死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
想問下次生放送係幾時?

日版 係逢星期三
https://www.youtube.com/channel/UC5jKrMQl1H7F3TVXZHnb_eQ

國際版 星期四

睇開日版
通常有新野就會講下
EG 下星期三應該會講月中既新角色 / 有時會講定D UPDATE 既新介面咁

如果冇新野就 純粹開下協力場 可以唔洗理

THANKS

大家pvp 多數玩咩隊
我多數用強攻隊用冬獅郎揀對面技一 然後秒佢

blur 左佢做乜鬼

用技一比人屈得多 又冇勁既技裝
宜家用崩藍染+千血京樂+千血柏村反而可以出奇制勝秒,至少唔係打十場輸9場 應該穩守4席
想問下次生放送係幾時?

日版 係逢星期三
https://www.youtube.com/channel/UC5jKrMQl1H7F3TVXZHnb_eQ

國際版 星期四

睇開日版
通常有新野就會講下
EG 下星期三應該會講月中既新角色 / 有時會講定D UPDATE 既新介面咁

如果冇新野就 純粹開下協力場 可以唔洗理

THANKS

其實唔洗理 如果有重要野直播 佢會係前一日公告叫你準時收看

大家pvp 多數玩咩隊

blur 左佢做乜鬼

用技一比人屈得多 又冇勁既技裝
宜家用崩藍染+千血京樂+千血柏村反而可以出奇制勝秒,至少唔係打十場輸9場 應該穩守4席

崩藍 十年無見呢隻野

大家pvp 多數玩咩隊

裝減傷 對面D強攻打我唔死 普攻又R我痕
用普攻角大大力打死對面

大家pvp 多數玩咩隊

blur 左佢做乜鬼

合咗件5星隊長袍,第二能力係加靈壓1%, 升爆+3%
是否乞兒

可以再洗第二能力

有冇話邊件裝配咩能力好啲咁,定係玩極限?
加血既洗返加血咁樣

睇情況 咁多數兔棒就加防加攻或全能力
衫就除左會心咩都會想要頂值
咩都洗曬出黎就岩架啦

30靈壓 30攻擊 40血 其他可以唔洗理
20攻20靈24血個D就袋住先

防雖然係最撚難抽中 但全GAME係得1隻角啱用防裝

Pvp 普攻角唔係30%防勁d 咩
速劍8 有時一隻打三隻....

速劍一打三係因為link slot高LV + 減傷support
適合用防裝嘅角好易睇
就係防禦大過410
聽講新年會有優惠抽
堅唔堅?

堅話石堅
不過又唔可以話優惠抽 但叫做有特別玩法 好似step up咁
所以我先話12月尾比較似會出千血第2彈
今個月...我估係電影角

電影角都會有 !?

官網都有寫 https://www.bleach-bravesouls.com/index.php?dc_action=contents%2Fspecial
7月個陣周年直播有講 不過講到明唔會出哂 出D重要嘅(佢地覺得)

大家pvp 多數玩咩隊

blur 左佢做乜鬼

廢時比人起底
1001後開post 會唔會有資料整合俾新手

攻擊>靈壓 就普攻流 用狗棒
反之 就強攻流 用鴨棒
有冇理解錯

反之 就強攻流 用鴨棒
有冇理解錯

我強攻又用狗又用鴨棒

反之 就強攻流 用鴨棒
有冇理解錯

我強攻又用狗又用鴨棒

普攻用兔棒
強攻用鴨棒
狗棒兩邊都得
正想重刷之前用埋啲石 點知抽到共刀戀次 睇攻略網有SS+ 宜家好迷惘 有冇人可以指教下
正想重刷之前用埋啲石 點知抽到共刀戀次 睇攻略網有SS+ 宜家好迷惘 有冇人可以指教下

呢隻野都勁架 少有嘅儲氣角
不過問題係 就嚟出月中 我覺得中新角抵屌D

麻煩晒師兄
其實我故事打左好小 啲石都係靠co-op到打翻黎 有冇必要重刷
打降臨 有5個禮物盒icon
係咪代表拎完5次就冇
打降臨 有5個禮物盒icon
係咪代表拎完5次就冇

每個月會重置

麻煩晒師兄
其實我故事打左好小 啲石都係靠co-op到打翻黎 有冇必要重刷

其實都無計 係大POOL抽到我建議嘅角都有一定難度
玩住先 月中再睇下點
唔用減傷搞唔掂啲5星降臨
啲血好似倒水咁
同埋有時佢啲攻擊判定怪怪地咁, 個頭向住敵人, 開技會打咗去隔離, 明明係直線攻擊
唔用減傷搞唔掂啲5星降臨
啲血好似倒水咁
同埋有時佢啲攻擊判定怪怪地咁, 個頭向住敵人, 開技會打咗去隔離, 明明係直線攻擊

降臨我多數用全畫面強攻打 慢慢回cd 打就好易過
仆街 就嚟1001
開咗新post

https://lihkg.com/thread/464504/page/1

希望各位入去繼續討論
開咗新post

https://lihkg.com/thread/464504/page/1

希望各位入去繼續討論

1001 呢個PO 再入
BTW 好想要心浮竹 好似好好玩咁
幾時先出隻速一護降臨
我唔想繼續蝕個10萬EXP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞