Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
3M !!!
日日開住無痕咁刷播完禁F5 會唔會唔計?

最好唔好F5 閂視窗開youtube重新search

我都係 返學個陣部電腦都係開auto refresh+無痕

重點佢仲踩單車去
3M !!!
日日開住無痕咁刷播完禁F5 會唔會唔計?

最好唔好F5 閂視窗開youtube重新search

其實最好就唔好咁嘅 不過返工冇計啦~~
https://m.weibo.cn/2533607591/4171542202043209

Thanks李赫宰

之前閃家話係鍾鉉黎 藍家話赫宰
終於有真相

好似一開始都講係鐘鉉(然後我都信咗 )覺得好勁
之後慢慢有人講係李赫宰 都未信
好啦 而家覺得好鬼shock 諗起佢踩單車去

係呀
每次見到啲新團拎咩獎創左咩紀錄
心諗SJ都拎唔少創左唔少紀錄
佢地之不過係行緊SJ行過既路
等佢地到入伍仲會唔會好似SJ咁
不過我咁講實會有人話我酸

佢哋太自大 覺得自己叻過前輩咁

真係 叫佢地入完伍仲係到先講野

仲要我哋咁鬼多人 每個人都堂堂正正入咗
我覺得佢哋可以唔喜歡suju 但唔應該唔尊重

我真係笑死

重點佢仲踩單車去

頂唔順 本來頭先好傷心個音源喺度喊緊 見到就頂唔順狂笑

重點佢仲踩單車去

佢隻手 揸到單車

重點佢仲踩單車去

佢隻手 揸到單車

厲害

我老公佢有少少智商問題同精神障礙 麻煩大家見諒
笑死

cr 色大咪同學

重點佢仲踩單車去

佢隻手 揸到單車

厲害

我唔想認佢係我偶像

愛豆行為切勿上升粉絲
#SuperJunior# 韓國時間10點 中國時間 9點 target SJ 總攻加油
naver melon都要搜
슈퍼주니어
블랙수트
비처럼 비처럼 가지마요

重點佢仲踩單車去

佢隻手 揸到單車

厲害

我唔想認佢係我偶像

愛豆行為切勿上升粉絲

踏單車既真係佢既? (個人疑問
因為呢款恐龍有好多其他人都有著過黎影相拍片🤔
再加上兩套恐龍裝唔同🤔

重點佢仲踩單車去

佢隻手 揸到單車

厲害

我唔想認佢係我偶像

愛豆行為切勿上升粉絲

再加上兩套恐龍裝唔同🤔

我都係睇人講
https://m.weibo.cn/2533607591/4171542202043209

Thanks李赫宰

之前閃家話係鍾鉉黎 藍家話赫宰
終於有真相

重點佢仲踩單車去

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Lam_ELF:今晚九點,全球總攻naver和melon熱搜!!!
今晚九點,全球總攻naver和melon熱搜!!!
#SuperJunior# 韓國時間10點 中國時間 9點 target SJ 總攻加油
슈퍼주니어
블랙수트

Gogogo

重點佢仲踩單車去

佢隻手 揸到單車

厲害

我唔想認佢係我偶像

愛豆行為切勿上升粉絲

再加上兩套恐龍裝唔同🤔

應該唔係 但有人話有恐龍踩單車去sm
슈퍼주니어
블랙수트

停幾十秒閂
重開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞