死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
新pool三次十抽一五星都冇
感動既係,
竟然有人玩返bleach
感動既係,

教下點起手呢巴打
感動既係,

教下點起手呢巴打

佢個抽rate好撚低呀
如果高d應該多人玩好多
感動既係,

教下點起手呢巴打

佢個抽rate好撚低呀
如果高d應該多人玩好多

點知自己隻5星唔可以進6星?
感動既係,

教下點起手呢巴打

佢個抽rate好撚低呀
如果高d應該多人玩好多

點知自己隻5星唔可以進6星?

唔係隻隻5星都升到咩

利申 岩岩玩返兩日 唔清楚
家陣推薦角色包括血戰冬獅郎 完體技一護 速劍8 千年狗隊長 黎黎去去pvp都係呢d角色 最好起手是但一隻 插卡再慢慢抽 香水唔駛急住打
家陣推薦角色包括血戰冬獅郎 完體技一護 速劍8 千年狗隊長 黎黎去去pvp都係呢d角色 最好起手是但一隻 插卡再慢慢抽 香水唔駛急住打

乜野係插卡?

首抽有紅字抽?

首抽有紅字抽?

冇,要等佢下次再開

首抽有紅字抽?

無灑血戰角色啦
而家碎蜂同石田老豆都幾好我覺得
想問下新手要做d咩 依家除左打story 就冇咩野做咁

首抽有紅字抽?

完現技一護同速劍八有 所有千血都無得抽 應該12月尾嘅step up pool先有
覺得佢會出友哈巴赫
好想睇下全知全能點屈法

練好一隻6星lv200 先,
你手頭上有咩角色?
睇吓你洗唔洗重刷

你手頭上有咩角色?
睇吓你洗唔洗重刷

上面有 依家仲有600幾石

你手頭上有咩角色?
睇吓你洗唔洗重刷

我隻6星白x 升到105 佢個技能樹要有一護先升到 唔知點拎
覺得佢會出友哈巴赫
好想睇下全知全能點屈法

無聲優 除非格硬用斬月把聲
同埋得返10個名額 你數下D重要角色就會發現唔多夠

你手頭上有咩角色?
睇吓你洗唔洗重刷

我隻6星白x 升到105 佢個技能樹要有一護先升到 唔知點拎

等5*速一護降臨

你手頭上有咩角色?
睇吓你洗唔洗重刷

等5*速一護降臨

聽日就有

你手頭上有咩角色?
睇吓你洗唔洗重刷

等5*速一護降臨

聽日就有

聽日全日都有?
打co-op 得唔得 驚唔夠打
見好似有返D人玩返 咁出個list
有咩首抽建議 係而家大池度抽到嘅(大池姐係最底有隻垃圾一護個個)

力屬 : 6手5刃 共刀一護

技屬 : 完現一護 共刀響河 天鎖斬月 完現碎蜂(而家6%個pool有)

速屬 : 2周年記念一護 8刃 完現劍八(姐係速劍)

心屬 : 隊長服銀 共刀戀次 石田老豆(而家6%個pool有)

知屬 : 二刃 四刃

係咁多
千血個4隻 速春水 技白哉 力日番谷 知狗 係屈到仆街(除左白哉) 但因為唔會係大池度出現 所以無提及
等佢翻炒啦 應該係12月尾嘅事 到時可能出緊第2彈第3彈嘅千血角

你手頭上有咩角色?
睇吓你洗唔洗重刷

等5*速一護降臨

聽日就有

聽日全日都有?
打co-op 得唔得 驚唔夠打

係全日
co-op盡量R高席位嘅場 佢地唔太介意你降臨訓地
見好似有返D人玩返 咁出個list
有咩首抽建議 係而家大池度抽到嘅(大池姐係最底有隻垃圾一護個個)

力屬 : 6手5刃 共刀一護

技屬 : 完現一護 共刀響河 天鎖斬月 完現碎蜂(而家6%個pool有)

速屬 : 2周年記念一護 8刃 完現劍八(姐係速劍)

心屬 : 隊長服銀 共刀戀次 石田老豆(而家6%個pool有)

知屬 : 二刃 四刃

係咁多
千血個4隻 速春水 技白哉 力日番谷 知狗 係屈到仆街(除左白哉) 但因為唔會係大池度出現 所以無提及
等佢翻炒啦 應該係12月尾嘅事 到時可能出緊第2彈第3彈嘅千血角

留石等12月ALL IN?

新手建議 參考條首抽推薦list 抽1-2隻頂住先
月中 月尾會有新角池

月中就多數係上一個或者上兩個月尾嘅實力
月尾就9成勁過月中 同埋主線野嚟 除咗今次月尾唔知做乜廢到閪咁 可能出完千血要回下氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞