死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
聽日個心屬pool抽唔抽得過?
好鐘意白一護好想抽
但勁唔勁

sorry 但隻白一護... 唔勁...
難得咁撚型

有愛就可以用來闖關

難D 覺得舊個隻技屬仲好用

想知廢在邊度?

數值唔出眾
特性ON撚9 (瀕死全傷害30%提升)
對比起第1隻瀕死角 銀城 白一護D範圍好撚垃圾
銀城3招都全圖咁濟
白一護第一招得2hit仲要窄 好易miss 搞到破唔到防 強2強3叫合格
但唔高傷
最撚ON9係個殺手 心屬角 有十刃殺手
屌 邊度搵到隻知屬十刃嚟打啦
無知屬十刃降臨 PVP無人用知屬十刃
9成情況都無用嘅殺手 除非你去打故事關隻7刃
個人覺得佢唯一可取之處就係 普攻範圍大同快 夠型 鳩叫叫得好正 無啦
新手一問
D棒有冇可能合得出?
刷左幾次3星合3星
先諗會唔會合1/2星 都有機會出棒

棒有1-2星咩 真心唔知

無呀 狗棒鴨棒兔棒 全部只可以由3星合4星隨機合出嚟
因為佢地得4星ver

師兄們,開左game 3日,宜家用緊圖入面三隻。。。
睇之前既 post,三隻都係廢野。。。
其實係咪唔好曬石升星盤同上6星?
寧願儲埋D資源,月尾抽到勁角色先餵落勁角色度?

屌你

不過咁 呢3隻野 都係個句 不了
請重刷 or 等月中pool 好快架咋 應該16日度
好鐘意白一護好想抽
但勁唔勁

難得咁撚型

有愛就可以用來闖關

想知廢在邊度?

數值唔出眾
銀城3招都全圖咁濟
白一護第一招得2hit仲要窄 好易miss 搞到破唔到防 強2強3叫合格
但唔高傷
個人覺得佢唯一可取之處就係 普攻範圍大同快 夠型 鳩叫叫得好正 無啦

白一唔係玩普攻既咩,不過數值低係真,但又真係型
新手一問
D棒有冇可能合得出?
刷左幾次3星合3星
先諗會唔會合1/2星 都有機會出棒

棒有1-2星咩 真心唔知

無呀 狗棒鴨棒兔棒 全部只可以由3星合4星隨機合出嚟
因為佢地得4星ver

射射
好鐘意白一護好想抽
但勁唔勁

難得咁撚型

有愛就可以用來闖關

想知廢在邊度?

數值唔出眾
銀城3招都全圖咁濟
但唔高傷

上面咪提到玩普攻嘅缺點 就係8秒破防on99 同時你唔瀕死又無30%傷
好鐘意白一護好想抽
但勁唔勁

難得咁撚型

有愛就可以用來闖關

想知廢在邊度?

數值唔出眾
銀城3招都全圖咁濟
但唔高傷

上面咪提到玩普攻嘅缺點 就係8秒破防on99 同時你唔瀕死又無30%傷

老實 我自己都覺得型 但佢又真係廢+ON9
如果唔係新手 有閒錢係可以抽
但新手就真係唔多推薦
共刀戀次好似幾正

師兄們,開左game 3日,宜家用緊圖入面三隻。。。
睇之前既 post,三隻都係廢野。。。
其實係咪唔好曬石升星盤同上6星?
寧願儲埋D資源,月尾抽到勁角色先餵落勁角色度?

屌你

不過咁 呢3隻野 都係個句 不了
請重刷 or 等月中pool 好快架咋 應該16日度

其實因為我有兩部電話,師兄
你誤會左
淘寶啲ac要成3百幾up
黎緊個碎峰活動係咪都係打分, 好似宜家山田花太郎咁樣?
黎緊個碎峰活動係咪都係打分, 好似宜家山田花太郎咁樣?

非也 打完30場可以收工
上個pool隻技碎蜂算普攻定強攻角?

有冇話點睇出黎

有冇話點睇出黎

靈壓明顯大過攻擊 = 強攻角
攻擊明顯大過靈壓 = 普攻角
所以 碎鋒係強攻角
仆街, 豹王比招習得卡住咗, 上唔到150
好賤

有冇話點睇出黎

靈壓明顯大過攻擊 = 強攻角
攻擊明顯大過靈壓 = 普攻角
所以 碎鋒係強攻角

有D攻靈好接近嘅 好似千血白哉 銀城 垃圾一番隊副隊長 個D就你想點玩都得 中意嘅 仲可以2邊都加D
仆街, 豹王比招習得卡住咗, 上唔到150
好賤

舊角通病嚟 個陣KLab整得特別勁(佢地覺得) 就會咁樣阻Q住你直上150
而家所有角都輕鬆直上150
頭先降臨出左粒崩玉的意志,禁得太快cap唔到圖
係咪極低機率出?
頭先降臨出左粒崩玉的意志,禁得太快cap唔到圖
係咪極低機率出?

係 同你打個D強化石晶錢關跌崩率差唔多
完全虛化白一護有冇料到?
d武器卷幾時抽好?

d武器卷幾時抽好?

12月頭大更 出新武

姐係有定冇

姐係有定冇

冇。。。 可以追返前兩頁左右 有另一位巴打comment 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞