死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
有藍染未
有藍染未

有 不過隻隻版本都廢 唔知KLAB係咪同虛圈3人組有仇 3條撚屌都廢到仆街

唯有寄望係千血藍染度
出血戰個陣咁啱down番黎玩
最鐘意京樂
一出血戰篇即抽
即刻down嚟玩下先

遲d應該有更多千年血戰嘅招式/人物

雖然慢畫爛尾
但始終都想睇卍解動畫...
真係估佢唔到,竟然係game推出

真係 仲要整到咁靚

不過plan定咗係整14隻(共4彈)... 唔知淨返個10隻係咩 但主力嘅個D應該會有嘅

應唔應該儲定石等下彈

都唔知幾時先有第2彈 但估計係11月尾/12月尾
而家呢4隻無隻中意?

四隻都好鍾意
不過見佢冇左個兩倍好似好難抽中
刷首抽又唔知點搞
有藍染未

有 不過隻隻版本都廢 唔知KLAB係咪同虛圈3人組有仇 3條撚屌都廢到仆街

唯有寄望係千血藍染度

我最鐘意既市丸兩隻都唔勁
即刻down嚟玩下先

雖然慢畫爛尾

果陣連抽左黑一護同更木劍八同一番隊隊長就del 左game
原因連登冇依隻game既集中post

都無咩人玩
想睇動漫多喲
乜隻狗狗出左真樣啦?
想睇動漫多喲

漫畫有啦
乜隻狗狗出左真樣啦?

人化之術 打死炸彈女,點知人地有殭屍幫復

都無咩人玩

其實佢隻game竟然出到新篇係咪代表日本個邊好多人玩
有藍染未

唯有寄望係千血藍染度

隊長ver 個隻勁架啵

都無咩人玩

其實佢隻game竟然出到新篇係咪代表日本個邊好多人玩

都多 不過國際版(鬼佬)仲多
即刻down嚟玩下先

雖然慢畫爛尾

真係 仲要整到咁靚

不過plan定咗係整14隻(共4彈)... 唔知淨返個10隻係咩 但主力嘅個D應該會有嘅

應唔應該儲定石等下彈

而家呢4隻無隻中意?

四隻都好鍾意
刷首抽又唔知點搞

係刷係抽就今日抽啦 聽日15點就無嘅啦
睇完今日新角資料 發現千血角繼續可以橫行天下 建議抽千血角先
即刻down嚟玩下先

雖然慢畫爛尾

真係 仲要整到咁靚

應唔應該儲定石等下彈

而家呢4隻無隻中意?

四隻都好鍾意
刷首抽又唔知點搞

係刷係抽就今日抽啦 聽日15點就無嘅啦
睇完今日新角資料 發現千血角繼續可以橫行天下 建議抽千血角先

哎岩先三十抽乜都冇
好後悔冇月頭個陣玩趁佢兩倍抽
有藍染未

唯有寄望係千血藍染度

隊長ver 個隻勁架啵

唔夠技一護咁勁
搭單一問有冇話會唔會出千年血戰篇既story mode?
新個個免費藍染係味冇咩用
岩岩玩 抽中左白X 升到佢做6星 唔知勁唔勁
同埋崩玉藍染有冇得抽
新個個免費藍染係味冇咩用
岩岩玩 抽中左白X 升到佢做6星 唔知勁唔勁
同埋崩玉藍染有冇得抽

邊隻白哉先
家陣最勁好用係千年血戰冬獅郎
家陣最勁好用係千年血戰冬獅郎

Pvp 好多時直接秒對面技一護
新手重玩 刷到血戰白哉同冬獅郎
應該繼續抽定留石等下次血戰角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞