Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
洪基po左相支持
果然係藍家好千古

入到未?

兩個唔同

idol champ好易投
google -> idol champ, 我係apkpure個到download, 大約10 mb左右,可以連fb, kakao等account

要投2 次
1. main page第一項,click入去搵sj, 按右方個vote logo 3 次,每次click完等等佢會同你講仲有幾多票,click到出sj total 有幾多% 為止

第二項投票:
click vote logo->
向下拉到第5 項,click入去投sj 3次,一樣直到出%

@Lam_ELF
登入後不要登出!不要登出!不要登出!
因為會顯示帳號異常,之後就登不進了!!

提下大家記得去投票啊,唔好浪費每人三票 拉大差距

30.0 vs 24.9

入到未?

兩個唔同

idol champ好易投
google -> idol champ, 我係apkpure個到download, 大約10 mb左右,可以連fb, kakao等account

要投2 次
1. main page第一項,click入去搵sj, 按右方個vote logo 3 次,每次click完等等佢會同你講仲有幾多票,click到出sj total 有幾多% 為止

第二項投票:
click vote logo->
向下拉到第5 項,click入去投sj 3次,一樣直到出%

@Lam_ELF
登入後不要登出!不要登出!不要登出!
因為會顯示帳號異常,之後就登不進了!!

提下大家記得去投票啊,唔好浪費每人三票 拉大差距

30.0 vs 24.9

又多了 加油!
一起身見到話one more chance返返嚟 真係開心到

投票個時見到
花少年

週偶播既時候黎個總攻
5pm

週偶播既時候黎個總攻
5pm

記住大家係主要搜尋
슈퍼주니어 블랙수트
呢個
不過我有疑問係 搜完之後係要禁入首歌(出歌詞個到) 定係聽首歌🤔
eunHyuk2017
[cp]下午五点西瓜总攻❗❗❗大家可以参考这个歌单
成果见DNA[二哈][二哈][二哈] ​​​[/cp]

!!!!

週偶播既時候黎個總攻
5pm

記住大家係主要搜尋
슈퍼주니어 블랙수트
呢個
不過我有疑問係 搜完之後係要禁入首歌(出歌詞個到) 定係聽首歌🤔

我search完就咁停係度

週偶播既時候黎個總攻
5pm

記住大家係主要搜尋
슈퍼주니어 블랙수트
呢個

因為如果係搜슈퍼주니어係要禁埋入去
歌既話Black suit有好多首 所以應要禁入去sj既bs 但要禁邊一到就唔知🤔
eunHyuk2017

!!!!

我覺得要個人調整下(?) 驚會有琴日個個情況發生🤔

週偶播既時候黎個總攻
5pm

記住大家係主要搜尋
슈퍼주니어 블랙수트
呢個

我都係咁
eunHyuk2017

!!!!

我覺得要個人調整下(?) 驚會有琴日個個情況發生🤔

我都有調整
有中站係youtube落咗廣告
大家努力刷BS睇下見唔見到!!

ins個啲仲未見到
中站真係好勁

ins個啲仲未見到
中站真係好勁

我都見唔到ig個個
!!!!!!!!

ins個啲仲未見到
中站真係好勁

我都見唔到ig個個

話說我見過一次 但個時忘記cap圖

坐係李赫宰身邊就識講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞