死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
新手想知咩叫60萬?
同埋有咩係必需打
新手想知咩叫60萬?
同埋有咩係必需打

應該講緊有個活動叫咩屍魂界征服xxxx
打到60萬分
心 浮竹 有2個細路係格離又升唔升得過?
藍染用左5粒玉升
點解冇巴打玩international server
明明活動又同步又唔洗睇唔明日文要搵翻譯
玩緊inter ser
想問下完現平子有冇用 升左上150lv都好似廢廢地 要配d咩
同埋點先升到上200lv
玩緊inter ser
想問下完現平子有冇用 升左上150lv都好似廢廢地 要配d咩
同埋點先升到上200lv

聽人講平子三隻係當中最普通個隻
有啲角150lv 100% soul tree之後用三粒hogyoku will就可以release到上200lv
點解冇巴打玩international server
明明活動又同步又唔洗睇唔明日文要搵翻譯

因為以前唔係囉
心 浮竹 有2個細路係格離又升唔升得過?
藍染用左5粒玉升

升得過 呢隻勁架 不過因為龍弦太癲 所以先無提共刀浮竹
共刀浮竹特別DD 佢有2個killer 一個十刃一個破面 所以佢打十刃會有1.6倍傷
打協力有冇咩潛規則, 幾時要復活之類個啲
定係新手未打到哩啲級數

降臨而家是旦玩1-2個月都輕鬆KO 所以你新手訓地無乜人理你

繼續之間同極限共鬥就死咗要即爆 除非打到得返最尾個波王
如果唔明點解要即爆石 下星期就開放繼續之間 有單人版本 你打一次就明

不過
繼續之間無3席都無人會入你間房/比你入房打 雖然佢無限到rank(140可能會有人肯幫)

之於極限共鬥其實最近出咗個7席版 易到仆街 你打個個就OK 個個應該唔爆石都無人理你 除非你好重要 例如唯一healer 唯一藍攻擊 唯一紅攻擊
因為極限共鬥某D怪限死咗要用藍攻紅攻嚟打 如果唔係淨係扣1血
買左個首抽號 有2600石 係咪等千血pool
無老屎忽?
就黎儲夠雫比第2隻上200
無老屎忽?

https://kekeke.cc/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%AB%98%E7%99%BBbleach

個個扮冇ACC 匿哂係度

可以咁講 見到D 3% 翻炒 盡力忍下手
無老屎忽?

玩左七百幾日算唔算老屎忽
無老屎忽?

https://kekeke.cc/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%AB%98%E7%99%BBbleach

個個扮冇ACC 匿哂係度

鳩UP/抽水 佔大部份時間
但有問題都可以上黎問下野
得啲2,3星卡
點先容易限界突破
得啲2,3星卡
點先容易限界突破

通常都係 打5* 降 協 拎跌果D 肥料去 突破
得啲2,3星卡
點先容易限界突破

打60萬好似升得好快
但打唔贏降臨
得啲2,3星卡
點先容易限界突破

打60萬好似升得好快
但打唔贏降臨

打exp關 狂跌4星魂
無老屎忽?

佢應該係搵緊當初高登個班

可以咁講 見到D 3% 翻炒 盡力忍下手

話就咁話 但淨係得2千6可石仲有咩先 如果乜都無 點頂到千血第2彈
無老屎忽?

開GAME 玩到而家
無老屎忽?

開GAME 玩到而家

我記得你
想知現時心屬最好用係邊隻?
崩玉藍染咩評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞