死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
棄左game年幾個陣五星武都仲未出
下面個陣係咪好難追
求其買個ac都屌打

上wiki睇千年小白插件配回避率個啲,wiki普遍係咪都信得過
廢事升錯野,雖然都係得4星
陣間3點個活動有冇咩特別?
新手岩唔岩玩嫁

有2個啵 唔怕答哂你

育成教室係專for新手升6星
簡想升個隻角 再打3隻易到仆街嘅王嚟拎相關降臨角
每星期轉一次角

乜乜77 第十一陣 呢個對新手嚟講好難 打6星王嚟達成指令拎筆同強化心

者係兩個活動都可以無視
上wiki睇千年小白插件配回避率個啲,wiki普遍係咪都信得過
廢事升錯野,雖然都係得4星

屌 收檔啦 回避特性連KLab自己都知出錯野柒咗 成年出得2隻回避特性
1隻係垃圾東仙 1隻係PVP換到嘅個隻爆炸頭死神
普遍wiki都鳩UP多

用減傷好過用回避
用強攻 都好過用ON9回避
陣間3點個活動有冇咩特別?
新手岩唔岩玩嫁

有2個啵 唔怕答哂你

育成教室係專for新手升6星
簡想升個隻角 再打3隻易到仆街嘅王嚟拎相關降臨角
每星期轉一次角

乜乜77 第十一陣 呢個對新手嚟講好難 打6星王嚟達成指令拎筆同強化心

者係兩個活動都可以無視

第一個活動專for新手啵 你睇下個list有無降臨角啱你洗
棄左game年幾個陣五星武都仲未出
下面個陣係咪好難追
求其買個ac都屌打

死囉 又真係得4刃牛角叫用得落手
你試下抽唔抽到新角

想問下隻朽木突滿之後仲可吾可以升技?3q

吾你老母
不過 突滿咗係都可以升技 不過你要食返exactly同一隻 同屬同款同名
想問石你地會唔會用黎抽裝

咪搞呀
你平時打多D活動儲免費劵好過
魂關打boss跌3星強化之心大經驗石 我估係咪掉落率會高d?

呢個唔同 另一D關嚟 係要有特別野先會開 好似周年 幾幾download次
打一場有10萬經 買埋經驗buff就13萬
每日開一次only 小心使用
想問石你地會唔會用黎抽裝

抽過二千幾玉 得一枝金棒 好難中

四次十抽中兩支
而家先得297770分
幾時先刷到600000
魂關打boss跌3星強化之心大經驗石 我估係咪掉落率會高d?

呢個唔同 另一D關嚟 係要有特別野先會開 好似周年 幾幾download次
打一場有10萬經 買埋經驗buff就13萬
每日開一次only 小心使用

而家先得297770分
幾時先刷到600000

好快架渣 我都唔係每時每刻狂打
而家先得297770分
幾時先刷到600000

其實唔難」
本來我都咁諗
但諗落眾巴打係新入坑/重玩 忙住打石打晶搞6星 係難D搵到時間去打呢個
而家先得297770分
幾時先刷到600000

其實唔難」
本來我都咁諗
但諗落眾巴打係新入坑/重玩 忙住打石打晶搞6星 係難D搵到時間去打呢個

係啊
另外想問下育成教室,共刀ver.既人物係咪要抽跟住先再用打番黎果三隻去升?
如果本身已經有三隻千血角
係咪唔應該抽依家個pool?
手痕
個個工口活動既2星力魂同4星速花太郎係咪都係肥料黎?
魂體力+12,花太郎攻擊+5
棄左好耐,但睇見又心郁郁想玩返,不過我得隻無月版一護 係咪收得皮
棄左好耐,但睇見又心郁郁想玩返,不過我得隻無月版一護 係咪收得皮

家陣都無人用了
而家先得297770分
幾時先刷到600000

點有咁多藍?
會用石買?

家陣都無人用了

最勁係咩角
而家先得297770分
幾時先刷到600000

點有咁多藍?
會用石買?

用石買咩?打一次又會有機會有符

家陣都無人用了

最勁係咩角

最勁我覺得係千年冬獅郎 狗狗 速劍8 技一護
呢排見人pvp 用雨龍爸都勁

家陣都無人用了

最勁係咩角

技一護 真係唔錯

家陣都無人用了

最勁係咩角

技一護 真係唔錯

技一護開auto會係咁斬幾刀就停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞