死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
随机六星(200级)+随机五星+2个五星卷+3800-4000玉=100元
考慮緊...

新手一問 想問下巴打下一隻應該升邊隻5星做support?
利申 個ac taobao買返黎

浮竹 音夢
7刃就都OK勁 可以用

how much?
其實D數值會影響到D咩?
攻擊=普攻?
會心=爆擊?
靈壓???

浮竹 音夢
7刃就都OK勁 可以用

Thanks bro

how much?

100人仔
石田自己抽返黎 仲有幾隻5星都自己抽
攻擊=普攻?
會心=爆擊?
靈壓???

靈壓高低影響強攻既damage
攻擊=普攻?
會心=爆擊?
靈壓???

攻擊=普攻
會心=爆擊
靈壓=強攻

知屬浮竹 減傷20% 超勁
攻擊=普攻?
會心=爆擊?
靈壓???

攻擊=普攻
會心=爆擊
靈壓=強攻

姐係 兔仔義魂丸 係普攻流先會用?
開始玩左幾日有D野想問下
通常人物level係咪要等魂個關出黎先升得快?同埋呢關係咪隨機出?

而家5星得主題碎鋒, 雪緒, 京樂個副隊, 千本櫻 送個隻藍染, 夜1 同白哉
除左隻新限定係咪全部都冇用
裝備3合上4星 係咪款同屬都只可以隨機?
通常人物level係咪要等魂個關出黎先升得快?同埋呢關係咪隨機出?

而家5星得主題碎鋒, 雪緒, 京樂個副隊, 千本櫻 送個隻藍染, 夜1 同白哉

魂關香港時間0600,1100,1600,2100都會有,一日有四次每次兩個鐘

我屌 玩左幾日咁撚多5星...

夜1係第一隻起手個隻速屬,唔係力屬打藍染個隻呀
藍染係而家關卡送個隻
白哉係個個特別指令送個隻卷抽,又係最原始個版本
戀次又係指令獎品
呢D係咪全部冇用 剩係做support?

真係抽嘅得
主題隻碎鋒
雪緒
京樂個副隊
千本櫻
但除左碎鋒之外好似其餘都冇咩用
有冇話邊隻做主力/support好
攻擊=普攻?
會心=爆擊?
靈壓???

攻擊=普攻
會心=爆擊
靈壓=強攻

正常D嚟講 會心係暴擊率 only
靈壓係影響強攻同大技個傷 但唔直接 =
姐係 兔仔義魂丸 係普攻流先會用?

Exact7ly

好耐冇玩 請問各位巴打宜家呢幾隻仲o唔ok

夜1係第一隻起手個隻速屬,唔係力屬打藍染個隻呀
藍染係而家關卡送個隻
白哉係個個特別指令送個隻卷抽,又係最原始個版本
戀次又係指令獎品
呢D係咪全部冇用 剩係做support?

真係抽嘅得
主題隻碎鋒
雪緒
京樂個副隊
千本櫻
但除左碎鋒之外好似其餘都冇咩用
有冇話邊隻做主力/support好

除咗亂舞藍染 你另外個3隻係連support都廢撚事(特性廢)
之於你抽返嚟個D 碎蜂好野嚟 恭喜 同埋雪緒都OK嘅其實
而七緒同千本櫻就support嚟
幾時先等到月尾抽新POOL....

除咗亂舞藍染 你另外個3隻係連support都廢撚事(特性廢)
之於你抽返嚟個D 碎蜂好野嚟 恭喜 同埋雪緒都OK嘅其實
而七緒同千本櫻就support嚟

唔該晒巴打
仲晒左d資源去升隻夜1同白哉,好彩未去整6星姐

另外仲想問下裝備
抽親都3星,係咪要有4星先值得練?
定正常都係3星升上4星再開第2 stat到5星
同埋3升4星係咪一定隨機出款同屬?
部IPHONE 6 玩一陣熱左辣雞.
電又倒水 FK
我想問下啲level點突破
去到60lv唔識升
我想問下啲level點突破
去到60lv唔識升

食卡 突破
特別指令個度有個要進行30回既係乜黎??
達成有粒崩玉意志拎...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞