Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
171107 東海IG更新
我們一起去拍攝一起去吃飯吧 ^^

諗起認哥問未單獨食過飯點借錢

始源 八輯 小卡圖和信❤

信內容:
我愛的ELF們…
等待了我們這麼久的時間,
會為你們創造暖心又幸福的回憶的!
想念你們. 非常…❤

Cr ForSiwon始源個站

搭車見到有人同我一樣刷緊mv
大家繼續加油,唔好放棄

3M !!!
日日開住無痕咁刷播完禁F5 會唔會唔計?

最好唔好F5 閂視窗開youtube重新search

有見過話唔好開無痕,唔好一個視窗禁好多分頁

Google chrome 本身有個touch VPN可以用黎轉vpn
設定---更多工具---擴充功能---搵touchVPN
有需要可以用

我係睇YouTube 留下d comment 嘅
話佢地一直都係咁做
老實講 我已經分唔清邊d版本先係正確嘅
見到係咁跌真係好心痛好想喊

今晚9點melon總攻啊 大家可以都一起上啦

總攻係要點做?

認同 始終我地係出道12年 而且當初既熱度同依家EXO BTS...一樣
至少我地有既紀錄都仲未有人破過
要比其實仲差好遠

總攻係要點做?

點攻?
我係weibo 上睇到話歌單主打歌唔好太多,怕被系統當刷榜,係咪真嫁?

總攻係要點做?

點攻?
我係weibo 上睇到話歌單主打歌唔好太多,怕被系統當刷榜,係咪真嫁?

主打放3至4首就好 唔好太多
J2有suju記者會 一陣

總攻係要點做?

一齊刷

總攻係要點做?

點攻?

係 應該跟韓飯歌單就ok
(其實太多消息 都唔知

係呀
每次見到啲新團拎咩獎創左咩紀錄
心諗SJ都拎唔少創左唔少紀錄
佢地之不過係行緊SJ行過既路
等佢地到入伍仲會唔會好似SJ咁
不過我咁講實會有人話我酸

佢哋太自大 覺得自己叻過前輩咁
3M !!!
日日開住無痕咁刷播完禁F5 會唔會唔計?

最好唔好F5 閂視窗開youtube重新search

https://m.weibo.cn/2533607591/4171542202043209

Thanks李赫宰

之前閃家話係鍾鉉黎 藍家話赫宰
終於有真相

係呀

真係 叫佢地入完伍仲係到先講野

係呀

真係 叫佢地入完伍仲係到先講野

入伍真係一個睇清男團粉絲既真面目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞