Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

SuperJunior什麼都能做到 除了一點不能做到 就是無趣

2017/11/05 韩网更新#SuperJunior#相关:认识的哥哥的pd说"sj是元祖综艺爱豆,每一个人的艺能感很好。艺声和东海的话,在综艺节目比神童,希澈,银赫和利特不会太突显,但这次他们表現了很好的艺能感。"
pd还说"能看到sj的浓厚的化学反应" 不是为了100集特辑计划的,可是很有意义。金希澈第一次跟他属于的团体一起出演了,所以他本人也非常满意,因为弟弟一起出演,更努力表演了" 【翻译:小夫】

前日我見住得200,000幾
到今日已經13,000,000幾啦
大家得閒就開住電腦睇MV
手機就開V Live禁心心
目標係2億...

比赫海呃左

SuperJunior什麼都能做到 除了一點不能做到 就是無趣

2017/11/05 韩网更新#SuperJunior#相关:认识的哥哥的pd说"sj是元祖综艺爱豆,每一个人的艺能感很好。艺声和东海的话,在综艺节目比神童,希澈,银赫和利特不会太突显,但这次他们表現了很好的艺能感。"
pd还说"能看到sj的浓厚的化学反应" 不是为了100集特辑计划的,可是很有意义。金希澈第一次跟他属于的团体一起出演了,所以他本人也非常满意,因为弟弟一起出演,更努力表演了" 【翻译:小夫】

前日我見住得200,000幾
到今日已經13,000,000幾啦
大家得閒就開住電腦睇MV
手機就開V Live禁心心
目標係2億...

心心心心心

比赫海呃左

李赫宰仲要話唔會有女人出現係東海屋企

東海話 成日都係到講銀赫既野 有啲妒忌
FF路線: 因為前面有赫宰粉紅 所以東海妒忌昭旻
另一條路線: 東海妒忌MC成日講赫宰

原來赫宰同昭旻係小學同學
之後就出現左love line
一直被人問細個個陣有無鐘意過
然後我們寶寶: 一直在說銀赫,我嫉妒了´_>`
聽日cb 大家準備好刷音源未?

比赫海呃左

李赫宰仲要話唔會有女人出現係東海屋企

只有佢出現啊嘛

海海好可愛呷飛醋
新post LM

海海好可愛呷飛醋

個個其實邊個黎?
淨係聽啲人話佢好嘈

海海好可愛呷飛醋

個個其實邊個黎?
淨係聽啲人話佢好嘈

佢咪就係新加入rm個個

海海好可愛呷飛醋

個個其實邊個黎?
淨係聽啲人話佢好嘈

佢咪就係新加入rm個個

佢太過癲 有時講野好似無經大腦咁
不過有時又係搞笑既
我個係韓國讀書既FD中左聽日個Showcase
好羨慕妒忌恨
好羨慕妒忌恨

!!!!!!
CB留名
好羨慕妒忌恨

好羨慕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞