死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
棄左好耐,但睇見又心郁郁想玩返,不過我得隻無月版一護 係咪收得皮

家陣都無人用了

最勁係咩角

最勁我覺得係千年冬獅郎 狗狗 速劍8 技一護
呢排見人pvp 用雨龍爸都勁

技一護 真係唔錯

技一護,我都有啊,不過仲拎住菜刀
棄左好耐,但睇見又心郁郁想玩返,不過我得隻無月版一護 係咪收得皮

家陣都無人用了

最勁係咩角

技一護 真係唔錯

技一護,我都有啊,不過仲拎住菜刀

技一護揸菜刀個隻係送架
代行篇先係勁個隻
呢個點解?
呢個點解?

係單人任務打25combo
個個工口活動既2星力魂同4星速花太郎係咪都係肥料黎?
魂體力+12,花太郎攻擊+5

所有直接加5圍嘅特性都係垃圾
而家先得297770分
幾時先刷到600000

好快架渣 我都唔係每時每刻狂打

其實唔難」
本來我都咁諗
但諗落眾巴打係新入坑/重玩 忙住打石打晶搞6星 係難D搵到時間去打呢個

係啊
另外想問下育成教室,共刀ver.既人物係咪要抽跟住先再用打番黎果三隻去升?

唔洗架 你有無個隻角你都可以打架 只不過個關係專出關於個隻角要用嘅肥
你都可以睇下有無啱洗嘅
例如 白一護個關 有4刃 知一護肥 你打完出 可以拎D肥去升4刃 牛角 井上等
如果本身已經有三隻千血角
係咪唔應該抽依家個pool?
手痕

其實係唔應該嘅... 但你想抽都得 小賭怡情

家陣都無人用了

最勁係咩角

技一護 真係唔錯

技一護開auto會係咁斬幾刀就停

唔關事 隻隻角都有機會咁
只要你隻角個下夠力殺到隻怪 隻怪一死佢就會停 之後再行去第2隻怪度繼續打
呢D情況最常發生係普攻大力到仆街嘅角 或者攻速慢嘅角
點樣拎白一護 佢話要升爆 隻4刃同一護 難唔難嫁 玩多一個星期多d
點樣拎白一護 佢話要升爆 隻4刃同一護 難唔難嫁 玩多一個星期多d

可惜呀 唔係比你拎白一護 你比你拎白一護要用嘅肥

同埋佢話升隻6星係要升爆隻6星定係 將個2隻升到6星就ok
而家先得297770分
幾時先刷到600000

其實唔難」
本來我都咁諗
但諗落眾巴打係新入坑/重玩 忙住打石打晶搞6星 係難D搵到時間去打呢個

係啊
另外想問下育成教室,共刀ver.既人物係咪要抽跟住先再用打番黎果三隻去升?

唔洗架 你有無個隻角你都可以打架 只不過個關係專出關於個隻角要用嘅肥
你都可以睇下有無啱洗嘅
例如 白一護個關 有4刃 知一護肥 你打完出 可以拎D肥去升4刃 牛角 井上等

thx大力巴
唔識睇日文, 一直都唔知6刃個特性係減傷, 仲係度諗點解好似咁廢

家陣都無人用了

最勁係咩角

技一護 真係唔錯

只要你隻角個下夠力殺到隻怪 隻怪一死佢就會停 之後再行去第2隻怪度繼續打

唔係wo,我係斬斬下唔夠距離斬唔到
未斬死就停,跟住行前斬

家陣都無人用了

最勁係咩角

技一護 真係唔錯

未斬死就停,跟住行前斬

nani
唔夠距離咁會停 係正常 不過AI唔多識預距離

最勁係咩角

技一護 真係唔錯

未斬死就停,跟住行前斬

nani

所以我先話技一護auto有d問題
不過唔計auto係全能無死角既

技一護 真係唔錯

未斬死就停,跟住行前斬

nani

真心覺得係勁過千年角色
唔夠崩玉用呀
想問下枝狗仔棒有冇用?

技一護 真係唔錯

未斬死就停,跟住行前斬

nani

想問下枝狗仔棒有冇用?

點會無
想問下枝狗仔棒有冇用?

所有兔狗鴨棒都有用
仲要洗10%全能力 30防 30攻 30靈壓出黎係唔同情況下用
唔夠崩玉用呀

要係石關崩玉up/極限共鬥狂打先夠崩玉

60萬了
而家先得297770分
幾時先刷到600000

點有咁多藍?
會用石買?

點先會打多d分 我一場得2000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞