Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
大家有無睇vlive
大家有無睇vlive

笑死
大家有無睇vlive

笑死

唔睇住啦
大家有無睇vlive

笑死

撞左食飯時間
依家先開始睇
點解我好似聽到小旭把聲
係02:15 個位 係我撞聾定係真既
來留名了!!!
Melon跌到好心寒
終於!!連敏都出左IG支持

見到啊

點解我好似聽到小旭把聲
係02:15 個位 係我撞聾定係真既

邊首?!
岩岩v live藝聲話有厲旭既聲音
有提起KRY
點解YT keep住都係個個數?

啲人話Youtube係會卡住係一位慢慢加上去
總之都唔太會即刻升

總之都唔太會即刻升

卡左兩個鐘啦

總之都唔太會即刻升

卡左兩個鐘啦

我仲以為係我個YT壞左

總之都唔太會即刻升

卡左兩個鐘啦

我仲以為係我個YT壞左

仲要今次d銀行廣告勁長,成分鐘 又唔敢skip
唔知係咪得我先咁

總之都唔太會即刻升

卡左兩個鐘啦

總之都唔太會即刻升

卡左兩個鐘啦

我仲以為係我個YT壞左

仲要今次d銀行廣告勁長,成分鐘 又唔敢skip
唔知係咪得我先咁

見到長廣告重新開過唔好等
愈睇得同一段片多次廣告會愈長
以我經驗
因為我轉左vpn就無廣告/短個啲

大家有無睇vlive

笑死

唔睇住啦

我都遲d睇,刷完音源先當獎勵自己
個album好高質 刷刷刷
幫推 刷yt
就算view未吐出嚟 排名未升都好 大家都唔好氣餒 keep住刷爆YouTube同melon 刷到佢飽死都繼續刷!!!唔好頹!仲有好多人一齊!尸
就算view未吐出嚟 排名未升都好 大家都唔好氣餒 keep住刷爆YouTube同melon 刷到佢飽死都繼續刷!!!唔好頹!仲有好多人一齊!送一位俾佢哋!!!
就算view未吐出嚟 排名未升都好 大家都唔好氣餒 keep住刷爆YouTube同melon 刷到佢飽死都繼續刷!!!唔好頹!仲有好多人一齊!送一位俾佢哋!!!

加油呀

加油加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞