死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
上次剩係抽到碎蜂抽唔到雨龍爸
快d再pick up d勁心角啦

心角 呢排 出極都係OK 勁 但又未到屈既角
暫時係得 竜弦 推普攻 會幾勁下

但普攻黎講 得返心屬 未出DOUBLE HIT 角
強攻方面 又係未有一個勁到嘔既角

希望 千血第二彈 會有D 心屬既OP 角

得石田老豆勁咋 其他真係廢事講
一睇就知係出嚟比千血心角做support

等緊心強攻角 屌我冇心角 但合裝合齊左心強攻裝

不遠矣
而家想新玩可以點入手?
有無ig門路買多石新手帳抽下野先

淘寶 有得賣的
多石冇用
揀下D有千年血戰角既account
冬獅郎=春水=狗 >白哉

我得千血小白同春水,其他都唔見得人,都唔知當初點解賣280人仔
得哩兩隻夠唔夠捱到新角色

你覺得自己頂唔頂到去12月31

千血小白同春水 以角色實力黎講
頂多半年應該都冇乜難度 能力值高 + 超大範圍強攻 + 手感好
係怕會悶親你自己者

係 千血個4隻明顯係當年 無月崩藍嘅水平(封頂)
頂係頂到 我睇起碼有技一咁長命 但我就係怕會悶親人

捱到年尾
小白真係好勁
我宜家係打藍屬打得好辛苦,春水3刀就比人搞掂,搞到好似玩dark soul咁
希望忍到手,到時all in佢老味
而家想新玩可以點入手?

淘寶 有得賣的
多石冇用

我得千血小白同春水,其他都唔見得人,都唔知當初點解賣280人仔

頂多半年應該都冇乜難度 能力值高 + 超大範圍強攻 + 手感好
係怕會悶親你自己者

捱到年尾
小白真係好勁
我宜家係打藍屬打得好辛苦,春水3刀就比人搞掂,搞到好似玩dark soul咁

之後個D就係協力版嘅dark souls 繼續之間 極限共鬥

有冇邊隻睇漏眼?
起碼都要3隻見得下人

有冇邊隻睇漏眼?
起碼都要3隻見得下人

豹王已經見得人啦
而八千流同無月就都叫OK嘅
其實可以由佢
可以由佢
得1件心狗棒但第二能力加40%血⋯

淘寶 有得賣的
多石冇用

係怕會悶親你自己者

捱到年尾
小白真係好勁

之後個D就係協力版嘅dark souls 繼續之間 極限共鬥

繼承同共鬥開長d時間啦,而家無咩好打
平子評價如何?
而家想新玩可以點入手?

淘寶 有得賣的
多石冇用

有無link 我問左好幾間都無

睇返上面,之前有巴打post過link, 開頭個時

搵到了 淘寶帳 有得自己揀角 除左千年小白 仲有咩人係要用?
2段4刃有無用

新手留名 我想問依家應該點做 做主線定係點 同埋呢幾隻勁唔勁 thanks

係怕會悶親你自己者

捱到年尾
小白真係好勁

繼承同共鬥開長d時間啦,而家無咩好打

真係 不過聞說今個月會開2次繼承 睇死同極限撞時間

有冇邊隻睇漏眼?
起碼都要3隻見得下人

豹王已經見得人啦

八千流同無用都係速屬啊,有春水應該夠用
豹王減傷好正,唔捨得拎佢出黎打
而家想新玩可以點入手?

淘寶 有得賣的
多石冇用

有無link 我問左好幾間都無

睇返上面,之前有巴打post過link, 開頭個時

搵到了 淘寶帳 有得自己揀角 除左千年小白 仲有咩人係要用?
2段4刃有無用

4刃有2款
心屬=不了
知屬=狗衝

仲有咩角要用?基本上4隻千血都勁 但隻狗就must嚟
技屬睇下有無完現技一護 天鎖 完現碎鋒個d
心屬睇下有無石田老豆/心銀

有冇邊隻睇漏眼?
起碼都要3隻見得下人

豹王已經見得人啦

八千流同無用都係速屬啊,有春水應該夠用
豹王減傷好正,唔捨得拎佢出黎打

咁無計 真係得呢3隻

新手留名 我想問依家應該點做 做主線定係點 同埋呢幾隻勁唔勁 thanks

不了 邊d勁就前面有list
平子評價如何?

唔錯 數值上係差dd 但新角嚟 模組其實幾op d範圍又大撚到癲
得1件心狗棒但第二能力加40%血⋯

40血可以用住先架 唔差架
平子評價如何?

唔錯 數值上係差dd 但新角嚟 模組其實幾op d範圍又大撚到癲

唔該巴打 咁我繼續
上次係咪有巴打問幾時復刻技一
嚟緊13日會復刻
不過呢個pool之後就係月中新角pool
想問石田爸係咪用兔棒2個加轉神體最好
嚟緊13日會復刻

無技角既話係咪一定抽呢個
雖然係呢類game咁問好奇怪,但係我見你地前面都有提過技一護其實都企左係頂點一段時間,係咪代表月尾新pool或者千血新pool好大機會有技角可以取代佢?
嚟緊13日會復刻

雖然係呢類game咁問好奇怪,但係我見你地前面都有提過技一護其實都企左係頂點一段時間,係咪代表月尾新pool或者千血新pool好大機會有技角可以取代佢?

有機會月中新角pool已經有隻接近/踢得走技一嘅野

加上個pool好撚伏下 5隻5星 3%機會
仲要我睇完發現得技一係抵抽...

雖然呢隻game有d野係限屬性限lv所以基本上 5屬都要有勁角
但真係好撚伏 所以不了
嚟緊13日會復刻

有機會月中新角pool已經有隻接近/踢得走技一嘅野

加上個pool好撚伏下 5隻5星 3%機會
仲要我睇完發現得技一係抵抽...

雖然呢隻game有d野係限屬性限lv所以基本上 5屬都要有勁角
但真係好撚伏 所以不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞