Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

224 約!

!!!一定要去

來了!!

人生第一場演唱會黎啦!!!!
希大話snl 要35禁 究竟有幾污
35禁即係佢地自己都唔睇得 實際年齡))

【NEWS】171111 韩网新闻 #SuperJunior 相关

'SNL9' 方面表示 "SuJu, '下女' 从模仿开始无剪辑全公开"

頂我飲緊水 見到特哥之後差啲噴😂😂

224 約!

!!!一定要去

來了!!

恭喜
某日早上上班路上VLIVE

비처럼 가지 마요 demo
https://www.youtube.com/watch?v=I9jOyFr21mM

預想應援,點解佢地覺得一定會加人名
https://www.youtube.com/watch?v=xtvzjrfP2ds

個預想應援笑死 錯哂
同埋想d ELF講死. 一秒講10個字
佢地一定係太鐘意 Our Love 應援先會諗到saranghae yo xxx 我都超鐘意呢首應援)))
在我看來 得大雲係有sense 去整應援

點解我偶像係咁痴線 雖然我好鐘意

東海好執著moonlight 特哥係要嗌人名
竟然係大雲最正常

佢嗌dadada 同dididi 嗌得好有喜感
睇twiiter 話今日簽售好似係咁講官方手燈
終於有
呢到有無巴絲係想換碟同小卡
如果無既我出返去

碟:利特 換 希澈
卡:藝聲 換 希澈

我諗大部分人都未拎到碟
可能要遲少少先轉碟轉卡

仲未拎到
希望到拎到個陣仲搵到人換
(大陸站云音+sjhkelf)

其實團購買會平啲?因為我無跟過去買。
好消息!!!!!
1.可能要出後續 ((應該係專輯後續 應該
2.super show後面可能還會有什麼
3.準備以suju命名節目

4.官方手燈製作中((希望美工可以努力!

224 約!

想去曼谷香港同台灣

224 約!

想去曼谷香港同台灣

台北同香港絕不能放過
曼谷要諗一諗
一個星期無上 已經第10個po 30幾頁

Welcome

Comeback 期間係唔可以唔上黎傾
好消息!!!!!

嘩 第三個 正

224 約!

!!!一定要去

來了!!

恭喜

gogogo
其實我都係第一次見suju (圭賢除外)
成隻碟高汁到
Runaway

224 約!

!!!一定要去

來了!!

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1
身邊冇人鍾意sj,跪求同伴一齊去睇,唔想第一次睇con就要獨睇
今次神童女妝好靚女

224 約!

!!!一定要去

來了!!

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1
身邊冇人鍾意sj,跪求同伴一齊去睇,唔想第一次睇con就要獨睇

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

!!!一定要去

來了!!

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

其實可唔可以問下得一巴打點解會鐘意suju

來了!!

恭喜

gogogo

人生第一場演唱會+1

第一次睇+1
成功r埋女朋友去

有緣大家到時相認下
如果搶到飛

如果啲蝗唔黎搶飛就易買
其實對官方野再無期待
但求支手燈唔好咁柒
睇twiiter 話今日簽售好似係咁講官方手燈
終於有

期待
(設計好d唔該
好消息!!!!!

團綜!!!!!!

Welcome

Comeback 期間係唔可以唔上黎傾

禁娛
打榜最緊要 其他可以押後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞