死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike

請問經驗石個任務係點解?

裝有「強攻撃クールタイム短縮」嘅角

打一場

打一場

唔該曬 巴打
想問下60m個任
想問下60m個任

打返來個d樽同卷係咪抽晒佢就得?
想問下崩玉拎黎升5星知藍染好唔好
隻角如果上左6星,放大張圖睇之後郁下部機,背景會好似以前d閃卡咁閃
隻角如果上左6星,放大張圖睇之後郁下部機,背景會好似以前d閃卡咁閃

其實唔洗放大都會咁

上一頁比咗個網 可以睇睇隻知藍染去到第幾頁
所以 唔好升
想問下60m個任

12月頭出新武 建議唔好抽哂

上一頁比咗個網 可以睇睇隻知藍染去到第幾頁
所以 唔好升

唔該巴打
想問下60m個任

Thx大力巴,本來見佢好似話有d會過期淆淆地,其實唔係好想抽
想問下60m個任

Thx大力巴,本來見佢好似話有d會過期淆淆地,其實唔係好想抽

果D卷有機會抽到新池勁野?
抽親都係3-4星
想問下而家留定石等新池出先先好抽?
5星卷好唔好而家用?
新手入坑
想問下60m個任

擺係box度先會過期姐 你拎哂出嚟咪得 拎出嚟=/=抽
抽到重複有咩作用
想問下60m個任

果D卷有機會抽到新池勁野?
抽親都係3-4星

但用石抽 一樣閪機率
不如用免費劵博下算
想問下而家留定石等新池出先先好抽?
5星卷好唔好而家用?
新手入坑

無乜所謂
因為 佢係係大池度抽一隻5星
仲要千血角係唔會出係大池度
抽到重複有咩作用

食返自己 可以升大技lv
或者
升多隻做support
抽到重複有咩作用

或者
升多隻做support

大技lv得食自己升?
抽到重複有咩作用

或者
升多隻做support

大技lv得食自己升?

係 有D癲佬狂課抽同一隻 就係為咗5lv大技
happy birthday個章係要等登入先有

佢有個表入面有number同相 睇唔明佢想講咩
happy birthday個章係要等登入先有

佢有個表入面有number同相 睇唔明佢想講咩

月份 幾號 邊條撚樣生日
其實隻game玩落唔差, 但點解好似唔多人討論?
手機game剩係玩緊PAD, 係睇到哩個post先識隻game
其實隻game玩落唔差, 但點解好似唔多人討論?
手機game剩係玩緊PAD, 係睇到哩個post先識隻game

因為好難中 課金又貴 好多人棄game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞