死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
想問下點玩嫁 只想玩藍染同4刃 依家600石點用

個600石
一係抽短命種新pool
一係等千血第2彈

之於 4刃藍染
4刃上星期先炒過一次冷 應該一個月內都唔會再出返
藍染就現有嘅所有ver都廢到喊 而家有隻送既藍染 你可以J住等千血藍染
未聽過呢隻game嘅

唔知做乜香港無人理 可能原著太柒
終於有人開post講,月頭抽中狗仔,月尾想抽冬獅郎點知抽左750石都唔中,最後嬲嬲地課金但都只係抽到京樂

個600石
一係抽短命種新pool
一係等千血第2彈

之於 4刃藍染
4刃上星期先炒過一次冷 應該一個月內都唔會再出返
藍染就現有嘅所有ver都廢到喊 而家有隻送既藍染 你可以J住等千血藍染

除左4刃 8刃同9刃我都中意
我就係唔知點用d石一抽都未抽過。應該話用都冇用過
藍染有隻著隊長杉同埋送個隻。都係5星但係送個隻升到80都好似好廢咁
隻白x 升到105 個技能樹要我有黑崎先升到 or 一個skill key 同埋d裝洗唔洗抽出黎 同埋d cheater link 要點配 link親都係廢既 全部都係加5功 -6%傷。
加上成身都係廢裝

屌你 咁多石既

玩左4日 唔敢用d石 上黎問清楚先用

得依3隻係打得下
想問下兩個版本有咩唔同,新入坑玩邊個好

Global 定日服?台灣同日本仔玩日服多 日文都有少少漢字睇得明

之前就日服D角色會新D
而家就一樣了

之前就日服D角色會新D
而家就一樣了

Also 睇日文會親切啲
宜家先睇到post
活動過咗期
新手抽到卍解一護,繼唔繼續好?
宜家先睇到post
活動過咗期

佢有幾隻卍解一護 係咪技屬先?
隻game應該跟白貓咁冇體力制先岩
大佬得個五張券眨下眠就用曬

之前就日服D角色會新D
而家就一樣了

Thx ,btw 而家駛唔駛刷首抽?(首抽東仙)
如果要升隻角色,打邊關最多經驗?
我睇gamerch搵曜日都唔見有經驗石既關打

https://bleach-bravesouls.gamerch.com/%E3%82%B3%E3%83%B3%E3%81%AE%E3%81%8A%E5%AE%9D%E3%82%B6%E3%82%AF%E3%82%B6%E3%82%AF%E5%A4%A7%E4%BD%9C%E6%88%A6
搵到喇
隻game應該跟白貓咁冇體力制先岩
大佬得個五張券眨下眠就用曬

我都覺 得五張真係好on9

之前就日服D角色會新D
而家就一樣了

Thx ,btw 而家駛唔駛刷首抽?(首抽東仙)

重刷啦要

限時架
6-8 11-13 16-18 21-23

限時架
6-8 11-13 16-18 21-23

不過多經係因為有經驗石同月頭呢關會雙倍經
但其實最多經係完現最尾個關 好快下 打2隻唔識出大技既月島 有5k幾經
宜家先睇到post
活動過咗期

力屬黎嫁
btw, an機重刷係咪揾返個apps, 清除資料就ok?

得依3隻係打得下

其實你呢3隻...都係廢
宜家先睇到post
活動過咗期

力屬黎嫁
btw, an機重刷係咪揾返個apps, 清除資料就ok?

力屬? 重刷得了 除非係共刀個隻就可以留
想問下速劍八係咪好勁,睇ranking幾乎個個都有一隻
想問下速劍八係咪好勁,睇ranking幾乎個個都有一隻

係 PVP嘅神嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞