死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
新手重玩 刷到血戰白哉同冬獅郎
應該繼續抽定留石等下次血戰角

留啦,呢兩隻夠做到3週年

唔該巴打
咁突破係咪去刷d降臨角食就得

唔該巴打

最理想係咁,不過刷降臨跌個d食好似少d經
因為粒星係白色

唔該巴打

因為粒星係白色

啱先有個打魂嘅關好多經
首抽係好慢
千年血戰日番谷真係好勁,又靚仔
點刷呀 down一次update down 十幾分鐘
點刷呀 down一次update down 十幾分鐘

真係慢到喊
新個個免費藍染係味冇咩用
岩岩玩 抽中左白X 升到佢做6星 唔知勁唔勁
同埋崩玉藍染有冇得抽

邊隻白哉先
同埋崩玉藍染有冇得抽

邊隻白哉先

屌 iphone 點上傳照片🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
同埋崩玉藍染有冇得抽

邊隻白哉先

屌 iphone 點上傳照片🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

飛下飛下果隻白哉先係最新
不過白哉隻售都唔勁
想問下協力係咪直接按多一下就可以skip必殺技
我記得之前要去setting較?而家係咪都要,我係setting搵唔到個選項
我記得之前要去setting較?而家係咪都要,我係setting搵唔到個選項

自己出咪可以撳一下CANCEL

自己出咪可以撳一下CANCEL

我上年玩協力自己都cancel唔到,後黎先知要係setting到較
而家我廢事入到去cancel唔到阻住人所以先問下,因為我係setting搵唔到個選項
係咪已經唔洗較setting就可以skip
舊an機有無月藍染,點樣先過到落ios
試左,而家真係唔洗係setting到較就skip到必殺技
有協力真係好 自已唔夠打都可以搵人拖屍過關
家陣最勁好用係千年血戰冬獅郎

Pvp 好多時直接秒對面技一護

用左幾耐時間刷D藥水

唔該巴打

因為粒星係白色

粒星係白色只係話佢唔會有team effect
EXP同樣係咁多
搭單一問有冇話會唔會出千年血戰篇既story mode?

無講
同埋崩玉藍染有冇得抽

有用 呢D亂舞角係專比人拎嚟做support
未聽過呢隻game嘅
舊an機有無月藍染,點樣先過到落ios

link落fb或者gmail再轉應該得?
想問下點玩嫁 只想玩藍染同4刃 依家600石點用
想問下點玩嫁 只想玩藍染同4刃 依家600石點用

屌你 咁多石既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞