩,韓飯係飯 海外飯又係飯,盞佢地多樣野擔心又兩邊不是人

有好多種說法
韓飯就應該走唔甩

唔係有時 係勁自私!
今次首應援已經好易架啦
隊又唔洗排 野食又食哂

但特哥有咩辦法
唔知做咩有人要鬧埋哥哥
sm 人歌 韓飯
suju都冇計啦

點解乜野都要話比特哥聽
有團員唔回歸又講比佢聽
特哥都唔想架

俾佢知盞佢心疼同難做啦

想點樣???

就算無海外飯同佢地講
我估大帥應該都會同佢地講啦
依家咁樣講完又點
唔通要佢地出聲明咩
飯圈之間既野唔好要佢地難做啦
何況我覺得會搞到咁都係現場工作人員處理不當
如果韓國人優先一開始就應該話一早講明

老實講俾佢地知道都唔可以做d咩,韓飯係飯 海外飯又係飯,盞佢地多樣野擔心又兩邊不是人

咪係
https://youtu.be/Tpv7eg9vYnk
https://youtu.be/FdX9NhNEdvU
好正

今日個stage好型呀
金希澈係BS後段伸脷個下我真係暈左
OMC著冷衫都好正,暖男feel
心疼特地去人歌的海外飯,也心疼sj

韓飯其實到底係想點,至少買d專,學下應援
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞