死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
有無邊隻打返黎既5星值得練黎做插卡?

所有送返嚟嘅亂舞5星

咩叫亂舞5星?

好似而家隻速藍染咁 有2個特性 又要打活動刷專用強化石升
個活動名寫住 鏡花「亂舞」
所有呢D角都會係 XX亂舞咁
每個月出一次 一次復刻 一次新咁樣輪流
隻速藍染係10月出+復刻嚟 所以嚟緊月中會有新亂舞角

所有送返嚟嘅亂舞5星

咩叫亂舞5星?

OH 隻藍柒刷左幾日
今日終於100%+150LV

所有送返嚟嘅亂舞5星

咩叫亂舞5星?

OH 隻藍柒刷左幾日

拎隻150lv 裝哂跌石量sup 狂R協力場 一日可以刷哂

所有送返嚟嘅亂舞5星

咩叫亂舞5星?

OH 隻藍柒刷左幾日

我都刷晒,睇fyi個網見到6星有標埋要幾多石
我仲以為佢寫既係只限6星,5星唔計,所以我刷左細10000 中2200 大400
之後先發現係刷多左勁多,原來6星寫住個d石既需求量係成隻角色

所有送返嚟嘅亂舞5星

咩叫亂舞5星?

OH 隻藍柒刷左幾日

我都刷晒,睇fyi個網見到6星有標埋要幾多石
我仲以為佢寫既係只限6星,5星唔計,所以我刷左細10000 中2200 大400
之後先發現係刷多左勁多,原來6星寫住個d石既需求量係成隻角色

個網好有用架以前
個陣D角D習得淨係寫住普攻傷害提升 強攻傷害提升
完全唔講加幾多% 要靠FYI去睇
而家FYI已經無乜用武之地
最多比較下邊隻角平均值大D 邊隻高攻高靈D 或者直接睇要幾多隻降臨角
劇情方面,去到後尾真係
不過單論角色,死神真係冇得頂,浦原喜助,京樂尼D真係型到pk

竟然用腦睇死神!?
死神淨係睇畫就算 真心滿足

同埋 尼你老母

老老77,舊時jump三巨頭最鍾意真係死神,人物角色性格設定都鮮明吸引,十刃好有特色,畫氣成熟後更加出眾,只可惜中後期劇情走下坡,結局草草收場,而家唯有寄情隻game懷愐下
強襲有冇攻略 冇得3隻開大打
千血春水招3技個判定好似怪怪地, 成個畫面花哂, 但又唔係全範圍攻擊既
千血春水招3技個判定好似怪怪地, 成個畫面花哂, 但又唔係全範圍攻擊既

係全圖
強襲有冇攻略 冇得3隻開大打

1. 有無2隻或以上嘅角有設置技?
輪流放 再搵一隻高攻擊力嘅普攻角 裝哂普攻傷害20% 25%sup 屈死佢
之後下一版 一入去 即刻kill apps 再入game D CD會重置 如此類推

2. 1隻大技可以做到弱體/冰/痲 10秒嘅角 (習得技:異常狀態延長) 1隻好打嘅角
1隻裝哂血 減傷嘅角
1版 你打到佢就黎開大個陣 即刻轉減傷個隻 狂避 要搵佢頂2場 頂到就轉返打得個隻打鳩佢 第2版都係 第3版直接開大 冰/痲/弱體隻撚樣 再打柒佢

3. 搵有冰/痲/弱體嘅角 再試直接冰/痲/弱體到隻王佢 再屈鳩佢

以上嘅方法 你柒咗 即刻kill apps入返GAME就可以繼續個版
pvp可以換既角有邊幾隻有用d?
跌石up個兩隻
pvp可以換既角有邊幾隻有用d?
跌石up個兩隻

係全圖

開完招技啲敵人又唔扣血, 搞到我頭都大埋
仲要唔係一次, 幾次都係咁
隻技 碎鋒 自己本身有14%CD
我插3張12%比佢
係咪有50% CD?

係全圖

係咪打協個陣?
隻技 碎鋒 自己本身有14%CD
我插3張12%比佢
係咪有50% CD?

係全圖

係咪打協個陣?

係啊

係全圖

係咪打協個陣?

係啊

其實係因為場主網路問題 連搞到你咁 放心
唔信你單人簡一關用返春水
宜家送經驗個關, 打黎好哂
我都無咁多角色要升, 一係就未出到啲降臨角比我去unlock個lv上限
其實招緊急回避係咪講緊掃mon會閃個招?

係嘅話點解會有習得 明明未升到6星啲角掃左都會閃

閃多下
你唔見佢後面寫住+1架咩 有D係+2 有D係+距離

閃多下
你唔見佢後面寫住+1架咩 有D係+2 有D係+距離

另外 夜一同碎蜂呢2隻野係特別D 5星個陣已經可以閃2下
好難打強襲 要re十幾廿次先贏到 佢一開大就輸 仆街
打協力有冇咩潛規則, 幾時要復活之類個啲
定係新手未打到哩啲級數
打協力有冇咩潛規則, 幾時要復活之類個啲
定係新手未打到哩啲級數

人無恥就無敵
新手開房 瞓地就算 最緊要隊友唔西
快快手練隻六星150lv都夠出去痴餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞