Super Junior 用Black Suit 相愛相殺 One More Chance討論區(10)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
@浅光ShallowBlue:【电台】171109 两点出逃电台直播:
李东海出道六七年 还在街上被别的星探递名片
金钟云说:我刚出道没多久的时候 收到我们公司的名片[费解]
[翻译:小蝇]

@浅光ShallowBlue:【电台】171109 两点出逃电台直播:
李东海出道六七年 还在街上被别的星探递名片
金钟云说:我刚出道没多久的时候 收到我们公司的名片[费解]
[翻译:小蝇]

171109兩點出逃秀
聽眾問藝聲哪時要剪劉海,藝聲說他的劉海其實沒有很長,是髮型關係,他不想每次都一樣的髮型所以這次走復古風格。
成員一直要他剪,最後就變成一位公約,一位的話藝聲要剪一公分。
東海:那第二兩公分、第三三公分...
希澈:那要是像以前在台灣121周怎麼辦?

為左大云去剪頭髮 大家努力!

但我覺得幾好睇喎
粉絲濾鏡太重嗎?

我都覺得好好睇
不過順毛會正d
171109兩點出逃秀
聽眾問藝聲哪時要剪劉海,藝聲說他的劉海其實沒有很長,是髮型關係,他不想每次都一樣的髮型所以這次走復古風格。
成員一直要他剪,最後就變成一位公約,一位的話藝聲要剪一公分。
東海:那第二兩公分、第三三公分...
希澈:那要是像以前在台灣121周怎麼辦?

為左大云去剪頭髮 大家努力!

但我覺得幾好睇喎
粉絲濾鏡太重嗎?

我都覺得好好睇
不過順毛會正d

我覺得大雲哥而家個髮型順毛時更迷人
周偶已經出左中字
字幕組太勁...
但係!
禁娛 繼續努力打榜

延後娛樂
一起努力刷YT, melon, 投票

我邊打榜 邊睇😂(好過份😂
笑到斷氣咁制

順便一題 第2張最低既評論寫
知道“防彈”呢個名 但唔知佢地既人樣

有多一部手機既就去再拎多個ac(微博 寶藍腎斗士 可以問佢拎)
keep住個第一!

呢個可以直接用google同kakao ac....
呢個投票全部都用真ac...
我建議拎屋企人啲電話平板黎用...

有多一部手機既就去再拎多個ac(微博 寶藍腎斗士 可以問佢拎)
keep住個第一!

Android 點解無既?

play store無緣。我直接google idol champ, 係apkpure上面down apk黎安裝

keep住個第一!

Android 點解無既?

play store無。我直接google idol champ, 係apkpure上面down apk黎安裝
周偶已經出左中字
字幕組太勁...
但係!
禁娛 繼續努力打榜

延後娛樂
一起努力刷YT, melon, 投票

我邊打榜 邊睇😂(好過份😂
笑到斷氣咁制

睇左半集 簡直癡線
一諗起打完榜又無得睇佢地上綜藝就好sad

雖然日日係咁聽BS,但我都係今日先發現BS原來係無rap

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

BS有幾下yeah...我以為係李晟敏....

你講起又係喎

我開始聽到有幻覺
會忽然聽到圭把聲

BS有幾下yeah...我以為係李晟敏....

打完榜之後,我短期內都不會再聽BS🙉🙉🙉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞