Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
wtf連BIG BIG Channel都上埋。

好撚7呀 咪搞佢地得唔得

明明佢地上香港節目應該開心
但咩鳩愛回家同big big channel
堅好柒囉
睇佢地自己玩好睇過RM
點解RM變成咁
講多過玩

亂拉cp
睇到爆喊

堅好柒囉

呢個咩big big channel 有人睇嫁咩

咪係囉
同埋我覺得tvb出唔起錢請佢地囉
講緊係請羅嘉良比多5萬蚊都話要取消咁孤寒既垃圾電視台wo!
其實我覺得赫海係知香港好多ELF 先會玩呢啲野
可能我過份想像得佢地太好 但我覺得係事實

呢啲應該係個個ELF都係咁諗架喇
馬家同赫海 成件事好奇怪😂😂😂

定tvb吹到自己好勁
赫海先比人呃左上節目
我都相信因為HKELF先上
好似mama明明無獎都黎

其實我覺得佢地對香港ELF 好好
次次都一定有show 起香港 even 係solo concert 呢啲細show
仲要講緊個場又細 其實錢真係賺唔到幾多
真係自在比我地見下

堅好柒囉

好彩無馬子妮 唔係我會屌出聲
其實香港節目無咩邊個值得上
我會推介do 姐去shopping 應該都會幾好笑既 囧
睇佢地自己玩好睇過RM
點解RM變成咁
講多過玩

亂拉cp
睇到爆喊

頂!

呢個咩big big channel 有人睇嫁咩

咪係囉
同埋我覺得tvb出唔起錢請佢地囉
講緊係請羅嘉良比多5萬蚊都話要取消咁孤寒既垃圾電視台wo!
其實我覺得赫海係知香港好多ELF 先會玩呢啲野
可能我過份想像得佢地太好 但我覺得係事實

呢啲應該係個個ELF都係咁諗架喇
馬家同赫海 成件事好奇怪😂😂😂

定tvb吹到自己好勁
赫海先比人呃左上節目
我都相信因為HKELF先上
好似mama明明無獎都黎

其實我覺得佢地對香港ELF 好好
次次都一定有show 起香港 even 係solo concert 呢啲細show
仲要講緊個場又細 其實錢真係賺唔到幾多
真係自在比我地見下

記得hkelf太好
睇佢地自己玩好睇過RM
點解RM變成咁
講多過玩

亂拉cp
睇到爆喊

頂!

睇佢地自己玩好睇過RM
點解RM變成咁
講多過玩

亂拉cp
睇到爆喊

頂!

雖然我唔係忠實粉絲
但都有keep住睇
直到gary走就完全無興趣再睇
今次唔係sj上都唔會睇
仲要係咁捧個女既 想點呀
睇到火滾
Sj已經算係綜藝感好好 唔係真係無鏡頭
連特哥插唔到嘴
師妹團仲慘 隱形咁

其實running man好好咁完左佢咪算囉...
有冇人都想一齊刷kkbox?

日日都有刷Kkbox 但係係港版

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

咁緊係刷港版啦!香港妹嘛

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

有呀 都係隔住隔住咁刷black suit
就黎癡線 一日聽二萬次black suit
睇完vlive 超掛住緊馬始源 終於無cut走佢

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

我以前都有刷 好似係mr.simple 已經唔記得點刷 記得咩一個鐘然後12點前要登出定唔知咩

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

條尬片最尾根本係永哲黎
睇完vlive 超掛住緊馬始源 終於無cut走佢

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

我以前都有刷 好似係mr.simple 已經唔記得點刷 記得咩一個鐘然後12點前要登出定唔知咩

下 Kkbox都要架

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

聽日開始刷 佢話個plan係計頭尾兩日 宜家開始聲唔夠10次

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

下 Kkbox都要架

要啊 咩將資料送返去線上

你有刷?????
咁我都狗衝去刷啦
不能讓你一個人~

下 Kkbox都要架

要啊 咩將資料送返去線上

又要睇教學 點解呢個世界咁煩
召集所有 有意展示香港妹存在嘅面孔:刷香港KKBOX

注意:西瓜始終最緊要

有效點播次數:每位會員聽歌時,一首歌須聽完全曲,才計算為一次;且一日中,來自同一台電腦或同一個帳號,點播同一首歌曲,最多計算 10 次最多計算 10 次(但不影響結算版稅)。

小提醒:軟體中的歌單計算播放次數僅提供個人參考,實際計算歌曲有效播放次數為線上伺服器負責紀錄(包含播放暫存區),若您使用離線聽歌,則會另外紀錄在軟體中,於您下次登入時回傳到伺服器若您使用離線聽歌
,則會另外紀錄在軟體中,於您下次登入時回傳到伺服器

意味住要12點前登入一次
召集所有 有意展示香港妹存在嘅面孔:刷香港KKBOX

注意:西瓜始終最緊要

有效點播次數:每位會員聽歌時,一首歌須聽完全曲,才計算為一次;且一日中,來自同一台電腦或同一個帳號,點播同一首歌曲,最多計算 10 次最多計算 10 次(但不影響結算版稅)。

小提醒:軟體中的歌單計算播放次數僅提供個人參考,實際計算歌曲有效播放次數為線上伺服器負責紀錄(包含播放暫存區),若您使用離線聽歌,則會另外紀錄在軟體中,於您下次登入時回傳到伺服器若您使用離線聽歌
,則會另外紀錄在軟體中,於您下次登入時回傳到伺服器

意味住要12點前登入一次

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞